Susţinătorii lui Traian Berbeceanu au început lupta pentru eliberarea lui pe Facebook

Susţinătorii lui Traian Berbeceanu s-au grăbit să riposteze faţă de măsura reţinerii acestuia, după ce a fost dus la audieri la sediul DIICOT Alba.

respectDupă ce luni în şir acesta a ales să-şi dezactiveze contul de Facebook, pagina a  fost redeschisă. În plus, pe aceeaşi reţea de socializare a mai apărut un cont independent, intitulat „Respect, Traian Berbeceanu!”. Persoana sau persoanele care au ales să protesteze în acest mod îşi păstrează identitatea secretă, însă ambele pagini de pe reţeaua de socializare au o mulţime de aprecieri şi de prieteni virtuali.

Iar autorii contului intitulat „Respect, Traian Berbeceanu!” îndeamnă opinia publică să aibă o reacţie faţă de ridicarea şefului BCCO Alba Iulia, Traian Brebeceanu de către mascaţi şi reţinerea lui ulterioară: „Cu toţii trebuie sa reacţionăm! Este inacceptabil ca un om, un poliţist adevărat, dedicat trup şi suflet meseriei sale şi luptei contra infractorilor să ajungă să fie tratat asemeni celor pe care i-a băgat după gratii! RESPECT, TRAIAN BERBECEANU!!!”.

De asemenea, pe contul deschis în numele şefului BCCO Alba Iulia a început „lupta” pentru eliberarea acestuia.  „După o zi întreagă de acuze şi minciuni, am simţit că este momentul ca cineva să spună, măcar aici în spaţiul virtual, că Traian Berbeceanu, seful BCCO Alba, cel care a dat totul pentru ca noi şi familiile noastre să ne simţim mai in siguranţă, merită RESPECTUL tuturor. Am creat aceasta pagină tocmai pentru că în alt fel nu putem fi astăzi alături de el, în timp ce alţii îl lovesc din toate poziţiile. Comisare, fii puternic! Pe noi nu ne pot păcăli infractorii îmbrăcaţi în haine de procurori şi nici aşa-zişii cinstiţi oameni de afaceri. Iar tu, fă ceea ce ştii mai bine: pune-i să asculte sunetul rece al cătuşelor!”, se menţionează pe pagina respectivă, unde sunt postate şi articole sau opinii favorabile acestuia.

Declarat în 2007 „Poliţistul anului”, cercetat pentru sprijinirea unui grup infracţional

Comisarul şef Traian Berbeceanu are 45 de ani, iar din 2005 este şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, structură cu atribuţii în judeţele Alba, Hunedoara şi Sibiu. În anul 2007, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia şi Traian Berbeceanu au primit, la o gală organizată de Poliţia Română, titlul de “Poliţistul anului” la categoria “Combaterea Criminalităţii Organizate”.

Şeful BCCO Alba-Iulia, Traian Berbeceanu, este acuzat acum că a sprijinit grupul infracţional suspectat de evaziune fiscală cu produse petroliere de peste 3,5 milioane de lei, în acest dosar procuroriii DIICOT făcând mai multe percheziţii în judeţele Hunedoara şi Alba.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + 7 =

ACTUALITATE
Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită         Incinta I a Cetăţii Devei va fi redeschisă publicului după realizarea unor lucrări de amenajare         Dramă într-o familie din zona Hațegului: adolescentul a lăsat un bilet de adio și a fugit de acasă         Tânărul care a dat spargerea la Castelul Corvinilor a fost condamnat definitiv         Accident în municipiul Hunedoara         Protest la Termocentrala Mintia: Ministrul Energiei s-a întâlnit, la Deva, cu reprezentanții salariaților         Citești și câștigi!, ediție aniversară dedicată Centenarului Marii Uniri         Studenți de la Universitatea Petroșani, la Adunarea Regiunilor Europei (ARE)         Vârstnicii învățați să se ferească de infractori         Medicul Ionel Circo, declarat incompatibil de ANI         Povestea neștiută a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa: cum arăta în secolul al XIX-lea