Spectacol de Ziua Copilului în Hunedoara: O lume minunată

Primăria Municipiului Hunedoara organizează vineri, 1 iunie 2018, evenimentul “Ziua Internațională a Copilului”. Activitățile dedicate celor mici vor avea loc în Parcul Tineretului din municipiul Hunedoara, între orele 12:00 – 20:00.

Astfel, timp de câteva ore, micuții hunedoreni se vor putea bucura de ateliere și activități creative, precum: picturi pe față, concurs de desene pe asfalt, spectacole de teatru interactiv, tobogane gonflabile și alte jocuri pentru copii. Cei mici se vor putea bucura și de prezența unor mascote Disney și a unor clovni, care vor întreține atmosfera și se vor fotografia cu copiii, pentru că aici va fi amenajată și o cabină foto. Nu vor lipsi personajele pe picioroange și statuile vivante.

De asemenea, va avea loc un spectacol susținut de Mihai Constantinescu, între orele 16:00 – 17:00.

Micuții care vor veni în 1 iunie în Parcul Tineretului din Hunedoara vor primi din partea organizatorilor înghețată.

„Pe lângă spectacolul organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, avem plăcerea de a vă invita la deschiderea ștrandului (Complexul de Agrement Corvina), vineri, 1 iunie 2018, de la ora 10:00, precum și la Grădina Zoologică Hunedoara. Copiii beneficiază de gratuitate atât la ștrand, cât și la grădina zoologică. La ștrand, minorii cu vârste până la 16 ani trebuie să vină însoțiți de un adult (și adultul beneficiază de intrare liberă), iar la grădina zoologică, părinții plătesc biletul, iar copiii intră gratuit”, a informat Primăria Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare         Comercianții de la Zilele Municipiului Petroșani, taxați de asociatul Primăriei         Fotbalul, eterna poveste         Concursul Internaţional de Interpretare Pianistică „PRO PIANO –ROMÂNIA”         Imagini șocante pe autostradă: patru oameni au murit după ce un șofer a intrat pe contrasens         Comunicat de presă Daimler România         Accident pe bulevard         Trei tineri din Hunedoara reținuți pentru spargeri         Au început Zilele Municipiului Petroșani.         Drumul spre Retezat a rămas închis, iar traseele sunt nesigure         Cavalerii Davelor în Cetatea Devei         Dezvelirea plăcii comemorative colonel (rz.) Petrişor – Toderiţă JILIP la Cazarma Jandarmeriei Române din Lupeni         Analfabetism economic sau jaf ca la drumul mare?         Tarife noi de vizitare la muzeele și siturile istorice din Hunedoara         Drumul spre Retezat s-a prăbușit în mai multe locuri