Studiu de trafic de 125.000 de lei pentru zona Colegiului „Regina Maria” din Deva

Primăria Deva plăteşte 125.000 de lei pentru întocmirea studiului de circulaţie în zona Colegiului Naţional Pedagogic „Regina Maria”.

„Studiul o să reglementeze organizarea circulaţiei în condiţii de echilibru între cererea de transport şi reţeaua stradală, pe termen scurt şi mediu. Documentaţia va fi elaborată în conformitate cu legislaţia în vigoare şi respectând prevederile Temei de proiectare şi Notei conceptuale”, a informat Primăria Deva, potrivit contractului atribuit societăţii Sigma Mobility Engineering, din Ploieşti.
Termenul de prestare a serviciului este de nouă luni calendaristice, iar firma va asigura consultanţă în cadrul procedurii de avizare până la aprobarea finală a documentaţiei care cuprinde elaborarea documentaţiilor necesare pentru un viitor proiect.
În luna august, Primăria Deva a achiziţionat de la aceeaşi societate, cu 133.000 de lei, elaborarea documentaţiei necesare (expertiza tehnică, studiul de trafic, calculul emisiilor GES, studii de teren, studiul de frezabilitate şi alte avize) pentru construirea unui traseu pentru biciclişti pe Bulevardul Decebal, Bulevardul 22 Decembrie şi zona adiacentă, proiectul urmând să fie depus pentru obţinerea finanţării nerambursabile prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020.
Pistele de biciclete vor avea o lungime de circa 3,5 kilometri, iar investiţia va însemna şi un sistem de bike-sharing.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Telecabina Devei rămâne oprită chiar și după reparațiile de la începutul lunii         Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara