Trafic rutier închis pe DN 7A, la Petrila

imagesCompania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a informat că din această dimineaţă, pe DN 7A, km 95+495, în zona localității Petrila din județul Hunedoara, circulația rutieră este închisă din cauza unor copaci căzuți pe carosabil. „Drumarii acționează cu două utilaje tip unimog pentru degajarea părții carosabile. Se estimează deschiderea traficului pe sectorul de drum menționat, astăzi până la ora 16:00”, a informat CNADNR.

Circulația a fost închisă pe ambele sensuri de către Poliția Rutieră, la fața locului fiind atât reprezentanți ai Poliției, cât și reprezentații Secției de Drumuri Naționale, care acționează cu utilaje pentru a înlătura trunchiurile de copaci de pe partea carosabilă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × patru =

ACTUALITATE
Procesul fostului primar Cornel Resmeriță a fost suspendat până când acesta se va putea prezenta în instanță         Drumul spre Mănăstirea Prislop va fi „inaugurat”         Eveniment special dedicat Zilei Naţionale a României, la bibliotecă         Monica Iacob Ridzi a fost eliberată         Monica Iacob Ridzi află dacă va fi eliberată         Perversiuni între copii, în curtea fostei mine Aninoasa         Accident grav în Vețel: un autocar și un camion au fost implicate         A murit jurnalistul Andrei Dumitru Vlad         GOSPODĂREŞTE. Firma care se ocupă de deszăpeziri la Deva este pregătită să intervină         Apel umanitar. Ioan Vălean are nevoie urgentă de o transfuzie de sânge         Colecționar de antichități lăsat fără artefactele antice provenite din Munții Orăștiei         Microbuz implicat într-un accident rutier pe DN 66         Se strică vremea. Vin ninsori abundente         Premianții Concursului Internațional de Interpretare Vocală         S-a redeschis traficul rutier pe Podul peste Mureș         Hoți de lemne prinși în pădurea Petroșaniului         Când va începe restaurarea vechii biserici din Boz         Doru Vișan – fost director al Termocentralei Paroșeni, lăsat de hoți fără electrocasnice         Cât va costa intrarea la patinoar în Deva         Cetatea Devei la Târgul de Turism