Sentinţa în dosarul lui Simota, amânată din nou

Magistraţii Tribunalului Hunedoara mai au nevoie de timp pentru a pronunţa o sentinţă în dosarul în care Alin Simota, alături de alte 13 persoane, este acuzat de constituirea unui grup infracţional specializat în acte comise cu violenţă.

Instanţa a amânat din nou pronunţarea, de data aceasta pentru data de 20 iulie, după ce iniţial sentinţa ar fi trebui anunţată în data de 5 iulie.

Este un dosar complex, instrumentat de DIICOT, care a ajuns pe rolul instanţelor de judecată încă din 2013 şi în care au fost administrate o serie de probe şi au fost audiaţi atât inculpaţii, cât şi mai mulţi martori.

Potrivit anchetatorilor, gruparea infracţională este formată din 14 persoane – din care face parte atât Alin Simota, dar şi fosta sa gardă de corp Cristian Litera. – Amănunte în Informatia Vaii Jiului

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece − doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată