Transporturi ilegale de material lemnos

Jandarmii au depistat în zona Valea Ungurului, în apropiere de localitatea Vulcan, un bărbat care transporta material lemnos – lemn de foc (10,3 mc) cu un autovehicul. „Persoana respectivă a prezentat un aviz de însoţire care nu era întocmit conform prevederilor în vigoare, nefiind operate menţiunile cu privire la introducerea documentului în aplicaţia SUMAL, prejudiciul fiind calculat la 1689,20 lei. Persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 3.000 lei, în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice”, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Județului Hunedoara. De asemenea, jandarmii au dispus măsura ridicării în vederea confiscării a materialului lemnos, care a fost predat Ocolului Silvic Lupeni.

Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vaţa de Jos au depistat în municipiul Brad, un bărbat care transporta material lemnos cu un camion. Pentru efectuarea controlului a fost solicitat sprijin Poliţiei Municipiului Brad şi Ocolului Silvic Brad, rezultând că în avizul de însoţire nu era menţionată şi o cantitate de 2,61 mc material lemnos, prejudiciul fiind calculat fiind de 1.736 de lei. Persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 3.000 lei, în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. De asemenea, jandarmii au dispus măsura ridicării în vederea confiscării materialului lemnos, care a fost predat Ocolului Silvic Brad.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul         Super-tunelul construit la Orăștie, pe magistrala feroviară de mare viteză         Bani europeni pentru reabilitarea termică a blocurilor din Deva         Cronica unei ecologizări mânjite populist de primarul Cazacu         „Găinarii” lemnelor de foc amendați de Poliție         A secat complet Lacul Săulești