Soţia lui Traian Berbeceanu s-a alăturat susţinătorilor săi, care au manifestat în faţa DIICOT

orasel si berbeceanu (33)Susţinătorii lui Traian Berbeceanu s-au întâlnit, din nou, în faţa sediului Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – sediul din Deva.

Oamenii au venit pentru a-şi arăta sprijinul pentru Traian Berbeceanu, dar şi pentru a sărbători faptul că fostul şef de la BCCO Alba a fost eliberat, după o lună petrecută în arest preventiv. Au purtat steaguri tricolore şi cu tricouri inscripţionate cu mesaje de susţinere, iar atmosfera din faţa sediului DIICOT Deva a fost una călduroasă. Traian Berbeceanu nu a fost prezent la manifestaţie. În schimb, a venit soţia sa Gabriela Berbeceanu. „Traian se simte bine, îşi revine încet încet. Eu am venit aici în primul rând pentru că este Ziua României şi vreau să o sărbătoresc alături de cei care l-au susţuinut pe soţul meu. De asemenea, sărbătorim decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi faptul că soţul meu este acasă, în libertate. El o să respecte cu stricteţe toate acele interdicţii”, a spus Gabriela Berbeceanu.

Soţia fostului comisar şef de la BCCO Alba a precizat că Traian Berbeceanu nu a venit la întâlnirea cu susţinătorii lui, pentru a se proteja. El nu are voie să intre în contact cu mai mulţi martori şi inculpaţi în dosarul în care a fost anchetat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − 2 =

ACTUALITATE
S-au răsturnat cu mașina în Strei         Mașină condusă de un minor         Băut și fără permis auto, la volan         Cristian Litera a fost condamnat pentru amenințare și violențe         Restricții pe Drumul Național 76 Deva – Brad. Au loc lucrări la Autostrada A1         Mesajul dur al lui Train Berbeceanu, la patru ani de la arestarea sa         Lecție de viață. Povestea Roxanei Irimia, tânăra pictoriță fără mâini         Despre fericire și nu numai…         Petrecere de Haloween la bibliotecă         Accident rutier grav pe șoseaua Petrila – Jieț         Vagonul unui marfar a fost distrus într-un incendiu, la Simeria Triaj         Achitări în dosarul DIICOT al oamenilor de afaceri din Geoagiu, după un deceniu de anchetă și procese         A murit scriitorul hunedorean Eugen Evu         good.bee Credit sprijină „Finanţarea echitabilă pentru toţi!”         Viceprimarul din Bănița a fost condamnat. Rechizitoriul accidentului în care a murit un motociclist         Brandul Sense lansează campania aniversară „10 ani de modă românească”         Uniunea Națională a Notarilor Publici din România – Ziua Porţilor Deschise         Premierul Mihai Tudose se va afla într-o vizită de lucru în Hunedoara         Sentință definitivă pentru bătăușii din centrul Devei         Jandarmii montani au fost testați în Cheile Tăii