Ultimele pregătiri pentru deschiderea ștrandului din Hunedoara

Complexul „Corvina” din Hunedoara va fi deschis în 1 iunie, au anunțat reprezentanții Primăriei Hunedoara. Administrația locală a achiziționat serviciile de salvamar pentru cele trei luni și jumătate cât va funcționa complexul de agrement. Acestea vor costa 106.272 lei. „Prestatorul va pune la dispoziție personal (șase salvamari/luna – 12 ore/zi) atestat de către ANSPSR (Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România). Perioada de prestare a seviciilor este cu incepere din data de 1 iunie 2018 pana în data de 16 septembrie 2018 inclusiv, adică 108 zile, locatie Ștrandul municipal Hunedoara are suprafața luciu de apă de 2001 metri pătrați și cuprinde trei bazine”, a informat primăria, în cererea publicată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Pentru „înnoirea” ștrandului primăria a achiziționat recent 400 de umbrele de plajă, pentru care a plătit 52.000 de lei. A mai fost achiziționat și un robot pentru piscine, în valoare de 25.100 lei. În vara anului 2017, Complexul de agrement Corvina din Hunedoara a avut circa 24.000 de clienţi şi a adus venituri de 416.630 lei. Ştrandul din Hunedoara a fost inaugurat în vara anului 2015. Complexul a fost construit printr-o investiţie de aproape două milioane de euro în imediata apropiere a Bazinului de Înot, din incinta bazei sportive Michael Klein. Pentru a asigura fondurile necesare investiţiei, Consiliul local a aprobat contractarea unui credit pentru a asigura finanţarea construcţiei ştrandului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
RAPORTUL CURŢII DE CONTURI. Anul în care finanţele publice au fost jefuite cu sume record         Castelul Nopcea își schimbă soarta. Cum și-au bătut joc localnicii de „perla” Țării Hațegului         Brico Depôt vine mai aproape de clienți la nivel național, acum și în Deva         Noi fonduri europene atrase pentru modernizarea Devei!         Un motociclist a fugit de Poliție         Polițiștii au tras focuri de armă pentru a opri un șofer teribilist în Hunedoara         Câini uciși cu cruzime la Petroșani. Polițiștii îi caută pe autorii măcelului, care riscă până la un an de închisoare!         PRIMĂRIA HUNEDOARA. Ultimele zile de reduceri la plata taxelor         Băile termale vestite din Antichitate sunt ruinate de turiști         Coregraful Elis Ursu sărbătoreşte, pe scenă, peste 40 de ani de carieră artistică!         Ambasadorul Republicii Franceze în România, Michèle Ramis, în vizită la Primăria Municipiului Deva         Cât va costa noua statuie a lui Ioan de Hunedoara         A furat o camionetă pentru a-și plimba prietenii         Femeie lăsată fără 30.000 de lei de un hoț         Minoră dată în urmărire națională după ce a fugit din centrul de plasament         Accident spectaculos pe un bulevard din Hunedoara. Ce a pățit șoferul unei mașini de lux, cu volan pe partea dreaptă         Accidente rutiere pe șoseaua Deva – Simeria: șase autoturisme s-au ciocnit luni dimineața         CINE PE CINE STRÂNGE CU UŞA. Bobouţanu îşi demolează consilierul CIVIC cu un „schelet” ţinut trei ani la sertar         LIGA 3. Etapă fără victorie pentru echipele din judeţ         Studenta din SUA care muncește voluntar în adăpostul de câini de la Sântuhalm