Șoseaua Deva – Lugoj a intrat în reparații

DN 68 A Deva – Lugoj a intrat în reparații. „Secțiile de Drumuri Naționale Timișoara și Deva au fost pe teren și ieri și astăzi, 24 ianuarie, pentru a executa reparații cu mixtură stocabilă pe DN 68A, între localitățile Margina și Ohaba. Lucrările vor continua și zilele viitoare, în funcție de condițiile meteo”, a informat Direcția Regională de Drumuri și Poduri. Reprezentanții instituției au publicat imagini în care arată cum sunt plombate gropile, cu bucățile de asfalt înzcălzite cu ajutorul buteliei de gaz.
Șoseau Deva – Lugoj este se numără printre cele mai circulate din vestul țării, dar situația ei se va schimba, în anii următori, o dată cu deschiderea celor trei tronsoane aflate în șantier, ale Autostrăzii A1 Lugoj – Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață         Un șoricel s-a rătăcit prin mall         Secretele turnului medieval de la Răchitova         Ancheta uitată în sertare. Familiile oamenilor ucişi aşteaptă de 8 ani să li se facă dreptate         Hunedorean îngropat în zăpadă, salvat de jandarmi         Ajutor pentru localnicii din satele izolate ale Munților Apuseni         Accident grav la Chișcădaga         PRESIUNI/ Senatorul Resmeriță: ”Ori începe recalcularea pensiilor, ori șeful Casei de Pensii pleacă!”