Tentativă de înșelăciune eșuată în Deva

Un devean în vârstă de 63 de ani a reclamat Poliției că a două tinere, care susțineau că sunt angajate ale unui magazin, au încercat să îl înșele, după ce le-a permis accesul în locuința sa. Cele două necunoscute i-au spus deveanului că este câștigătorul unui „premiu” în valoare de 50 de lei, a informat IPJ Hunedoara.

Tinerele susţineau că au asupra lor doar o bancnotă de 200 de lei, iar pentru a intra în posesia „premiului” bărbatul trebuie să le remită diferența de 150 lei, scopul lor fiind, de fapt, acela de a identifica unde sunt păstraţi banii, în locuință, susțin polițiștii. „Bărbatul a realizat la timp că poate fi victima unei infracțiuni, motiv pentru care a refuzat tranzacţia. Cele două persoane au părăsit locuința fără a sustrage vreun bun, după care deveanul a sesizat Poliţia cu privire la comiterea infracţiunii de tentativă de înşelăciune”, a informat Inspectoratul de Poliție al județului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − cinci =

ACTUALITATE
Peste 100 de candidați pe posturile de ofițeri și agenți de poliție         Gestul motocicliștilor care au schimbat viaţa „bunicului Victor“         Grupare de hoți de cărbune destructurată. Prejudiciul este imens         Elevii din Hunedoara dați dispăruți de familii au revenit acasă         Mii de familii au rămas în beznă în urma fenomenelor meteo extreme         Ziua Unirii Principatelor Române, celebrată în Hunedoara         Cod portocaliu de vreme rea în județul Hunedoara         SCÂNTEI ÎN CL DEVA. Răzvan Mareş rămâne vice. PSD trage clapă devenilor         Sarmizegetusa Regia se va închide pentru 30 de zile         Doi adolescenți sunt dați dispăruți         Soarta celor doi viceprimari ai Devei va fi decisă         Doliu în breasla magistraților din Hunedoara         Accident rutier pe DN 66, cu doi răniți         Consiliul județean a returnat 2.000.000 lei pentru drumul din munții Orăștiei         Atleta Maria Cioncan va fi comemorată în Hunedoara         Incident grav în gara Devei. Agenții de pază au deschis focul         Autoutilitară mistuită de flăcări pe autostradă         Familii amenințate cu evacuarea din cantoanele gării Devei. Cum se va transforma zona         Un medic specialist va reprezenta interesele cetățenilor din Archia în Consiliul Local Deva         Cod galben de polei în Hunedoara