SEMNAL DE ALARMĂ. Gunoaiele au împânzit refugiile Autostrăzii Deva – Orăștie

Autostrada Deva – Orăştie a fost inaugurată în 30 mai 2013, de fostul ministru al Transporturilor, Dan Şova. Atunci, al doilea tronson al acesteia, între Simeria Veche şi limita dintre judeţul Hunedoara şi judeţul Alba, a fost dat în folosinţă. Primul tronson finalizat, între Deva şi Simeria Veche, a fost deschis în decembrie 2012.

Autostrada de 33 de kilometri, prima din judeţul Hunedoara a fost dotat cu două parcări în apropiere de Orăştie. În refugii au fost amenajate două băi, însă acestea au rămas închise. Zona din vecinătatea lor este împânzită de gunoaie, care atrag câinii maidanezi, dar şi şobolani. „Ne cerem scuze, toaleta este închisă. Mulţumim pentru înţelegere”, a fost mesajul lăsat pe uşile grupului sanitar, atât în limba română, cât şi în limba engleză, în care le sunt oferite explicaţii şoferilor. „Următoarea toaletă este la 24 de kilometri”, este o altă informare lipită pe pereţii grupului sanitar.

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Adiministrate a Infrastructurii Rutiere nu au putut fi contactaţi, în weekend, pentru a oferi informaţii. Totuşi, în apropiere de locul afundat în gunoaie, au fost amplasate toalete ecologice şi funcţionează o benzinărie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șapte + douăzeci =

ACTUALITATE
O tânără s-a spânzurat în locuința ei din Deva         Profesorul Eli Androne Petru a câștigat procesul cu primăria         Situația celor două mari proiecte de infrastructură derulate în Hunedoara prin POR 2014 – 2020         Zeci de angajați ai fabricii Terpena au de suferit de pe urma dezastrului. S-au plâns la ITM Hunedoara         Concert de muzică populară în Piața Cetății         Copil de 12 ani rănit în accident         Au furat două motofierăstraie         Persoane bănuite de furt depistate de poliţiştii hunedoreni         ȘI TU POȚI DEVENI SALVATOR!         Evaziune de peste 22 de miliaone de lei. Români și chinezi implicați în afacerile ilegale         Ascensoare noi în Spitalui municipal Hunedoara         Noi mărturii în dosarul matriței din Sarmizegetusa Regia         Fitness în aer liber la poalele Cetății         Sorin Vasilescu participă la o întâlnire în Austria cu specialiști în arheologie         CEH pierde 300 de tone de huilă în fiecare zi         Turiștii din Parâng sunt așteptați cu un drum plin de gropi         A XVI-a ediție a Festivalului – Concurs „Tudorică Munteanu”, organizat în Orăștie         Proiect de lege important. Fermierii care vor fi scutiți de la plata taxelor pentru sănătate, șomaj și salarii         18 octombrie – ziua în care Huniazii au intrat în istorie         Monica Iacob Ridzi a depus o cerere de eliberare condiționată