Surpare la Mina Lupeni!

O surpare produsă în subteranul minei Lupeni a prins doi mineri, în această dimineaţă.

Unul dintre mineri a fost scos din surpare şi pare să fie bine, a precizat preşedintele Sindicatului Muntele, Darius Cîmpean. Acum se încearcă acordarea de ajutor pentru cel de-al doilea miner prins în surpare.

Surparea s-a produs la Panoul 9, a mai precizat sursa citată.

Potrivit ISU Hunedoara, accidentul de muncă s-a produs în urma unei surpări în abataj, la aproximativ 3 km de la intrarea in mină.

“Primele date arată că salvatorii minieri au ajuns la locul în care s-a produs accidentul şi acordă primul ajutor celor 2 răniti. Unul este semiconştient, iar celălalt stabil. La gura minei au fost trimise 2 ambulanţe SMURD şi SAJ, o autospecială complexă şi un container multirisc de la Detaşamentul Petroşani”,a  precizat Anemona Doda, purtător de cuvânt al ISU Hunedoara. De asemenea, a fost prealertat elicopterul SMURD de la Arad.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare         SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești         Autostrada Lugoj – Deva. Cum arată ultimul kilometru de pe Lotul trei         Noaptea Muzeelor. Mii de oameni la Castelul Corvinilor         Carmen Hărău, senator PNL: “Cod roșu de avarie: sectorul energetic național!”         Cununii în aer liber – pe Cetate şi în Parcul central!         Mâine, pe stadionul din Cugir – FAMILY DAY by Star Transmission – ediție de majorat!         Geoparcul Dinozaurilor a fost reconfirmat ca sit UNESCO         Târgul European al Castelelor, la Hunedoara         Detalii șocante în cazul morții tinerei de 24 de ani, din Deva         Peștera Cioclovina, „sanctuarul” din Munții Orăștiei