Ultimele pregătiri pentru deschiderea ștrandului din Hunedoara

Complexul „Corvina” din Hunedoara va fi deschis în 1 iunie, au anunțat reprezentanții Primăriei Hunedoara. Administrația locală a achiziționat serviciile de salvamar pentru cele trei luni și jumătate cât va funcționa complexul de agrement. Acestea vor costa 106.272 lei. „Prestatorul va pune la dispoziție personal (șase salvamari/luna – 12 ore/zi) atestat de către ANSPSR (Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România). Perioada de prestare a seviciilor este cu incepere din data de 1 iunie 2018 pana în data de 16 septembrie 2018 inclusiv, adică 108 zile, locatie Ștrandul municipal Hunedoara are suprafața luciu de apă de 2001 metri pătrați și cuprinde trei bazine”, a informat primăria, în cererea publicată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Pentru „înnoirea” ștrandului primăria a achiziționat recent 400 de umbrele de plajă, pentru care a plătit 52.000 de lei. A mai fost achiziționat și un robot pentru piscine, în valoare de 25.100 lei. În vara anului 2017, Complexul de agrement Corvina din Hunedoara a avut circa 24.000 de clienţi şi a adus venituri de 416.630 lei. Ştrandul din Hunedoara a fost inaugurat în vara anului 2015. Complexul a fost construit printr-o investiţie de aproape două milioane de euro în imediata apropiere a Bazinului de Înot, din incinta bazei sportive Michael Klein. Pentru a asigura fondurile necesare investiţiei, Consiliul local a aprobat contractarea unui credit pentru a asigura finanţarea construcţiei ştrandului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva         Mai multe drumuri județene devin drumuri forestiere         Amenzi pentru tăieri ilegale de lemne         Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul