Sesizări de pe telefon la Primăria Deva

Primăria Municipiului Deva pune la dispoziţia cetăţenilor un serviciu electronic de raportare a sesizărilor privind problemele care afectează domeniul public. Aplicaţia DEVA24 poate fi descărcată gratuit din Magazin Google Play (pentru Android) sau App Store (pentru iOS). De asemenea, varianta web a aplicaţiei poate fi accesată, prin link, de pe site-ul www.primariadeva.ro, la secţiunea DEVA24 SESIZARI, informeză Primăria Deva.

Primarul Florin Oancea susţine că noua aplicaţie de sesizări este un instrument oficial de comunicare, iar primăria este obligată să răspundă în termenul maxim de 30 de zile. Sesizările formulate prin intermediul ei vor fi repartizate în scurt timp de la înregistrare departamentului din primărie unde pot fi rezolvate. „Fiecare problemă primeşte o bulină roşie, iar după ce aceasta se rezolvă, bulina se va înverzi. Prin sondare, vom verifica dacă sunt soluţionate reclamaţiile devenilor. Aplicaţia conţine şi o hartă interactivă, cetăţenii pot vedea dacă acea problemă s-a rezolvat sau nu“, a declarat primarul Devei.

O aplicaţie asemănătoare, Hunedoara Sesizări, a fost lansată anul trecut şi de Primăria Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece + 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare         SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești         Autostrada Lugoj – Deva. Cum arată ultimul kilometru de pe Lotul trei         Noaptea Muzeelor. Mii de oameni la Castelul Corvinilor         Carmen Hărău, senator PNL: “Cod roșu de avarie: sectorul energetic național!”