Transporturi ilegale de material lemnos

Jandarmii au depistat în zona Valea Ungurului, în apropiere de localitatea Vulcan, un bărbat care transporta material lemnos – lemn de foc (10,3 mc) cu un autovehicul. „Persoana respectivă a prezentat un aviz de însoţire care nu era întocmit conform prevederilor în vigoare, nefiind operate menţiunile cu privire la introducerea documentului în aplicaţia SUMAL, prejudiciul fiind calculat la 1689,20 lei. Persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 3.000 lei, în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice”, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Județului Hunedoara. De asemenea, jandarmii au dispus măsura ridicării în vederea confiscării a materialului lemnos, care a fost predat Ocolului Silvic Lupeni.

Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vaţa de Jos au depistat în municipiul Brad, un bărbat care transporta material lemnos cu un camion. Pentru efectuarea controlului a fost solicitat sprijin Poliţiei Municipiului Brad şi Ocolului Silvic Brad, rezultând că în avizul de însoţire nu era menţionată şi o cantitate de 2,61 mc material lemnos, prejudiciul fiind calculat fiind de 1.736 de lei. Persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 3.000 lei, în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. De asemenea, jandarmii au dispus măsura ridicării în vederea confiscării materialului lemnos, care a fost predat Ocolului Silvic Brad.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Un șofer a dat în judecată CNAIR după ce și-a stricat mașina pe autostradă         A tăiat ilegal 86 de salcâmi         RAPORTUL CURŢII DE CONTURI. Anul în care finanţele publice au fost jefuite cu sume record         Castelul Nopcea își schimbă soarta. Cum și-au bătut joc localnicii de „perla” Țării Hațegului         Brico Depôt vine mai aproape de clienți la nivel național, acum și în Deva         Noi fonduri europene atrase pentru modernizarea Devei!         Un motociclist a fugit de Poliție         Polițiștii au tras focuri de armă pentru a opri un șofer teribilist în Hunedoara         Câini uciși cu cruzime la Petroșani. Polițiștii îi caută pe autorii măcelului, care riscă până la un an de închisoare!         PRIMĂRIA HUNEDOARA. Ultimele zile de reduceri la plata taxelor         Băile termale vestite din Antichitate sunt ruinate de turiști         Coregraful Elis Ursu sărbătoreşte, pe scenă, peste 40 de ani de carieră artistică!         Ambasadorul Republicii Franceze în România, Michèle Ramis, în vizită la Primăria Municipiului Deva         Cât va costa noua statuie a lui Ioan de Hunedoara         A furat o camionetă pentru a-și plimba prietenii         Femeie lăsată fără 30.000 de lei de un hoț         Minoră dată în urmărire națională după ce a fugit din centrul de plasament         Accident spectaculos pe un bulevard din Hunedoara. Ce a pățit șoferul unei mașini de lux, cu volan pe partea dreaptă         Accidente rutiere pe șoseaua Deva – Simeria: șase autoturisme s-au ciocnit luni dimineața         CINE PE CINE STRÂNGE CU UŞA. Bobouţanu îşi demolează consilierul CIVIC cu un „schelet” ţinut trei ani la sertar