Un bărbat din Hunedoara și-a dat foc în plină stradă

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, cunoscut cu probleme psihice, potrivit polițiștilor, și-a dat foc după ce și-a fi turnat benzină pe haine.

„Pacientul a fost de preluat de echipajul al Serviciului Județean de Ambulanță, a fost stabilizat și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Hunedoara. În urma evaluării în UPU, s-a constatat că prezintă arsuri de gradul doi pe față, torace, membre superioare și regiunea coapselor, fără a fi afectate căile respiratorii și câteva zone de arsuri de gradul 3. Medicii au luat decizia de a trimite pacientul la Spitalul de Arși din București”, a informat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara.

Poliția municipiului Hunedoara investighează motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest. „Din primele date, fapta ar fi fost generată de motive de natură familială. Până săptămâna trecută, bărbatul a făcut obiectul unui ordin de protecție emis de Judecătoria Hunedoara. La Poliția Municipiului Hunedoara nu există vreo plângere pe numele său pentru fapte de violență domestică. La solicitarea DGASPC, beneficiarii ordinului de protecție au fost soția cu cei doi copii”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece + 15 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
FINAL DE PROTEST. Preşedintele Mircea Bobora a stins conflictul. Nunu Brilinsky se întoarce la Sarmizegetusa Regia         Restricțiile de circulație de pe autostradă s-ar putea prelungi         Hunedoara premiată la Gala de excelență         Lansare de carte la muzeul din Brad         Violență într-un cartier al Devei         Razii la depozitele de lemne. Ce amenzi au dat polițiștii         Spărgător de mașini prins în flagrant         Jaf în pădurile României/ 23.000 mc de lemn tăiați numai din Parcul Național Retezat și Defileul Jiului!         Dolarul atinge un nou maxim al ultimelor 16 luni         Cum poate fi rezolvată problema trecerii de pietoni mortale de la Sântandrei         CÂT PREŢ POŢI PUNE PE CUVÂNTUL LOR? Costel Avram, administratorul judeţului, se încurcă în minciuni         PROTEST, ZIUA A ŞASEA. Preşedintele Mircea Bobora dă o soluţie cu amânare         Fabrica din Băcia rămâne închisă         Noi dotări pentru pietonala din Hunedoara         LEGE BLOCATĂ. Pensiile minerilor și siderurgiștilor vor fi recalculate. Nu se știe când!         Uzina de mașini de spălat Bosch a primit autorizație de construire. Va fi ridicată în 12 luni         Vernisaj: Orăștia și Marea Unire         Lucrările de pe Autostrada Lugoj – Deva, gata abia în vara anului 2019         A început plantarea arborilor pe centrul pietonal din Hunedoara         Accident rutier în Petroșani