Un hunedorean a ajuns în arest după tentativa de viol eşuată asupra unei prostituate din Germania

Cornel Dehel, un localnic din Simeria, va fi extrădat în Germania, pentru a fi anchetat pentru tentativă de viol. Victima ar fi fost o prostituată din oraşul Detmold. Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au emis, la solicitarea autorităţilor germane, un mandat european de arestare pe numele bărbatului de 49 de ani.

„La baza emiterii mandatului european de arestare stă mandatul de arestare preventivă emis la data de 18 iunie 2018 de Tribunalul Detmold. Conform sesizării persoana solicitată este cercetată de autorităţile judiciare competente din Germania pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de viol, faptă pedepsită cu închisoarea de maxim 15 ani, fiind suspectat că la data de 30 octombrie 2016, după ce avusese contact sexual consimţit cu martora P. la bordelul Relax din Detmold, în camera nr. 7, după expirarea timpului plătit, întrucât nu ejaculase, a prins-o cu forţa pe martoră, a târât-o în cameră atunci când a deschis uşa şi a fugit pe coridor şi a aruncat-o pe pat, însă înainte de a reuşi să o penetreze cu penisul aflat în erecţie, a fost imobilizat de martorul Sempert, care alertat de ţipetele martorei, i-a sărit în ajutor”, a informat Curtea de Apel Alba Iulia, în motivarea dosarului.

Hunedoreanul a fost de acord cu predarea sa către autorităţile judiciare germane şi a susţinut, prin avocatul său, că în măsura în care va fi găsit vinovat, a solicitat să se dispună executarea pedepsei în România.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul         Super-tunelul construit la Orăștie, pe magistrala feroviară de mare viteză         Bani europeni pentru reabilitarea termică a blocurilor din Deva         Cronica unei ecologizări mânjite populist de primarul Cazacu         „Găinarii” lemnelor de foc amendați de Poliție         A secat complet Lacul Săulești