Şofer prins circulând cu peste 210 kilometri la oră pe şoseaua Haţeg – Caransebeş

radar-politia-rutieraUn tânăr de 25 de ani a fost oprit de un echipaj de poliţie, care l-a înregistrat circulând cu un autoturism Audi, cu viteza de 211 kilometri la oră.
„În data de 03.04.2014, în jurul orei 09:38, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Haţeg au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 25 ani, din oraşul Hateg, în timp ce conducea un autoturism pe DN 68, la km 59+400m, în afara localităţii Păclişa, cu viteza de 211 km /h, fiind înregistrat de aparatul radar montat pe autospeciala de serviciu”, a informat IPJ Hunedoara.
Tânărul a fost amendat cu 765 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 zile.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Finalizare proiect ”Extinderea capacității de producție a SECURIT GRUP SRL”         Condamnat după ce și-a înființat o cultură de cannabis         PETROȘANI/ Dezvoltare universitară cu fonduri europene         Telegondola spre Pasul Vîlcan, oprită din cauza vântului         Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.