TOPUL FIRMELOR. Cele mai performante companii din județ au fost premiate de Camera de Comerț și Industrie Hunedoara

Camera de Comerț și Industrie Hunedoara a organizat festivitatea de premiere a celor mai performante firme din județ – „Topul firmelor din Judeţul Hunedoara”, eveniment aniversar sub semnul Centenarului Marii Uniri și a 25 de ani de excelență în afaceri.

Festivitatea de premiere a celor mai performante firme din județul Hunedoara a avut loc vineri, la sala de evenimente „Domeniile Streiului”. „Topul firmelor din Judeţul Hunedoara” este organizat de 25 de ani de către Camera de Comerț și Industrie Hunedoara și îi prezintă pe antreprenorii care şi-au respectat angajamentul la performanţă.

„Suntem din ce în ce mai mulți și acest lucru nu poate fi decât un motiv de mândrie pentru noi. Înseamnă că mediul de afaceri este din ce în ce mai aproape de Camera de Comerț. Vă felicit din suflet. Aveți toate motivele să fiți în seara aceasta aici. Rezultatele voastre financiare au fost deosebite și așa cum știți, de 25 de ani, Camera de Comerț și Industrie premiază cele mai performante firme din județul Hunedoara”, a declarat Crinela Gafton, director general al CCI Hunedoara, la evenimentul la care au participat peste 200 de invitați.

„Îndrăznesc să cred că evenimentul de astăzi este cel mai important eveniment al mediului de afaceri din județul Hunedoara. Este o competiție bazată pe implicare și seriozitate, atât din partea organizatorului, Camera de Comerț și Industrie, cât și din partea dumneavoastră, a celor mai importante personaje ale acestei seri, antreprenorii. Este de apreciat faptul că reușiți să ve mențineți și să vă dezvoltați afacerea de la un an la altul, să creșteți și să stimulați inclusiv concurența. Este un semn că economia românească începe să se așeze, chiar dacă încă există destul de multe provocări pe piață”, a declarat Mircea Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

„Mă bucur că văd aici oameni pe care nu i-am mai văzut la alte ediții, reprezentanți ai unor afaceri prospere, semn că activitatea antreprenorială din județul Hunedoara este una solidă și cu premise sănătoase”, a declarat Fabius Kiszely, prefectul județului Hunedoara.

Peste 10.000 de firme au fost evaluate

Camera de Comerț și Industrie Hunedoara a acordat distincții celor mai bune firme din județ, pe baza unei metodologii unice, complexe și unitare la nivel național, implementată de întregul Sistem Cameral românesc, în toate județele țării. „Este o onoare pentru mine să dețin funcția de președinte al Camerei de Comerț Hunedoara la 25 de ani de la prima ediție a Topului județean al firmelor. Este o istorie de 25 de ani care arată evoluția societății românești și a mediului de afaceri. Mediul de business hunedorean a cunoscut suișuri și coborâșuri, a cunoscut perioada pionieratului din anii 1990, a cunoscut perioada de preaderare și de aderare la Uniunea Europeană. Împreună am trăit momente în care de la o zi la alta dobânzile săreau de sută la sută, momente în care drumul părea fără ieșire, un drum care nu a fost fără obstacole. A fost un drum greu și, din păcate, nici astăzi nu putem spune că este ușor să răzbești într-o lume în care mai nimeni nu te ajută, toți îți cer și aproae nimeni nu îți oferă aproape nimic. Camera de Comerț și Industrie cunoaște foarte bine problemele mediului de afaceri, iar implicara noastră este maximă”, a declarat Viorel Arion, președintele CCI Hunedoara.

Clasamentul firmelor premiate este realizat pe baza rezultatelor financiare ale fiecărei firme pe anul 2017, înregistrate la Ministerul Finanţelor Publice. La întocmirea clasamentului din acest an au participat 10.528 societăţi comerciale hunedorene, societăţi cooperative/organizaţii cooperative, institute de cercetare şi regii autonome, dintre care, după aplicarea criteriilor eliminatorii, au fost selecţionate conform metodologiei 2.867 de firme, 1.042 dintre acestea fiind clasate în top pe primele 3 locuri.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase + șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Viața în „colonia” celui mai sărac oraş al Hunedoarei         Frații Gărdean au scăpat de pedepse pentru dare de mită. Faptele s-au prescris!         Sentință definitivă. Complexul Energetic Hunedoara nu intră în insolvență!         Accident la Mina Lupeni/ Un angajat a căzut în gol de la 6 metri         Prima mare investiție din Deva în ultimii zece ani a demarat         Au mers ore în zăpadă pentru cățelușa care păzește Sarmizegetusa Regia         Doliu la muzeu. A murit un tânăr arheolog         Soluții de securitate wireless pentru mașina si garajul tău         Au furat oile         Tânăr arestat pentru spargeri         Unde se vând brazi pe domeniul public         Acoperișul Halei din Piața Centrală Petroșani, afectat de ninsor         Alături de prieteni dragi: românii din Ungaria         S-a deschis patinoarul din Hunedoara!         Acoperiș prăbușit la Aninoasa. O femeie a trecut printr-un pericol de moarte!         Accident rutier grav pe șoseaua Deva – Brad. Unde a condus „vitejia” la volan         Comunicat de presă. Carmen Hărău: “Să ne cunoaștem eroii!”         Trafic feroviar întrerupt pe Defileul Jiului         Traficul rutier a fost închis pe Defileul Jiului         Măsuri de criză luate de Comitetul pentru Situații de Urgență Petroșani