Tânărul care a molestat doi copii a cerut eliberarea

Gabriel F., condamnat la zece ani de închisoare pentru abuzarea sexuală a doi minori, a cerut eliberarea condiţionată, după şase ani petrecuţi în detenţie. Magistraţii au respins solicitarea bărbatului în vârstă de 31 de ani, pe motiv că nu şi-a schimbat comportamentul deviant, în anii petrecuţi până în prezent în detenţie.

„Contestatorul a fost condamnat pentru viol, fapta constând în aceea că a întreţinut relaţii sexuale anale cu un minor, în prezenţa altui minor, faptă ce denotă comportament sexual deviant. Pe parcursul detenţiei a avut o abatere disciplinară constând în întreţinerea de acte sexuale cu un alt deţinut, în prezenţa altor persoane. A făcut astfel dovada că, în continuare, are comportament sexual deviant şi dacă ar fi pus în libertate ar constitui un real pericol pentru comunitatea unde ar urma să trăiască. Nu se pune problema de a fi liberat condiţionat la acest moment”, se arată în soluţia dată de Tribunalul Hunedoara. Tânărul, a cărui pedeapsă expiră în 19 mai 2021, îşi poate reînnoi cererea în 2019.

În 12 mai 2012, în jurul orei 14,30, în timp ce se deplasau spre un magazin de pâine din apropierea clădirii dezafectate a fostei autogări din Hunedoara, doi minori au fost acostat de bărbat, care le-a oferit bani pentru a-l urma în incinta clădirii părăsite, se arată în dosarul condamnatului. Cei doi copii, cu vârste de 11 ani, l-au urmat pe tânăr crezând că acesta îi va pune să culeagă cireşe din cireşul aflat lângă clădire, însă după ce au intrat în incinta fostei autogări, inculpatul i-a pus pe minori să se dezbrace. Unul dintre copii a fost agresat, pentru că nu a răspuns comenzii. Cei doi copii au fost molestaţi, unul dintre ei fiind obligat să întreţină relaţii sexuale cu bărbatul.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + șaptesprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul         Super-tunelul construit la Orăștie, pe magistrala feroviară de mare viteză         Bani europeni pentru reabilitarea termică a blocurilor din Deva         Cronica unei ecologizări mânjite populist de primarul Cazacu         „Găinarii” lemnelor de foc amendați de Poliție         A secat complet Lacul Săulești