Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații

Consiliul Judeţean Hunedoara a comandat drumarilor care se ocupă de întreţinerea şoselei Hunedoara – Lacul Cinciş – Topliţa reparaţiile de urgenţă necesare pe drumul judeţean, una dintre cele mai degradate şosele turistice ale Hunedoarei.

Lucrările au început abia în urmă cu câteva zile. În zeci de locuri, între satul Teliucu Inferior şi Lacul Cinciş, a fost decopertat carosabilul brăzdat de gropi, pentru a se turna plombe de asfalt. Operaţiunea vizează doar un sector al drumului judeţean care totalizează peste 20 de kilometri.

Un alt tronson a intrat în februarie 2018 în administrarea Primăriei Teliucu Inferior, pentru a desfăşura lucrări de alimentare cu apă şi canalizare. Abia din 2021, după realizarea proiectului de apă şi canalizare, şoseaua va putea fi modernizată în întregie. Până atunci, se pot executa pe ea doar reparaţii de urgenţă.

Drumul Judeţean 687D face legătura între municipiul Hunedoara şi zona de agrement Cinciş, lacul de acumulare înfiinţat în anii 1960 la marginea municipiului Hunedoara. De asemenea, leagă municipiul Hunedoara de mai multe comune din Ţinutul Pădurenilor: Teliucu Inferior, Topliţa, Lunca Cernii de Jos, Ghelari, Lelese.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații

  1. Dan

    Desi valea jiului a votat 28 ani cu PSD Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) nu asfalteaza drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , …

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
NEGOCIERI/ Sindicatul ”Muntele” solicită bilete de odihnă și tratament pentru angajații CEH!         O tânără a fost răpită, iar iubitul său a fost bătut și tâlhărit         Ordin de protecție pentru un bărbat din Petroșani care a amenințat fiicele concubinei sale         Peste 150 de elevi au fost examinați medical, după ce o profesoară a fost diagnosticată cu TBC         Tragedie în satul Merișor         Finalizare proiect ”Extinderea capacității de producție a SECURIT GRUP SRL”         Condamnat după ce și-a înființat o cultură de cannabis         PETROȘANI/ Dezvoltare universitară cu fonduri europene         Telegondola spre Pasul Vîlcan, oprită din cauza vântului         Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE