Soarta celor doi viceprimari ai Devei va fi decisă

În ședința de Comsiliu Local Deva, programată miercuri, la ora 16, se vor dezbate cele două proiecte inițiate de primarul Florin Oancea, de înlăturare a celor doi viceprimari ai reședinței de județ, Cosmin Mareș (PSRO) și Ovidiu Moș (PSD). Cei doi au fost acuzați că au coordonat defectuos Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva. În 2017, SPIGM Deva a produs un prejudiciu bugetului local de peste 107.000 de euro în 2017, în urma mai multor contracte încheiate cu firme private pentru servicii pe care le putea presta cu proprii angajaţi şi la preţuri chiar şi de opt ori mai mici, potrivit unui raport publicat de Corpul de Control al primarului.

„Serviciul control din cadrul aparatului de specialitate al primarului, în baza atribuțiilor stabilite potrivit fișei postului, a efecytuat un control asupra activității Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva. În urma controlului efectuat a fost întocmit de către Serviciul de control un raport nafavorabil asupra activității desfășurate de SPIGM Deva, în anul 2017, serviciu coordonat de viceprimarul Mareș Cosmin Răzvan (…) Supun atenției Consiliului Local al municipiului DEva proiectul de hotărâre privind schimbarea domului Mareș Cosmin Răzvan din funcția de viceprimar al municipiului Deva”, se arată în proiectul hotărârii de Consiliul Local, inițiat de primarul Florin Oancea.

Ovidiu Moș a fost, de asemenea, propus pentru înlocuire. „Având în verere raportul nefavorabil efectuat de Serviciul control din cadrul aparatului de specialitate al primarului, control efectuat asupra activității desfășurate de Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva, pentru tot anul 2017, ținând seama că domnul Ovidiu Moș a fost ales să îndeplinească și atribuțiile primarului, perioadă în care sub conducerea acestuia, în calitate de primar, activitatea SPIGM Deva a fost defectuasă (…), supun atenției Consiliului Local al municipiului Deva proiectul de hotărâre privind schimbarea domului Moș Ovidiu din funcția de viceprimar al municipiului Deva”, se arată în proiectul inițiat de primarul Florin Oancea.

Cei doi nu au comentat acuzaţiile aduse.

Comentarii FB

comentarii


TAG


2 Răspunsuri la “Soarta celor doi viceprimari ai Devei va fi decisă

  1. marius

    Se pare ca tot balamucul asta se vrea legat de SPIGM,al carui director a fost d nul Coroiu,caruia ciudat nu i s au gasit probleme nici de ordin administrativ si nici penal,ci este doar cuiul lui Pepelea in lupta PNL pentru putere

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Manifestări.Eroii omagiaţi la 1.600 de metri altitudine         Comemorare la un an de la moartea scriitoarei Ileana Lucia Floran         Primarul propune premierea elevilor din echipa RobotX Hunedoara și a profesorului lor         Sute de participanți la Caravana Culturii în Cetatea Devei         Penele de curent nu vor mai bloca Telecabina care asigură transportul turiștilor în Cetatea Deva         Accident provocat de o tânără de 18 ani         Atenție șoferi. Traficul de pe Autostrada A1 va fi deviat pe centura Devei         Terenurile și clădirile pe care urma să fie construit parcul de retail Carrefour au fost achiziționate         19 turiști au rămas blocați în telecabina Cetății Devei         Sărbătoarea Pădurenilor de pe Dealul Cornetului         FOTO. Poiana Omului, paradisul din Munții Orăștiei         Ultimii pași înainte de reabilitarea Castelului Corvinilor         Villa rustica şi necropola antică de pe malul Lacului Cinciş         Aur pentru echipa României de robotică. Elevii din Hunedoara au întrecut 160 de țări         Drumul spre Lacul Cinciș a fost asfaltat parțial. Unde se poate circula în condiții normale         Biserica medievală Strei va intra în reparații         Cum trebuie purtati blugii skinny fit in functie de silueta – P.         NUMIRE. Cristian Ionică, noul director al Apa Serv Valea Jiului         OMAGIU. Monumentul salvatorilor minieri, la 10 ani de la tragedia de la Mina Petrila         ACORD Contractul Colectiv de Muncă al minerilor şi energeticienilor, prelungit cu încă un an