Tânăr convins să renunţe la sinucidere

media_521797679_tentativa-sinucidere-bucuresti-persoane-ameninta-vor-arunca-bloc-197175Un jandarm, un poliţist şi primarul municipiului Orăştie au convins un tânări din localitate să renunţa le gestul sinucigaş de a se arunca de pe un bloc cu patru etaje.

Incidentul s-a petrecut în această seară.

“Am fost anunţaţi că un bărbat intenţionează să se sinucidă, aruncându-se de pe un imobil de patru etaje din municipiul Orăştie. La faţa locului s-au deplasat în mod operativ echipaje formate din jandarmi, polițiști și reprezentanți ai I.S.U. Hunedoara.

Un ofiţer din cadrul Jandarmeriei Hunedoara, cu specializarea „negociator”, alături de un ofiţer din cadrul Poliţiei municipiului Orăștie și primarul acestei localităţi, au urcat la etajul patru al blocului, pe care se afla bărbatul. În urma negocierilor purtate, bărbatul a fost convins să renunţe la intenţia declarată de a se sinucide.

După ce a coborât de pe bloc, Ştefan B., în vârstă de 33 de ani, domiciliat în municipiul Orăştie, a fost condus la sediul poliției din localitate în vederea stabilirii tuturor aspectelor care au condus la producerea acestei situații şi luarea măsurile legale care se impun”, a comunicat Andrada Pop, reprezentanta Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece − 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara