Un bărbat s-a autoincendiat după ce a făcut focul cu benzină. A fost salvat de jandarmi

Mai mulți elevi jandarmi care se deplasau cu mașina pe Drumul Național 66 au sărit în ajutorul unui bărbat care s-a autoincendiat. L-au observat în timp ce alerga pe marginea șoselei, cu hainele în flăcări. „Elevii au oprit maşina, iar doi dintre ei au dus bărbatul la răul din apropiere pentru a stinge flăcările care l-au cuprins, ceilalţi trei folosind extinctorul din maşină pentru a stinge incendiul din bucătaria casei”, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Județului Hunedoara.
Bărbatul le-a spus elevilor că voia să aprindă focul în sobă folosind benzină. Acesta nu a observat faptul că şi-a dat cu combustibil şi pe haine, iar în momentul când a aprins chibritul a fost cuprins de flăcări. Elevii au sunat la 112 şi au asistat victima, care avea răni și arsuri pe corp, până la sosirea ambulanţei şi a pompierilor.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Un bărbat s-a autoincendiat după ce a făcut focul cu benzină. A fost salvat de jandarmi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 3 =

ACTUALITATE
Nicolae Popa este Polițistul Anului         Țigara aprinsă în mină, cauza exploziei din Mina Uricani, soldată cu doi morți         Sentință definitivă în dosarul lui Costel Alic, după opt ani de procese         Hoți de buzunare prinși în Deva         Tragedie lângă Orăștie         Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani