Trei drumuri județene și un pod vor fi reabilitate

Consiliul Județean a scos la licitație publică proiectele de modernizare a patru tronsoane de drumuri județene. Valoarea estimată a contractelor privind întocmirea documentațiilor tehnico-economice și asistența tehnică din partea proiectantului este de 584.537 lei. Investițiile prevăd: modernizarea a patru kilometri din DJ 668A Streisângeorgiu – Chitid – Boșorod – Luncani – Târsa – Costești (km 12+500 – 16+490): Modernizarea a 18 kilometri din DJ 762 Baia de Criș – Bulzeștii de Sus – limita județ Alba (km 22+253 – 40+600); realizarea unui pod peste râul Crișul Alb, pe drumul județean DJ 742B Blăjeni – Criș – DJ 762; reparații pe DJ 705A: Orăștioara de Sus- Grădiștea de Munte- Sarmizegetusa Regia (km 19+465-37+370).

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Trei drumuri județene și un pod vor fi reabilitate

  1. Dan

    Nu se asfalteaza drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , … desi valea jiului a votat tot timpul cu PSD de 28 ani la presedentiale , parlamentare , europarlamentare , locale , …

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 19 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare         SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești         Autostrada Lugoj – Deva. Cum arată ultimul kilometru de pe Lotul trei         Noaptea Muzeelor. Mii de oameni la Castelul Corvinilor         Carmen Hărău, senator PNL: “Cod roșu de avarie: sectorul energetic național!”