Se cerea în libertate. Tâlharul din Petroşani rămâne în arest

Judecătorii din Petroşani au menţinut măsura arestării preventive pentru tânărul de 25 de ani care a tâlhărit o femeie ce putea să-i fie bunică. Tâlharul, care este recidivist, ar fi vrut să fie cercetat în stare de libertate.

catuseValentin Ciprian Ciolacu va rămâne în arest, potrivit sentinţei pronunţate luni de magistraţii de la Judecătoria Petroşani, care au constatat legalitatea şi temeinicia arestării preventive a inculpatului aflat acum în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din Deva. Prin apărătorul din oficiu, tâlharul a cerut să-i fie înlocuită măsura arestării preventive cu cea a obligării de a nu părăsi localitatea. .

Tâlhăria a fost comisă în data de 1 septembrie, când Ciprian Ciolacu i-a sustras prin violenţă unei femei în vârstă de 60 ani, din municipiul Petroşani, poşeta în care avea bunuri în valoare de 400 lei. Cauza făcea obiectul unui dosar penal înregistrat iniţial cu autor necunoscut, însă după prinderea făptaşului, al două săptămâni de al comiterea faptei, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%. Bărbatul în vârstă de 25 de ani  a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, iar apoi a fost  prezentat Judecătoriei Petroşani, care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 14 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara         Mașină cuprinsă de flăcări în centrul Devei         Nu mai trec pe la casierie. Reacția dascălilor după vacanța (intersemestrială) în Tanzania         Arestați pentru tâlhării         Recidivistul care primeşte daune morale de la Poliţie după ce ar fi fost muşcat de un şobolan în arest         Revolta arheologilor de la Micia, oraşul antic tăiat de calea ferată de mare viteză         Poezie și filozofie         Şefa Inspectoratului Şcolar şi trei dascăli au petrecut o vacanţă (intersemestrială) ca în poveşti în Tanzania         “Jihad financiar”/ Sute de executări silite ar putea fi puse în aplicare         Hoții au dat atacul într-un spital din Brad         Primăria Deva a stabilit zonele unde se vor vinde mărțișoare         Accidentul din apropierea Devei, produs după „un raliu” pe gheață         Un șoricel s-a rătăcit prin mall         Secretele turnului medieval de la Răchitova         Ancheta uitată în sertare. Familiile oamenilor ucişi aşteaptă de 8 ani să li se facă dreptate         Hunedorean îngropat în zăpadă, salvat de jandarmi         Ajutor pentru localnicii din satele izolate ale Munților Apuseni         Accident grav la Chișcădaga         PRESIUNI/ Senatorul Resmeriță: ”Ori începe recalcularea pensiilor, ori șeful Casei de Pensii pleacă!”