Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații

Consiliul Judeţean Hunedoara a comandat drumarilor care se ocupă de întreţinerea şoselei Hunedoara – Lacul Cinciş – Topliţa reparaţiile de urgenţă necesare pe drumul judeţean, una dintre cele mai degradate şosele turistice ale Hunedoarei.

Lucrările au început abia în urmă cu câteva zile. În zeci de locuri, între satul Teliucu Inferior şi Lacul Cinciş, a fost decopertat carosabilul brăzdat de gropi, pentru a se turna plombe de asfalt. Operaţiunea vizează doar un sector al drumului judeţean care totalizează peste 20 de kilometri.

Un alt tronson a intrat în februarie 2018 în administrarea Primăriei Teliucu Inferior, pentru a desfăşura lucrări de alimentare cu apă şi canalizare. Abia din 2021, după realizarea proiectului de apă şi canalizare, şoseaua va putea fi modernizată în întregie. Până atunci, se pot executa pe ea doar reparaţii de urgenţă.

Drumul Judeţean 687D face legătura între municipiul Hunedoara şi zona de agrement Cinciş, lacul de acumulare înfiinţat în anii 1960 la marginea municipiului Hunedoara. De asemenea, leagă municipiul Hunedoara de mai multe comune din Ţinutul Pădurenilor: Teliucu Inferior, Topliţa, Lunca Cernii de Jos, Ghelari, Lelese.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații

  1. Dan

    Desi valea jiului a votat 28 ani cu PSD Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) nu asfalteaza drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , …

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Tărâmul dinozaurilor, recreat din LEGO în Geoparc         Programul Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara în perioada 15-17 august         Spargere în Valea Jiului. Hoții au fost prinși de jandarmi cu prada asupra lor         Mircia Muntean a fost adus la Penitenciarul Bârcea Mare         Programe de formare profesională pentru șomerii din Hunedoara         Șantierul celei mai mari investiții private din județ: uzina de mașini de spălat Bosch         NU RENUNŢĂ Protocol de mediu pentru amenajarea hidrotehnică de pe Jiu         Motociclist rănit grav în Teliuc         NEMULŢUMIŢI DE SENTINŢE. Inculpaţii din dosarul grupului infracţional coordonat de Simota au contestat pedepsele         Comunicat de presă Carmen Hărău, senator PNL         Protest la Termocentrala Mintia         Campionatul mondial de futsal al polițiștilor are loc în Hunedoara         Ce s-a ales de drumul spre Poiana Pelegii, închis de la începutul anului         Ministrul pentru Diaspora „asista cu profundă tristețe la violențele din Capitală”, în timp ce petrecea la Zilele Bradului         Proiect guvernamental. Minele din Valea Jiului, sugrumate de datoriile CEH!         DEZVĂLUIRI. Deputat hunedorean: În mineritul Văii Jiului s-a produs un jaf incredibil         INTENŢIE Memorandum pentru menţinerea în funcţiune a minelor Lupeni şi Lonea         Cabinet parlamentar al senatorului PNL Carmen Hărău, inaugurat la Lupeni         Ioan de Hunedoara va fi comemorat la Hunedoara         NEGOCIERI. Sindicatele cer prelungirea Contractului Colectiv de Muncă al minerilor şi energeticienilor