Studiu de trafic de 125.000 de lei pentru zona Colegiului „Regina Maria” din Deva

Primăria Deva plăteşte 125.000 de lei pentru întocmirea studiului de circulaţie în zona Colegiului Naţional Pedagogic „Regina Maria”.

„Studiul o să reglementeze organizarea circulaţiei în condiţii de echilibru între cererea de transport şi reţeaua stradală, pe termen scurt şi mediu. Documentaţia va fi elaborată în conformitate cu legislaţia în vigoare şi respectând prevederile Temei de proiectare şi Notei conceptuale”, a informat Primăria Deva, potrivit contractului atribuit societăţii Sigma Mobility Engineering, din Ploieşti.
Termenul de prestare a serviciului este de nouă luni calendaristice, iar firma va asigura consultanţă în cadrul procedurii de avizare până la aprobarea finală a documentaţiei care cuprinde elaborarea documentaţiilor necesare pentru un viitor proiect.
În luna august, Primăria Deva a achiziţionat de la aceeaşi societate, cu 133.000 de lei, elaborarea documentaţiei necesare (expertiza tehnică, studiul de trafic, calculul emisiilor GES, studii de teren, studiul de frezabilitate şi alte avize) pentru construirea unui traseu pentru biciclişti pe Bulevardul Decebal, Bulevardul 22 Decembrie şi zona adiacentă, proiectul urmând să fie depus pentru obţinerea finanţării nerambursabile prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020.
Pistele de biciclete vor avea o lungime de circa 3,5 kilometri, iar investiţia va însemna şi un sistem de bike-sharing.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Elevă accidentată de microbuz, în Deva         Hoții de pe calea ferată         Tânăr reţinut de poliţişti, după ce a comis mai multe infracţiuni de furt         A fost semnat contractul de modernizare a străzilor din Hunedoara         Soarta Drumului Național 7 A Petroșani – Obârșia Lotrului         Primăria Deva susține învățământul dual în școli         CETATEA NIMĂNUI. Monument UNESCO, Feţele Albe, răvăşit de un incendiu. „Culturnicii” judeţului, absenţi şi birocraţi la eveniment         Avize și studii de fezabilitate pentru noua rețea de transport public ecologic din Deva         A început montarea pavajelor pe noul centru pietonal din Hunedoara         Calvarul șoferilor de pe DN 7 continuă. Restricțiile de pe autostradă s-au prelungit         O nouă tranșă de disponibilizări. Numărul celor care pleacă, în funcție de rectificarea de la Ministerul Finanțelor         Sens giratoriu în locul trecerii de pietoni mortale de pe DN 7         Incendiu la Fețele Albe         Transport public local pentru Cartierul Grigorescu – de miercuri, 14 noiembrie 2018         FINAL DE PROTEST. Preşedintele Mircea Bobora a stins conflictul. Nunu Brilinsky se întoarce la Sarmizegetusa Regia         Restricțiile de circulație de pe autostradă s-ar putea prelungi         Hunedoara premiată la Gala de excelență         Lansare de carte la muzeul din Brad         Violență într-un cartier al Devei         Razii la depozitele de lemne. Ce amenzi au dat polițiștii