Stradivarius Music Nights la Castelul Corvinilor

Teatrul de Artă Deva și Primăria Municipiului Hunedoara orgenizează Stradivarius Music Nights lLa Castelul Corvinilor. Evenimentul, aflat la a doua ediție, va avea loc în perioada 27 – 29 august 2018. Festivalul de muzică clasică „Stradivarius Music Nights by the Castle” se va desfășura în curtea exterioară a castelului, cu participarea unor artişti celebri la nivel mondial, precum: Răzvan Stoica, Kamerata Stradivarius Orkestra-Olanda, Marian Petrescu-Finlanda și Natasa Grujic-Suedia. Concertele din cadrul „Stradivarius Music Nights by the Castle“ se vor desfășura în curtea exterioară a Castelului Corvinilor.

Programul evenimentului este următorul: 27 august – Răzvan Stoica-vioară Stradivarius, Andreea Stoica–pian şi Kamerata Stradivarius Orkestra-Olanda; 28 august – Marian Petrescu -pian Classical Jazz, deținător al premiului Grammy; 29 august – Răzvan Stoica – Stradivarius,  Natasa Grujic – Suedia, Andreea Stoica-pian și Kamerata Stradivarius Orkestra-Olanda. Spectacolele vor începe la ora 20:30.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu + unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Restricții până în august pe DN 76. Se lucrează la autostradă         Vscolul a făcut ravagii în Râușor – Retezat         3 lei pentru Salvital. Pe cap de locuitor. Totalul – peste 125.000 de lei         Contractul de finanțare pentru reabilitarea a 10 drumuri județene ar putea fi semnat în zilele următoare         Primăria Deva susține financiar Spitalul Județean de Urgență         Povestea tristă a turnului celei mai vechi biserici din Deva         Primăria Municipiului Deva va plăti, luni, bursele de merit și performanță         Au cerut sprijin pentru revizia tractoarelor și curățarea terenurilor împădurite         Au refuzat facturile la gunoi. Primarii din Valea Jiului față în față cu Supercom. CJ Hunedoara – mediator         Expertiza care arată cât de degradat este podul peste Strei         Incendiu puternic la marginea autostrăzii         O clipă de neatenție i-a fost fatală unui șofer din Deva         Razie de amploare în Hunedoara. A fost prins un recidivist extrem de periculos         Florin Oancea: Un nou pas important pentru deschiderea și dezvoltarea zonei Grigorescu din Deva         Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: Raportat la 2018, bugetul investițiilor este mai mare cu 15,7 miliarde de lei         HUNEDOARA PESEDISTĂ. Gunoierul Brai – Cata funcţionează fără autorizaţie de mediu. Garda de mediu zice că e OK şi fără         Accident rutier grav. ATV-ul condus de un tânăr a fost lovit de mașină         Sentință pentru Marian Muntean, în dosarul de conflict de interese         Dosarul de dare de mită pentru lucrări în turism se întoarce în instanță. Frații Gărdean vin din nou în fața judecătorilor         Doi bărbaţi au murit înecați în nordul şi centrul judeţului Hunedoara