Tineri arestaţi după ce au jefuit un pensionar, peste care au intrat în locuinţă

stefan cerceaŞtefan Cercea şi Vasile Ciolea au fost trimişi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie. Cei doi au intrat peste un vârstnic, l-au bătut şi i-au furat trei telefoane mobile.

Incidentul s-a petrecut în Hunedoara. Autorii infracţiunii, cu vârste de 19 ani şi 20 de ani, au intrat prin efracţie în locuinţa unui pensionar din localitate, în timp ce acesta dormea. Purtau mănuşi şi cagule pentru a nu lăsa urme.

„Profitând de faptul că partea vătămată locuia singură şi suferea de un handicap locomotor, Ştefan Cercea i-a sustras trei telefoane mobile. Întrucât bărbatul a încercat să opună rezistenţă şi să strige după ajutor, Cercea l-a agresat fizic, după care a părăsit locuința. În urma loviturilor aplicate, partea vătămată a suferit leziuni care au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Cei doi au fost prinşi, după ce au vorbit la telefoanele mobile sustrase şi chiar au încercat să le comercializeze. Au fost arestaţi sub acuzaţia de tâlhărie, tăinuire şi violare de domiciliu.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului