Toamna Muzicală pentru seniorii Devei – 1 și 2 octombrie 2018

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” marchează ”Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice” printr-un eveniment de excepție.

Timp de două zile, seniorii Devei, și nu numai, sunt invitați la ”Toamna Muzicală”, care va avea loc la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, în Amfiteatrul ”Liviu Oros”.

Evenimentul debutează luni, 1 octombrie 2018, la ora 19:00, cu un concert susținut de Cvartetul Arădean. Marți, 2 octombrie 2018, la ora 19:00, melomanii sunt așteptați la un recital de vioară și harpă, susținut de Marta Teglaș și Mihaela Dolniceanu Faur.

Intrarea publicul la eveniment este liberă.

”Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice” coincide cu ”Ziua Internațională a Muzicii”, sărbătorită în întreaga lume pe data de 1 octombrie, începând cu anul 1975 și la propunerea celui mai strălucit elev al lui George Enescu – violonistul și dirijorul Yehudi Menuhin.

Primăria Municipiului Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răspunsul fabulos dat de un român viceprimarului care i-a jignit pe șoferii de TIR         Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Voluntarii refac una dintre vechile biserici din Ţara Haţegului         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare