Un bărbat s-a autoincendiat după ce a făcut focul cu benzină. A fost salvat de jandarmi

Mai mulți elevi jandarmi care se deplasau cu mașina pe Drumul Național 66 au sărit în ajutorul unui bărbat care s-a autoincendiat. L-au observat în timp ce alerga pe marginea șoselei, cu hainele în flăcări. „Elevii au oprit maşina, iar doi dintre ei au dus bărbatul la răul din apropiere pentru a stinge flăcările care l-au cuprins, ceilalţi trei folosind extinctorul din maşină pentru a stinge incendiul din bucătaria casei”, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Județului Hunedoara.
Bărbatul le-a spus elevilor că voia să aprindă focul în sobă folosind benzină. Acesta nu a observat faptul că şi-a dat cu combustibil şi pe haine, iar în momentul când a aprins chibritul a fost cuprins de flăcări. Elevii au sunat la 112 şi au asistat victima, care avea răni și arsuri pe corp, până la sosirea ambulanţei şi a pompierilor.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 17 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box