Tânărul care a molestat doi copii a cerut eliberarea

Gabriel F., condamnat la zece ani de închisoare pentru abuzarea sexuală a doi minori, a cerut eliberarea condiţionată, după şase ani petrecuţi în detenţie. Magistraţii au respins solicitarea bărbatului în vârstă de 31 de ani, pe motiv că nu şi-a schimbat comportamentul deviant, în anii petrecuţi până în prezent în detenţie.

„Contestatorul a fost condamnat pentru viol, fapta constând în aceea că a întreţinut relaţii sexuale anale cu un minor, în prezenţa altui minor, faptă ce denotă comportament sexual deviant. Pe parcursul detenţiei a avut o abatere disciplinară constând în întreţinerea de acte sexuale cu un alt deţinut, în prezenţa altor persoane. A făcut astfel dovada că, în continuare, are comportament sexual deviant şi dacă ar fi pus în libertate ar constitui un real pericol pentru comunitatea unde ar urma să trăiască. Nu se pune problema de a fi liberat condiţionat la acest moment”, se arată în soluţia dată de Tribunalul Hunedoara. Tânărul, a cărui pedeapsă expiră în 19 mai 2021, îşi poate reînnoi cererea în 2019.

În 12 mai 2012, în jurul orei 14,30, în timp ce se deplasau spre un magazin de pâine din apropierea clădirii dezafectate a fostei autogări din Hunedoara, doi minori au fost acostat de bărbat, care le-a oferit bani pentru a-l urma în incinta clădirii părăsite, se arată în dosarul condamnatului. Cei doi copii, cu vârste de 11 ani, l-au urmat pe tânăr crezând că acesta îi va pune să culeagă cireşe din cireşul aflat lângă clădire, însă după ce au intrat în incinta fostei autogări, inculpatul i-a pus pe minori să se dezbrace. Unul dintre copii a fost agresat, pentru că nu a răspuns comenzii. Cei doi copii au fost molestaţi, unul dintre ei fiind obligat să întreţină relaţii sexuale cu bărbatul.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Prima fântână arteziană de noua pietonală a intrat în probe         O APRECIERE OFICIALĂ. Sarmizegetusa Regia, model de bună guvernare a monumentelor UNESCO         Cât a mai rămas de executat din Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, după cinci ani de lucrări         ALDE HUNEDOARA. Michael Meltzer: „Viitorul termocentralei Mintia este pe gaz”         Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani         DESCOPERĂ FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE SOCIALE A UNIVERSITĂȚII „1 DECEMBRIE 1918” DIN ALBA IULIA – Reușită prin vocație!         Complexul Aqualand Deva se redeschide sâmbătă         Se închide provizoriu circulația rutieră în dreptul pasajului de cale ferată de pe str. Hărăului din Deva         O tânără și mama sa au trecut prin momente cumplite         Costel Avram, luat în balon de actorii din Valea Jiului: „Rugby nu e teatru”         Spațiul expozițional al Galeriilor de Artă „Forma” din Deva va fi reamenajat         Transgaz a donat bani pentru spitalul din Brad         Bugetul județului va fi dezbătut vineri         Aleile din cartierul OM vor intra în reabilitare         Poliția Locală Deva, gazdă pentru elevi în cadrul săptămânii ,,Școala Altfel”         CONCURS INTERJUDEȚEAN. “Tehno – ART”, ediția a XI-a         DE ZIUA BIBLIOTECARULUI. Întâlnire cu un titan al Renașterii         Localnicii au transformat ruinele combinatului din Hunedoara în groapă de gunoi