Turist amendat în Sarmizegetusa

sarmis (25)Un tânăr a venit din Bucureşti pentru a vizita cetatea dacică Sarmizegetusa Regia, dar s-a ales cu o amendă de 50 de lei. A ajuns în cetate cu o oră după închiderea programului de vizitare.

„Bărbatul a ignorat indicatoarele de la intrarea în situl arheologic și a pătruns în cetate, fiind sancționat de jandarmii montani pentru nerespectarea orarului de desfăşurare a activităţii de vizitare. După ce a fost sancționat turistul a părăsit situl arheologic”, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Hunedoara. În perioada 1 octombrie – 30 noiembrie, programul de vizitare al obiectivului turistic este zilnic între orele 09.00 şi 18.00. Ultima intrare în perimetru se face cu o oră înaintea închiderii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece + șaisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață         Un șoricel s-a rătăcit prin mall         Secretele turnului medieval de la Răchitova         Ancheta uitată în sertare. Familiile oamenilor ucişi aşteaptă de 8 ani să li se facă dreptate         Hunedorean îngropat în zăpadă, salvat de jandarmi         Ajutor pentru localnicii din satele izolate ale Munților Apuseni         Accident grav la Chișcădaga         PRESIUNI/ Senatorul Resmeriță: ”Ori începe recalcularea pensiilor, ori șeful Casei de Pensii pleacă!”