Tânăr condamnat după ce a ucis un pensionar de 95 de ani

Tribunalul Hunedoara l-a condamnat pe Emil Alin Toma (29 de ani) la şase ani de închisoare, pentru lovituri cauzatoare de moarte, distrugere şi violare de domiciliu. Sentinţa nu este definitivă, putând fi contestată cu apel.

 

În 14 noiembrie 2017, Emil Alin Toma a fost capturat la scurt timp după ce, în toiul nopţii, a spart uşa casei în care locuia un pensionar în vârstă de 95 de ani, din Simeria, şi s-a năpustit cu pumnii asupra lui, dorind să afle unde păstrează banii. Tentativa de jaf a fost oprită de fiul victimei, care tocmai sosise acasă.

 

„Tânărul nu a reuşit să sustragă vreun obiect de valoare din locuinţă. Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, informa Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara. La o săptămână de la incident, în urma rănilor suferite, bătrânul a decedat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara         Onirismul „cangrenat”, bandajele elegiacului și cadențele simplității. Despre o resurecție a poemului în lirica lui Daniel Mariș         Termoficare/ Serviciu de peste 80 de milioane concesionat de Primăria Petroșani         Accident grav în Gara Simeria: o tânără ar fi încercat să se sinucidă