Ultimele pregătiri pentru deschiderea ștrandului din Hunedoara

Complexul „Corvina” din Hunedoara va fi deschis în 1 iunie, au anunțat reprezentanții Primăriei Hunedoara. Administrația locală a achiziționat serviciile de salvamar pentru cele trei luni și jumătate cât va funcționa complexul de agrement. Acestea vor costa 106.272 lei. „Prestatorul va pune la dispoziție personal (șase salvamari/luna – 12 ore/zi) atestat de către ANSPSR (Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România). Perioada de prestare a seviciilor este cu incepere din data de 1 iunie 2018 pana în data de 16 septembrie 2018 inclusiv, adică 108 zile, locatie Ștrandul municipal Hunedoara are suprafața luciu de apă de 2001 metri pătrați și cuprinde trei bazine”, a informat primăria, în cererea publicată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Pentru „înnoirea” ștrandului primăria a achiziționat recent 400 de umbrele de plajă, pentru care a plătit 52.000 de lei. A mai fost achiziționat și un robot pentru piscine, în valoare de 25.100 lei. În vara anului 2017, Complexul de agrement Corvina din Hunedoara a avut circa 24.000 de clienţi şi a adus venituri de 416.630 lei. Ştrandul din Hunedoara a fost inaugurat în vara anului 2015. Complexul a fost construit printr-o investiţie de aproape două milioane de euro în imediata apropiere a Bazinului de Înot, din incinta bazei sportive Michael Klein. Pentru a asigura fondurile necesare investiţiei, Consiliul local a aprobat contractarea unui credit pentru a asigura finanţarea construcţiei ştrandului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Tatăl unui copil de 12 ani: „Fiul meu a fost răpit din fața școlii”         Petarde comercializate ilegal, confiscate de polițiști         Două accidente rutiere pe șoseaua Hunedoara – Deva, produse de șoferi imprudenți         Proaspăt ieșit din PSD, Petru Mărginean a trecut la Partidul Umanist         Florin Oancea anunță că Deva se va alătura „Alianţei Vestului” în 2019         13 ani de închisoare pentru criminalul din Orăștie         Fiul lui Traian Berbeceanu s-a dedicat muzicii. Ce versuri a scris pentru familia sa         VIDEO. GALĂ DE EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE. Cei mai buni elevi și profesori din Deva au fost premiați de primărie         PRO-ECHITATE – UN PROIECT DE SUCCES AL UNIVERSITARILOR ALBAIULIENI DEDICAT PERFORMANȚEI SOCIO-PROFESIONALE A ELEVILOR ȘI STUDENȚILOR         Va fi lansat numărul 24 al revistei de etnografie și folclor Miorița         Colindători la Hunedoara         Proiect ”Deva 750”/ 750 de motive să sărbătorim orașul Deva și pe locuitorii săi         Intervenții pe drumurile județene         Donație de carte în limba română pentru comunitatea românească din Gyula (Ungaria)         Starea drumurilor județene, după primele ninsori abundente         Accident rutier grav pe DN 66         Constantin Jujan, numit director general al Salrom. Inadvertențe în CV-ul oficial         Turnicheții din curtea Castelului Corvinilor ar putea fi relocați         Comunicat de presă. Senatoarea PNL Carmen Hărău: “Cer intervenția urgentă a Guvernului!”         Gala Voluntariatului