Spectacol de Ziua Copilului în Hunedoara: O lume minunată

Primăria Municipiului Hunedoara organizează vineri, 1 iunie 2018, evenimentul “Ziua Internațională a Copilului”. Activitățile dedicate celor mici vor avea loc în Parcul Tineretului din municipiul Hunedoara, între orele 12:00 – 20:00.

Astfel, timp de câteva ore, micuții hunedoreni se vor putea bucura de ateliere și activități creative, precum: picturi pe față, concurs de desene pe asfalt, spectacole de teatru interactiv, tobogane gonflabile și alte jocuri pentru copii. Cei mici se vor putea bucura și de prezența unor mascote Disney și a unor clovni, care vor întreține atmosfera și se vor fotografia cu copiii, pentru că aici va fi amenajată și o cabină foto. Nu vor lipsi personajele pe picioroange și statuile vivante.

De asemenea, va avea loc un spectacol susținut de Mihai Constantinescu, între orele 16:00 – 17:00.

Micuții care vor veni în 1 iunie în Parcul Tineretului din Hunedoara vor primi din partea organizatorilor înghețată.

„Pe lângă spectacolul organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, avem plăcerea de a vă invita la deschiderea ștrandului (Complexul de Agrement Corvina), vineri, 1 iunie 2018, de la ora 10:00, precum și la Grădina Zoologică Hunedoara. Copiii beneficiază de gratuitate atât la ștrand, cât și la grădina zoologică. La ștrand, minorii cu vârste până la 16 ani trebuie să vină însoțiți de un adult (și adultul beneficiază de intrare liberă), iar la grădina zoologică, părinții plătesc biletul, iar copiii intră gratuit”, a informat Primăria Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul         Super-tunelul construit la Orăștie, pe magistrala feroviară de mare viteză         Bani europeni pentru reabilitarea termică a blocurilor din Deva         Cronica unei ecologizări mânjite populist de primarul Cazacu         „Găinarii” lemnelor de foc amendați de Poliție         A secat complet Lacul Săulești