Se cerea în libertate. Tâlharul din Petroşani rămâne în arest

Judecătorii din Petroşani au menţinut măsura arestării preventive pentru tânărul de 25 de ani care a tâlhărit o femeie ce putea să-i fie bunică. Tâlharul, care este recidivist, ar fi vrut să fie cercetat în stare de libertate.

catuseValentin Ciprian Ciolacu va rămâne în arest, potrivit sentinţei pronunţate luni de magistraţii de la Judecătoria Petroşani, care au constatat legalitatea şi temeinicia arestării preventive a inculpatului aflat acum în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din Deva. Prin apărătorul din oficiu, tâlharul a cerut să-i fie înlocuită măsura arestării preventive cu cea a obligării de a nu părăsi localitatea. .

Tâlhăria a fost comisă în data de 1 septembrie, când Ciprian Ciolacu i-a sustras prin violenţă unei femei în vârstă de 60 ani, din municipiul Petroşani, poşeta în care avea bunuri în valoare de 400 lei. Cauza făcea obiectul unui dosar penal înregistrat iniţial cu autor necunoscut, însă după prinderea făptaşului, al două săptămâni de al comiterea faptei, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%. Bărbatul în vârstă de 25 de ani  a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, iar apoi a fost  prezentat Judecătoriei Petroşani, care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + trei =

ACTUALITATE
Deva și Brad alese pentru celebrarea Zilei Poliței Române         Birou de audiențe la Petroșani al CJ Hunedoara         Amendat pentru transport ilegal de lemne         Nici bine nu au dispărut trenurile de persoane de pe calea ferată Hunedoara – Simeria, că au și apărut hoții         Șefii din Mina Lupeni cercetați pentru ucidere din culpă         Ziua Porților Deschise la Centrul Teritorial Deva al ASE București         Primarul Călin Dud a fost achitat în dosarul DNA, în care a fost acuzat că a luat șpagă două drujbe         Prinși la furat în Hunedoara         Fierul vechi din curtea Minei Petrila a fost scos la vânzare         O tânără a fost amendată pentru şedere ilegală în România         Polițiștii au ținut ședințe cu vârstnicii pentru a-i învăța să se ferească de hoți         RECULEGERE PE BANI. Ce spun turiștii despre taxa de la mormântul lui Avram Iancu         Incendiu în Deva         Andrei Gheorghe a murit         Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină         Au confiscat un metru cub de lemne