Stradivarius Music Nights la Castelul Corvinilor

Teatrul de Artă Deva și Primăria Municipiului Hunedoara orgenizează Stradivarius Music Nights lLa Castelul Corvinilor. Evenimentul, aflat la a doua ediție, va avea loc în perioada 27 – 29 august 2018. Festivalul de muzică clasică „Stradivarius Music Nights by the Castle” se va desfășura în curtea exterioară a castelului, cu participarea unor artişti celebri la nivel mondial, precum: Răzvan Stoica, Kamerata Stradivarius Orkestra-Olanda, Marian Petrescu-Finlanda și Natasa Grujic-Suedia. Concertele din cadrul „Stradivarius Music Nights by the Castle“ se vor desfășura în curtea exterioară a Castelului Corvinilor.

Programul evenimentului este următorul: 27 august – Răzvan Stoica-vioară Stradivarius, Andreea Stoica–pian şi Kamerata Stradivarius Orkestra-Olanda; 28 august – Marian Petrescu -pian Classical Jazz, deținător al premiului Grammy; 29 august – Răzvan Stoica – Stradivarius,  Natasa Grujic – Suedia, Andreea Stoica-pian și Kamerata Stradivarius Orkestra-Olanda. Spectacolele vor începe la ora 20:30.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 19 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
FINAL DE PROTEST. Preşedintele Mircea Bobora a stins conflictul. Nunu Brilinsky se întoarce la Sarmizegetusa Regia         Restricțiile de circulație de pe autostradă s-ar putea prelungi         Hunedoara premiată la Gala de excelență         Lansare de carte la muzeul din Brad         Violență într-un cartier al Devei         Razii la depozitele de lemne. Ce amenzi au dat polițiștii         Spărgător de mașini prins în flagrant         Jaf în pădurile României/ 23.000 mc de lemn tăiați numai din Parcul Național Retezat și Defileul Jiului!         Dolarul atinge un nou maxim al ultimelor 16 luni         Cum poate fi rezolvată problema trecerii de pietoni mortale de la Sântandrei         CÂT PREŢ POŢI PUNE PE CUVÂNTUL LOR? Costel Avram, administratorul judeţului, se încurcă în minciuni         PROTEST, ZIUA A ŞASEA. Preşedintele Mircea Bobora dă o soluţie cu amânare         Fabrica din Băcia rămâne închisă         Noi dotări pentru pietonala din Hunedoara         LEGE BLOCATĂ. Pensiile minerilor și siderurgiștilor vor fi recalculate. Nu se știe când!         Uzina de mașini de spălat Bosch a primit autorizație de construire. Va fi ridicată în 12 luni         Vernisaj: Orăștia și Marea Unire         Lucrările de pe Autostrada Lugoj – Deva, gata abia în vara anului 2019         A început plantarea arborilor pe centrul pietonal din Hunedoara         Accident rutier în Petroșani