Ultimele pregătiri pentru deschiderea ștrandului din Hunedoara

Complexul „Corvina” din Hunedoara va fi deschis în 1 iunie, au anunțat reprezentanții Primăriei Hunedoara. Administrația locală a achiziționat serviciile de salvamar pentru cele trei luni și jumătate cât va funcționa complexul de agrement. Acestea vor costa 106.272 lei. „Prestatorul va pune la dispoziție personal (șase salvamari/luna – 12 ore/zi) atestat de către ANSPSR (Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România). Perioada de prestare a seviciilor este cu incepere din data de 1 iunie 2018 pana în data de 16 septembrie 2018 inclusiv, adică 108 zile, locatie Ștrandul municipal Hunedoara are suprafața luciu de apă de 2001 metri pătrați și cuprinde trei bazine”, a informat primăria, în cererea publicată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Pentru „înnoirea” ștrandului primăria a achiziționat recent 400 de umbrele de plajă, pentru care a plătit 52.000 de lei. A mai fost achiziționat și un robot pentru piscine, în valoare de 25.100 lei. În vara anului 2017, Complexul de agrement Corvina din Hunedoara a avut circa 24.000 de clienţi şi a adus venituri de 416.630 lei. Ştrandul din Hunedoara a fost inaugurat în vara anului 2015. Complexul a fost construit printr-o investiţie de aproape două milioane de euro în imediata apropiere a Bazinului de Înot, din incinta bazei sportive Michael Klein. Pentru a asigura fondurile necesare investiţiei, Consiliul local a aprobat contractarea unui credit pentru a asigura finanţarea construcţiei ştrandului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare         Comercianții de la Zilele Municipiului Petroșani, taxați de asociatul Primăriei         Fotbalul, eterna poveste         Concursul Internaţional de Interpretare Pianistică „PRO PIANO –ROMÂNIA”         Imagini șocante pe autostradă: patru oameni au murit după ce un șofer a intrat pe contrasens         Comunicat de presă Daimler România         Accident pe bulevard         Trei tineri din Hunedoara reținuți pentru spargeri         Au început Zilele Municipiului Petroșani.         Drumul spre Retezat a rămas închis, iar traseele sunt nesigure         Cavalerii Davelor în Cetatea Devei         Dezvelirea plăcii comemorative colonel (rz.) Petrişor – Toderiţă JILIP la Cazarma Jandarmeriei Române din Lupeni         Analfabetism economic sau jaf ca la drumul mare?         Tarife noi de vizitare la muzeele și siturile istorice din Hunedoara         Drumul spre Retezat s-a prăbușit în mai multe locuri