Traian Berbeceanu: „Adevărații polițiști sunt cei care l-au prins și l-au dovedit pe ticălos”

Polițistul Traian Berbeceanu s-a numărat printre cei care au luat atitudine față de molestarea celor doi copii de către agentul Eugen Stan, de la Poliţia Rutieră. Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba a avut o reacție dură față de comportamentul polițistului acuzat de pedofilie. „Bată-l Dumnezeu! Îmi pare rău că unii fac tot felul de afirmații! În stil pur românesc, generalizăm! Nu cred că faptele unui jeg uman pot stigmatiza munca și rezultatele unei întregi bresle. Opinia publică va fi în mod cert intoxicată, însă noi vă spunem că adevărații polițiști sunt cei care l-au prins și dovedit pe ticălos! Fiecare POLIȚIST vă va spune că acea mizerie umană nu ne reprezintă și că cei care l-au identificat sunt adevărații polițiști!”, scrie Traian Berbeceanu, pe pagina sa de Facebook.
Agentul Eugen Stan a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, și urmează să fie prezentat în faţa judecătorului de drepturi civile pentru emiterea unui mandat de arestare, fiind acuzat oficial de două infracţiuni de agresiune sexuală. Agresiunea de care este acuzat poliţistul a avut loc vineri, când doi copii în vârstă de cinci şi nouă ani au fost agresaţi sexual în liftul unui bloc din Ghencea. Când au scăpat, copiii au povestit părinţilor ce au păţit, iar aceştia au depus o plângere la Secţia 22 din Capitală.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 17 =

ACTUALITATE
Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină         Au confiscat un metru cub de lemne         Șoferul unui camion cu lemne amendat         Alertă meteo – Cod galben în județ         Proiect realizat sub 20 la sută. Peste 10 milioane de euro a înghițit până acum Parângul         Jandarmul hunedorean Alin Marian din nou pe podium         Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită