Traian Berbeceanu a fost reţinut de procurori. Dezvăluirile comisarului şef despre scandalurile din DIICOT

MAIN Traian Berbeceanu foto-citatTraian Berbeceanu a fost reţinutde procurori şi va fi propus pentru arestare preventivă.

În urma audierilor maraton de miercuri, de la sediul DIICOT Alba Iulia, au mai fost reţinute, alături de şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, Gabriel Biriescu şi soţia sa, Anişoara Biriescu.

Procesul în care se va judeca propunerea de arestare preventivă în acest dosar va avea loc la Curtea de Apel Alba Iulia, joi, cu începere de la ora 14.00. Magistraţii vor decide, în baza probelor, prezentate de procurori, dacă cei învinuiţi vor fi cercetaţi penal în libertate sau după gratii.

Citeşte scrisoarea în care Traian Berbeceanu îi acuză pe procurori şi pe membrii lumii interlope din Hunedoara de “mazilirea” sa.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 1 =

ACTUALITATE
Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori         Medicul Ionel Circo, declarat incompatibil de ANI         Povestea neștiută a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa: cum arăta în secolul al XIX-lea         PLATOUL VÂRTOAPELOR. Cea mai frumoasă dumbravă cu ghiocei sălbatici de trezește la viață         ALDE insistă pe tema industriei energetice hunedorene. Mircea Moloț: „Voi discuta cu ministrul Energiei despre problemele de la Mintia”         Zeci de angajați ai Termocentralei Mintia au protestat