Transporturi ilegale de material lemnos

Jandarmii au depistat în zona Valea Ungurului, în apropiere de localitatea Vulcan, un bărbat care transporta material lemnos – lemn de foc (10,3 mc) cu un autovehicul. „Persoana respectivă a prezentat un aviz de însoţire care nu era întocmit conform prevederilor în vigoare, nefiind operate menţiunile cu privire la introducerea documentului în aplicaţia SUMAL, prejudiciul fiind calculat la 1689,20 lei. Persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 3.000 lei, în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice”, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Județului Hunedoara. De asemenea, jandarmii au dispus măsura ridicării în vederea confiscării a materialului lemnos, care a fost predat Ocolului Silvic Lupeni.

Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vaţa de Jos au depistat în municipiul Brad, un bărbat care transporta material lemnos cu un camion. Pentru efectuarea controlului a fost solicitat sprijin Poliţiei Municipiului Brad şi Ocolului Silvic Brad, rezultând că în avizul de însoţire nu era menţionată şi o cantitate de 2,61 mc material lemnos, prejudiciul fiind calculat fiind de 1.736 de lei. Persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 3.000 lei, în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. De asemenea, jandarmii au dispus măsura ridicării în vederea confiscării materialului lemnos, care a fost predat Ocolului Silvic Brad.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Va fi lansat numărul 24 al revistei de etnografie și folclor Miorița         Colindători la Hunedoara         Proiect ”Deva 750”/ 750 de motive să sărbătorim orașul Deva și pe locuitorii săi         Intervenții pe drumurile județene         Donație de carte în limba română pentru comunitatea românească din Gyula (Ungaria)         Starea drumurilor județene, după primele ninsori abundente         Accident rutier grav pe DN 66         Constantin Jujan, numit director general al Salrom. Inadvertențe în CV-ul oficial         Turnicheții din curtea Castelului Corvinilor ar putea fi relocați         Comunicat de presă. Senatoarea PNL Carmen Hărău: “Cer intervenția urgentă a Guvernului!”         Gala Voluntariatului         Întâlnire româno-chineză la Primăria Municipiului Deva         România a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Campionatului de karate din Slovenia         A nins în județul Hunedoara. Unde au acționat drumarii         Traian Berbeceanu, implicat într-un accident rutier pe DN 7         Vino la Star Transmission și Star Assembly! Noi oportunități de carieră în industria automotive la Sebeș și Cugir.         „PRO-ECHITATE” – UN PROIECT AL UNIVERSITĂȚII ALBAIULIENE DEDICAT SUSȚINERII ELEVILOR ȘI STUDENȚILOR ÎN PREGĂTIREA VIITOAREI CARIERE SOCIO-PROFESIONALE         Primele cete de colindători au sosit la Episcopia Devei și Hunedoarei         Aproape 400 de pomi de Crăciun scoși la vânzare de Direcția Silvică         Șofer pericol public reținut de polițiști