Soarta celor doi viceprimari ai Devei va fi decisă

În ședința de Comsiliu Local Deva, programată miercuri, la ora 16, se vor dezbate cele două proiecte inițiate de primarul Florin Oancea, de înlăturare a celor doi viceprimari ai reședinței de județ, Cosmin Mareș (PSRO) și Ovidiu Moș (PSD). Cei doi au fost acuzați că au coordonat defectuos Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva. În 2017, SPIGM Deva a produs un prejudiciu bugetului local de peste 107.000 de euro în 2017, în urma mai multor contracte încheiate cu firme private pentru servicii pe care le putea presta cu proprii angajaţi şi la preţuri chiar şi de opt ori mai mici, potrivit unui raport publicat de Corpul de Control al primarului.

„Serviciul control din cadrul aparatului de specialitate al primarului, în baza atribuțiilor stabilite potrivit fișei postului, a efecytuat un control asupra activității Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva. În urma controlului efectuat a fost întocmit de către Serviciul de control un raport nafavorabil asupra activității desfășurate de SPIGM Deva, în anul 2017, serviciu coordonat de viceprimarul Mareș Cosmin Răzvan (…) Supun atenției Consiliului Local al municipiului DEva proiectul de hotărâre privind schimbarea domului Mareș Cosmin Răzvan din funcția de viceprimar al municipiului Deva”, se arată în proiectul hotărârii de Consiliul Local, inițiat de primarul Florin Oancea.

Ovidiu Moș a fost, de asemenea, propus pentru înlocuire. „Având în verere raportul nefavorabil efectuat de Serviciul control din cadrul aparatului de specialitate al primarului, control efectuat asupra activității desfășurate de Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva, pentru tot anul 2017, ținând seama că domnul Ovidiu Moș a fost ales să îndeplinească și atribuțiile primarului, perioadă în care sub conducerea acestuia, în calitate de primar, activitatea SPIGM Deva a fost defectuasă (…), supun atenției Consiliului Local al municipiului Deva proiectul de hotărâre privind schimbarea domului Moș Ovidiu din funcția de viceprimar al municipiului Deva”, se arată în proiectul inițiat de primarul Florin Oancea.

Cei doi nu au comentat acuzaţiile aduse.

Comentarii FB

comentarii


TAG


2 Răspunsuri la “Soarta celor doi viceprimari ai Devei va fi decisă

  1. marius

    Se pare ca tot balamucul asta se vrea legat de SPIGM,al carui director a fost d nul Coroiu,caruia ciudat nu i s au gasit probleme nici de ordin administrativ si nici penal,ci este doar cuiul lui Pepelea in lupta PNL pentru putere

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Povestea tristă a turnului celei mai vechi biserici din Deva         Primăria Municipiului Deva va plăti, luni, bursele de merit și performanță         Au cerut sprijin pentru revizia tractoarelor și curățarea terenurilor împădurite         Au refuzat facturile la gunoi. Primarii din Valea Jiului față în față cu Supercom. CJ Hunedoara – mediator         Expertiza care arată cât de degradat este podul peste Strei         Incendiu puternic la marginea autostrăzii         O clipă de neatenție i-a fost fatală unui șofer din Deva         Razie de amploare în Hunedoara. A fost prins un recidivist extrem de periculos         Florin Oancea: Un nou pas important pentru deschiderea și dezvoltarea zonei Grigorescu din Deva         Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: Raportat la 2018, bugetul investițiilor este mai mare cu 15,7 miliarde de lei         HUNEDOARA PESEDISTĂ. Gunoierul Brai – Cata funcţionează fără autorizaţie de mediu. Garda de mediu zice că e OK şi fără         Accident rutier grav. ATV-ul condus de un tânăr a fost lovit de mașină         Sentință pentru Marian Muntean, în dosarul de conflict de interese         Dosarul de dare de mită pentru lucrări în turism se întoarce în instanță. Frații Gărdean vin din nou în fața judecătorilor         Doi bărbaţi au murit înecați în nordul şi centrul judeţului Hunedoara         Drum județean blocat de bolovani         Sprijin pentru vârstnici și pentru copiii cu dizabilități         Hunedorean înșelat de o femeie cunoscută pe Facebook cu 18.000 de euro         Ovidiu Drîngă a fost pus în libertate după trei ani de la uciderea a două femei         Zimbrii care atrag toate privirile oaspeţilor de la Zoo Hunedoara