Toamna Muzicală pentru seniorii Devei – 1 și 2 octombrie 2018

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” marchează ”Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice” printr-un eveniment de excepție.

Timp de două zile, seniorii Devei, și nu numai, sunt invitați la ”Toamna Muzicală”, care va avea loc la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, în Amfiteatrul ”Liviu Oros”.

Evenimentul debutează luni, 1 octombrie 2018, la ora 19:00, cu un concert susținut de Cvartetul Arădean. Marți, 2 octombrie 2018, la ora 19:00, melomanii sunt așteptați la un recital de vioară și harpă, susținut de Marta Teglaș și Mihaela Dolniceanu Faur.

Intrarea publicul la eveniment este liberă.

”Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice” coincide cu ”Ziua Internațională a Muzicii”, sărbătorită în întreaga lume pe data de 1 octombrie, începând cu anul 1975 și la propunerea celui mai strălucit elev al lui George Enescu – violonistul și dirijorul Yehudi Menuhin.

Primăria Municipiului Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece + opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Peste 150 de elevi au fost examinați medical, după ce o profesoară a fost diagnosticată cu TBC         Tragedie în satul Merișor         Finalizare proiect ”Extinderea capacității de producție a SECURIT GRUP SRL”         Condamnat după ce și-a înființat o cultură de cannabis         PETROȘANI/ Dezvoltare universitară cu fonduri europene         Telegondola spre Pasul Vîlcan, oprită din cauza vântului         Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric