Transporturi ilegale de material lemnos

Jandarmii au depistat în zona Valea Ungurului, în apropiere de localitatea Vulcan, un bărbat care transporta material lemnos – lemn de foc (10,3 mc) cu un autovehicul. „Persoana respectivă a prezentat un aviz de însoţire care nu era întocmit conform prevederilor în vigoare, nefiind operate menţiunile cu privire la introducerea documentului în aplicaţia SUMAL, prejudiciul fiind calculat la 1689,20 lei. Persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 3.000 lei, în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice”, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Județului Hunedoara. De asemenea, jandarmii au dispus măsura ridicării în vederea confiscării a materialului lemnos, care a fost predat Ocolului Silvic Lupeni.

Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vaţa de Jos au depistat în municipiul Brad, un bărbat care transporta material lemnos cu un camion. Pentru efectuarea controlului a fost solicitat sprijin Poliţiei Municipiului Brad şi Ocolului Silvic Brad, rezultând că în avizul de însoţire nu era menţionată şi o cantitate de 2,61 mc material lemnos, prejudiciul fiind calculat fiind de 1.736 de lei. Persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 3.000 lei, în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. De asemenea, jandarmii au dispus măsura ridicării în vederea confiscării materialului lemnos, care a fost predat Ocolului Silvic Brad.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare         Comercianții de la Zilele Municipiului Petroșani, taxați de asociatul Primăriei         Fotbalul, eterna poveste         Concursul Internaţional de Interpretare Pianistică „PRO PIANO –ROMÂNIA”         Imagini șocante pe autostradă: patru oameni au murit după ce un șofer a intrat pe contrasens         Comunicat de presă Daimler România         Accident pe bulevard         Trei tineri din Hunedoara reținuți pentru spargeri         Au început Zilele Municipiului Petroșani.         Drumul spre Retezat a rămas închis, iar traseele sunt nesigure         Cavalerii Davelor în Cetatea Devei         Dezvelirea plăcii comemorative colonel (rz.) Petrişor – Toderiţă JILIP la Cazarma Jandarmeriei Române din Lupeni         Analfabetism economic sau jaf ca la drumul mare?         Tarife noi de vizitare la muzeele și siturile istorice din Hunedoara         Drumul spre Retezat s-a prăbușit în mai multe locuri