Tentativă de înșelăciune eșuată în Deva

Un devean în vârstă de 63 de ani a reclamat Poliției că a două tinere, care susțineau că sunt angajate ale unui magazin, au încercat să îl înșele, după ce le-a permis accesul în locuința sa. Cele două necunoscute i-au spus deveanului că este câștigătorul unui „premiu” în valoare de 50 de lei, a informat IPJ Hunedoara.

Tinerele susţineau că au asupra lor doar o bancnotă de 200 de lei, iar pentru a intra în posesia „premiului” bărbatul trebuie să le remită diferența de 150 lei, scopul lor fiind, de fapt, acela de a identifica unde sunt păstraţi banii, în locuință, susțin polițiștii. „Bărbatul a realizat la timp că poate fi victima unei infracțiuni, motiv pentru care a refuzat tranzacţia. Cele două persoane au părăsit locuința fără a sustrage vreun bun, după care deveanul a sesizat Poliţia cu privire la comiterea infracţiunii de tentativă de înşelăciune”, a informat Inspectoratul de Poliție al județului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − opt =

ACTUALITATE
S-au răsturnat cu mașina în Strei         Mașină condusă de un minor         Băut și fără permis auto, la volan         Cristian Litera a fost condamnat pentru amenințare și violențe         Restricții pe Drumul Național 76 Deva – Brad. Au loc lucrări la Autostrada A1         Mesajul dur al lui Train Berbeceanu, la patru ani de la arestarea sa         Lecție de viață. Povestea Roxanei Irimia, tânăra pictoriță fără mâini         Despre fericire și nu numai…         Petrecere de Haloween la bibliotecă         Accident rutier grav pe șoseaua Petrila – Jieț         Vagonul unui marfar a fost distrus într-un incendiu, la Simeria Triaj         Achitări în dosarul DIICOT al oamenilor de afaceri din Geoagiu, după un deceniu de anchetă și procese         A murit scriitorul hunedorean Eugen Evu         good.bee Credit sprijină „Finanţarea echitabilă pentru toţi!”         Viceprimarul din Bănița a fost condamnat. Rechizitoriul accidentului în care a murit un motociclist         Brandul Sense lansează campania aniversară „10 ani de modă românească”         Uniunea Națională a Notarilor Publici din România – Ziua Porţilor Deschise         Premierul Mihai Tudose se va afla într-o vizită de lucru în Hunedoara         Sentință definitivă pentru bătăușii din centrul Devei         Jandarmii montani au fost testați în Cheile Tăii