Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații

Consiliul Judeţean Hunedoara a comandat drumarilor care se ocupă de întreţinerea şoselei Hunedoara – Lacul Cinciş – Topliţa reparaţiile de urgenţă necesare pe drumul judeţean, una dintre cele mai degradate şosele turistice ale Hunedoarei.

Lucrările au început abia în urmă cu câteva zile. În zeci de locuri, între satul Teliucu Inferior şi Lacul Cinciş, a fost decopertat carosabilul brăzdat de gropi, pentru a se turna plombe de asfalt. Operaţiunea vizează doar un sector al drumului judeţean care totalizează peste 20 de kilometri.

Un alt tronson a intrat în februarie 2018 în administrarea Primăriei Teliucu Inferior, pentru a desfăşura lucrări de alimentare cu apă şi canalizare. Abia din 2021, după realizarea proiectului de apă şi canalizare, şoseaua va putea fi modernizată în întregie. Până atunci, se pot executa pe ea doar reparaţii de urgenţă.

Drumul Judeţean 687D face legătura între municipiul Hunedoara şi zona de agrement Cinciş, lacul de acumulare înfiinţat în anii 1960 la marginea municipiului Hunedoara. De asemenea, leagă municipiul Hunedoara de mai multe comune din Ţinutul Pădurenilor: Teliucu Inferior, Topliţa, Lunca Cernii de Jos, Ghelari, Lelese.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații

  1. Dan

    Desi valea jiului a votat 28 ani cu PSD Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) nu asfalteaza drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , …

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răspunsul fabulos dat de un român viceprimarului care i-a jignit pe șoferii de TIR         Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Voluntarii refac una dintre vechile biserici din Ţara Haţegului         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare