Tânăr condamnat după ce a ucis un pensionar de 95 de ani

Tribunalul Hunedoara l-a condamnat pe Emil Alin Toma (29 de ani) la şase ani de închisoare, pentru lovituri cauzatoare de moarte, distrugere şi violare de domiciliu. Sentinţa nu este definitivă, putând fi contestată cu apel.

 

În 14 noiembrie 2017, Emil Alin Toma a fost capturat la scurt timp după ce, în toiul nopţii, a spart uşa casei în care locuia un pensionar în vârstă de 95 de ani, din Simeria, şi s-a năpustit cu pumnii asupra lui, dorind să afle unde păstrează banii. Tentativa de jaf a fost oprită de fiul victimei, care tocmai sosise acasă.

 

„Tânărul nu a reuşit să sustragă vreun obiect de valoare din locuinţă. Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, informa Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara. La o săptămână de la incident, în urma rănilor suferite, bătrânul a decedat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răspunsul fabulos dat de un român viceprimarului care i-a jignit pe șoferii de TIR         Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Voluntarii refac una dintre vechile biserici din Ţara Haţegului         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare