Sute de tone de material antiderapant răspândite pe șosele, la primele ninsori

Primele ninsori din acest sezon au scos mașinile de intervenție pe drumurile naționale. Au fost împrăștiate sute de tone de material antiderapant.
Județul Hunedoara a fost sub cod galben de vreme rea. S-au înregistrat intensificări ale vântului, lapoviță și ninsori. Iar DRDP Timișoara a scos din garaje mașinile de intervenție. Nu mai puțin de 60 de autoutilaje au acționat și patrulat, noaptea trecută, pe raza DRDP Timișoara și au răspândit, în total, aproape 290 de tone de material antiderapant. Astfel, spun cei de la DRDP Timișoara, s-a acționat pe DN 66, DN 7A, DN 68, DN 66A, DN 7, DN 76, DN 68A și DN 74. De s, pe autostrada A1, unde au acționat 13 autoutilaje și au răspândit 46 de tone de material antiderapant. (Carmen COSMAN – PREDA)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Costel Avram și-a cerut scuze pentru modul în care s-a purtat cu o jurnalistă         Au revenit la muncă pavatorii pe Bulevardul Corvin         Tragedie pe calea ferată Simeria – Petroșani         Sfârșit de săptămână aglomerat la Sarmizegetusa Regia, în ciuda restricțiilor de circulație         Spectacol la Teatrul de Artă Deva: „Audiția.ro”         Ziua Poliției Române, celebrată în județul Hunedoara         Echipa RobotX din Hunedoara va reprezenta România la Campionatul mondial de Robotică         EUROPARLAMENTARE. Iuliu Winkler, Medalia de Aur a Societății pentru Încurajarea Progresului din Paris         ZIUA MONDIALĂ A APEI. Apa Prod, lecţii deschide despre rostul apei în trei municipii din judeţ         Invazie de pelerini la Mănăstirea Prislop: mii de oameni s-au rugat la mormântul lui Arsenie Boca         Fântâna arteziană din Piaţa Victoriei va fi repusă în funcţiune         Accident mortal pe șoseaua Hațeg – Petroșani         Gest golănesc făcut de Costel Avram: a îmbrâncit o jurnalistă care a venit să îi pună întrebări         Răzvan Mareş și alţi patru au furat prezenţa unor copii la Madrid, la un eveniment unic în viaţa tinerilor sportivi         Și eu… România în primul rând!         Un fiu al pădurenilor         Chinez prins muncind la negru în Hunedoara         Intrare gratuită la Sarmizegetusa Regia         Ce se întâmplă cu proiectul de 20 de milioane de euro, pentru transportul ecologic din Valea Jiului         Drum de cinci kilometri din Ținutul Pădurenilor modernizat cu fonduri de la Consiliul Județean