Se cerea în libertate. Tâlharul din Petroşani rămâne în arest

Judecătorii din Petroşani au menţinut măsura arestării preventive pentru tânărul de 25 de ani care a tâlhărit o femeie ce putea să-i fie bunică. Tâlharul, care este recidivist, ar fi vrut să fie cercetat în stare de libertate.

catuseValentin Ciprian Ciolacu va rămâne în arest, potrivit sentinţei pronunţate luni de magistraţii de la Judecătoria Petroşani, care au constatat legalitatea şi temeinicia arestării preventive a inculpatului aflat acum în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din Deva. Prin apărătorul din oficiu, tâlharul a cerut să-i fie înlocuită măsura arestării preventive cu cea a obligării de a nu părăsi localitatea. .

Tâlhăria a fost comisă în data de 1 septembrie, când Ciprian Ciolacu i-a sustras prin violenţă unei femei în vârstă de 60 ani, din municipiul Petroşani, poşeta în care avea bunuri în valoare de 400 lei. Cauza făcea obiectul unui dosar penal înregistrat iniţial cu autor necunoscut, însă după prinderea făptaşului, al două săptămâni de al comiterea faptei, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%. Bărbatul în vârstă de 25 de ani  a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, iar apoi a fost  prezentat Judecătoriei Petroşani, care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități