Soţia lui Traian Berbeceanu s-a alăturat susţinătorilor săi, care au manifestat în faţa DIICOT

orasel si berbeceanu (33)Susţinătorii lui Traian Berbeceanu s-au întâlnit, din nou, în faţa sediului Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – sediul din Deva.

Oamenii au venit pentru a-şi arăta sprijinul pentru Traian Berbeceanu, dar şi pentru a sărbători faptul că fostul şef de la BCCO Alba a fost eliberat, după o lună petrecută în arest preventiv. Au purtat steaguri tricolore şi cu tricouri inscripţionate cu mesaje de susţinere, iar atmosfera din faţa sediului DIICOT Deva a fost una călduroasă. Traian Berbeceanu nu a fost prezent la manifestaţie. În schimb, a venit soţia sa Gabriela Berbeceanu. „Traian se simte bine, îşi revine încet încet. Eu am venit aici în primul rând pentru că este Ziua României şi vreau să o sărbătoresc alături de cei care l-au susţuinut pe soţul meu. De asemenea, sărbătorim decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi faptul că soţul meu este acasă, în libertate. El o să respecte cu stricteţe toate acele interdicţii”, a spus Gabriela Berbeceanu.

Soţia fostului comisar şef de la BCCO Alba a precizat că Traian Berbeceanu nu a venit la întâlnirea cu susţinătorii lui, pentru a se proteja. El nu are voie să intre în contact cu mai mulţi martori şi inculpaţi în dosarul în care a fost anchetat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 8 =

ACTUALITATE
Peste 100 de candidați pe posturile de ofițeri și agenți de poliție         Gestul motocicliștilor care au schimbat viaţa „bunicului Victor“         Grupare de hoți de cărbune destructurată. Prejudiciul este imens         Elevii din Hunedoara dați dispăruți de familii au revenit acasă         Mii de familii au rămas în beznă în urma fenomenelor meteo extreme         Ziua Unirii Principatelor Române, celebrată în Hunedoara         Cod portocaliu de vreme rea în județul Hunedoara         SCÂNTEI ÎN CL DEVA. Răzvan Mareş rămâne vice. PSD trage clapă devenilor         Sarmizegetusa Regia se va închide pentru 30 de zile         Doi adolescenți sunt dați dispăruți         Soarta celor doi viceprimari ai Devei va fi decisă         Doliu în breasla magistraților din Hunedoara         Accident rutier pe DN 66, cu doi răniți         Consiliul județean a returnat 2.000.000 lei pentru drumul din munții Orăștiei         Atleta Maria Cioncan va fi comemorată în Hunedoara         Incident grav în gara Devei. Agenții de pază au deschis focul         Autoutilitară mistuită de flăcări pe autostradă         Familii amenințate cu evacuarea din cantoanele gării Devei. Cum se va transforma zona         Un medic specialist va reprezenta interesele cetățenilor din Archia în Consiliul Local Deva         Cod galben de polei în Hunedoara