Taximetrist bătut pentru că a refuzat să transporte doi romi

taximetristii cei mai incurcati de noul sistemIncident grav în centrul oraşului Haţeg. Şoferul unui taxi a fost bătut şi ameninţat cu cuţitul de doi bărbaţi, tată şi fiu, pentru că a refuzat să îi transporte cu maşina până în Călan.

„Cei doi suspecţi au agresat partea vătămată, provocându-i leziuni care necesită 17-18 zile de îngrijiri medicale. Au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a decis cercetarea lor în stare de libertate ”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara. Sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi port fără drept de cuţit în loc public.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + zece =

ACTUALITATE
O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României         Colindători la primărie         Coroane de flori în memoria Majestății Sale Regele Mihai I         Cântecul măturătoarei de fluturi         Nicolae Furdui Iancu va colinda la Deva         Demers ciudat. Brandul Arsenie Boca a fost luat de un maghiar         Directoarea șpăgară din Petroșani a fost condamnată         Braconierul oprit cu focuri de armă de poliţistul Roman Murar         Risc de avalanșă în munți         Vânătoare ilegală         Povestea aeroportului InternaŢional sibiu continuă alături de voi         Lista drumurilor județene din Hunedoara modernizate în 2017         „Crăciunul Vienez” deschide sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”         Polițiștii din Lupeni și-au reclamat șeful, întors la lucru după nouă luni de concediu medical         Bilațul investițiilor în spitalele din județul Hunedoara         A încărcat mai mult lemn decât trebuia         Transport ilegal de lemne         Bătaie cu urmări grave         Lucrări recepționate pe strada Pietroasa din Deva         Concerte reprogramate, ca urmare a decretării doliului național