Surpare la Mina Lupeni!

O surpare produsă în subteranul minei Lupeni a prins doi mineri, în această dimineaţă.

Unul dintre mineri a fost scos din surpare şi pare să fie bine, a precizat preşedintele Sindicatului Muntele, Darius Cîmpean. Acum se încearcă acordarea de ajutor pentru cel de-al doilea miner prins în surpare.

Surparea s-a produs la Panoul 9, a mai precizat sursa citată.

Potrivit ISU Hunedoara, accidentul de muncă s-a produs în urma unei surpări în abataj, la aproximativ 3 km de la intrarea in mină.

“Primele date arată că salvatorii minieri au ajuns la locul în care s-a produs accidentul şi acordă primul ajutor celor 2 răniti. Unul este semiconştient, iar celălalt stabil. La gura minei au fost trimise 2 ambulanţe SMURD şi SAJ, o autospecială complexă şi un container multirisc de la Detaşamentul Petroşani”,a  precizat Anemona Doda, purtător de cuvânt al ISU Hunedoara. De asemenea, a fost prealertat elicopterul SMURD de la Arad.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci + 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara         Onirismul „cangrenat”, bandajele elegiacului și cadențele simplității. Despre o resurecție a poemului în lirica lui Daniel Mariș         Termoficare/ Serviciu de peste 80 de milioane concesionat de Primăria Petroșani         Accident grav în Gara Simeria: o tânără ar fi încercat să se sinucidă