Tineri arestaţi după ce au jefuit un pensionar, peste care au intrat în locuinţă

stefan cerceaŞtefan Cercea şi Vasile Ciolea au fost trimişi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie. Cei doi au intrat peste un vârstnic, l-au bătut şi i-au furat trei telefoane mobile.

Incidentul s-a petrecut în Hunedoara. Autorii infracţiunii, cu vârste de 19 ani şi 20 de ani, au intrat prin efracţie în locuinţa unui pensionar din localitate, în timp ce acesta dormea. Purtau mănuşi şi cagule pentru a nu lăsa urme.

„Profitând de faptul că partea vătămată locuia singură şi suferea de un handicap locomotor, Ştefan Cercea i-a sustras trei telefoane mobile. Întrucât bărbatul a încercat să opună rezistenţă şi să strige după ajutor, Cercea l-a agresat fizic, după care a părăsit locuința. În urma loviturilor aplicate, partea vătămată a suferit leziuni care au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Cei doi au fost prinşi, după ce au vorbit la telefoanele mobile sustrase şi chiar au încercat să le comercializeze. Au fost arestaţi sub acuzaţia de tâlhărie, tăinuire şi violare de domiciliu.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață         Un șoricel s-a rătăcit prin mall         Secretele turnului medieval de la Răchitova         Ancheta uitată în sertare. Familiile oamenilor ucişi aşteaptă de 8 ani să li se facă dreptate         Hunedorean îngropat în zăpadă, salvat de jandarmi         Ajutor pentru localnicii din satele izolate ale Munților Apuseni         Accident grav la Chișcădaga         PRESIUNI/ Senatorul Resmeriță: ”Ori începe recalcularea pensiilor, ori șeful Casei de Pensii pleacă!”