Soarta stadionului Jiul, dezbătută la Petroşani

Toţi cei care iubesc sportul, în general, şi fotbalul în special sunt aşteptaţi miercuri la o dezbatere publică privind soarta bazei sportiv Jiul Petroşani.

Iniţiativa aparţine administraţiei publice locale, iar dezbaterea publică va avea loc miercuri, începând cu ora 11.00, în sala de Consiliu Local a Primariei municipiului Petroşani.

Pe Stadionul Jiul şi-a disputat partidele echipa de fotbl a Şirineasa, dar la acest moment nu se ştie dacă înţelegerea contractuală dintre patronatul echipei şi municipalitate va mai continua. În ultima şedinţă a Consiliului Local Petroşani au fost discuţii aprinse pe acest subiect, mai ales că târgul săptămânal ar fi urmat să fie mutat din nou în incinta bazei sportive. Proiectul a  fost retras de pe ordinea de zi, dar discuţiile au rămas. – Amănunte în Informatia Vaii Jiului

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare         SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești         Autostrada Lugoj – Deva. Cum arată ultimul kilometru de pe Lotul trei         Noaptea Muzeelor. Mii de oameni la Castelul Corvinilor         Carmen Hărău, senator PNL: “Cod roșu de avarie: sectorul energetic național!”