Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații

Consiliul Judeţean Hunedoara a comandat drumarilor care se ocupă de întreţinerea şoselei Hunedoara – Lacul Cinciş – Topliţa reparaţiile de urgenţă necesare pe drumul judeţean, una dintre cele mai degradate şosele turistice ale Hunedoarei.

Lucrările au început abia în urmă cu câteva zile. În zeci de locuri, între satul Teliucu Inferior şi Lacul Cinciş, a fost decopertat carosabilul brăzdat de gropi, pentru a se turna plombe de asfalt. Operaţiunea vizează doar un sector al drumului judeţean care totalizează peste 20 de kilometri.

Un alt tronson a intrat în februarie 2018 în administrarea Primăriei Teliucu Inferior, pentru a desfăşura lucrări de alimentare cu apă şi canalizare. Abia din 2021, după realizarea proiectului de apă şi canalizare, şoseaua va putea fi modernizată în întregie. Până atunci, se pot executa pe ea doar reparaţii de urgenţă.

Drumul Judeţean 687D face legătura între municipiul Hunedoara şi zona de agrement Cinciş, lacul de acumulare înfiinţat în anii 1960 la marginea municipiului Hunedoara. De asemenea, leagă municipiul Hunedoara de mai multe comune din Ţinutul Pădurenilor: Teliucu Inferior, Topliţa, Lunca Cernii de Jos, Ghelari, Lelese.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații

  1. Dan

    Desi valea jiului a votat 28 ani cu PSD Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) nu asfalteaza drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , …

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului         Sarmizegetusa Regia, în imagini de poveste