Traian Berbeceanu: „Adevărații polițiști sunt cei care l-au prins și l-au dovedit pe ticălos”

Polițistul Traian Berbeceanu s-a numărat printre cei care au luat atitudine față de molestarea celor doi copii de către agentul Eugen Stan, de la Poliţia Rutieră. Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba a avut o reacție dură față de comportamentul polițistului acuzat de pedofilie. „Bată-l Dumnezeu! Îmi pare rău că unii fac tot felul de afirmații! În stil pur românesc, generalizăm! Nu cred că faptele unui jeg uman pot stigmatiza munca și rezultatele unei întregi bresle. Opinia publică va fi în mod cert intoxicată, însă noi vă spunem că adevărații polițiști sunt cei care l-au prins și dovedit pe ticălos! Fiecare POLIȚIST vă va spune că acea mizerie umană nu ne reprezintă și că cei care l-au identificat sunt adevărații polițiști!”, scrie Traian Berbeceanu, pe pagina sa de Facebook.
Agentul Eugen Stan a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, și urmează să fie prezentat în faţa judecătorului de drepturi civile pentru emiterea unui mandat de arestare, fiind acuzat oficial de două infracţiuni de agresiune sexuală. Agresiunea de care este acuzat poliţistul a avut loc vineri, când doi copii în vârstă de cinci şi nouă ani au fost agresaţi sexual în liftul unui bloc din Ghencea. Când au scăpat, copiii au povestit părinţilor ce au păţit, iar aceştia au depus o plângere la Secţia 22 din Capitală.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor