Tânărul care a molestat doi copii a cerut eliberarea

Gabriel F., condamnat la zece ani de închisoare pentru abuzarea sexuală a doi minori, a cerut eliberarea condiţionată, după şase ani petrecuţi în detenţie. Magistraţii au respins solicitarea bărbatului în vârstă de 31 de ani, pe motiv că nu şi-a schimbat comportamentul deviant, în anii petrecuţi până în prezent în detenţie.

„Contestatorul a fost condamnat pentru viol, fapta constând în aceea că a întreţinut relaţii sexuale anale cu un minor, în prezenţa altui minor, faptă ce denotă comportament sexual deviant. Pe parcursul detenţiei a avut o abatere disciplinară constând în întreţinerea de acte sexuale cu un alt deţinut, în prezenţa altor persoane. A făcut astfel dovada că, în continuare, are comportament sexual deviant şi dacă ar fi pus în libertate ar constitui un real pericol pentru comunitatea unde ar urma să trăiască. Nu se pune problema de a fi liberat condiţionat la acest moment”, se arată în soluţia dată de Tribunalul Hunedoara. Tânărul, a cărui pedeapsă expiră în 19 mai 2021, îşi poate reînnoi cererea în 2019.

În 12 mai 2012, în jurul orei 14,30, în timp ce se deplasau spre un magazin de pâine din apropierea clădirii dezafectate a fostei autogări din Hunedoara, doi minori au fost acostat de bărbat, care le-a oferit bani pentru a-l urma în incinta clădirii părăsite, se arată în dosarul condamnatului. Cei doi copii, cu vârste de 11 ani, l-au urmat pe tânăr crezând că acesta îi va pune să culeagă cireşe din cireşul aflat lângă clădire, însă după ce au intrat în incinta fostei autogări, inculpatul i-a pus pe minori să se dezbrace. Unul dintre copii a fost agresat, pentru că nu a răspuns comenzii. Cei doi copii au fost molestaţi, unul dintre ei fiind obligat să întreţină relaţii sexuale cu bărbatul.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare         Comercianții de la Zilele Municipiului Petroșani, taxați de asociatul Primăriei         Fotbalul, eterna poveste         Concursul Internaţional de Interpretare Pianistică „PRO PIANO –ROMÂNIA”         Imagini șocante pe autostradă: patru oameni au murit după ce un șofer a intrat pe contrasens         Comunicat de presă Daimler România         Accident pe bulevard         Trei tineri din Hunedoara reținuți pentru spargeri         Au început Zilele Municipiului Petroșani.         Drumul spre Retezat a rămas închis, iar traseele sunt nesigure         Cavalerii Davelor în Cetatea Devei         Dezvelirea plăcii comemorative colonel (rz.) Petrişor – Toderiţă JILIP la Cazarma Jandarmeriei Române din Lupeni         Analfabetism economic sau jaf ca la drumul mare?         Tarife noi de vizitare la muzeele și siturile istorice din Hunedoara         Drumul spre Retezat s-a prăbușit în mai multe locuri