Se cerea în libertate. Tâlharul din Petroşani rămâne în arest

Judecătorii din Petroşani au menţinut măsura arestării preventive pentru tânărul de 25 de ani care a tâlhărit o femeie ce putea să-i fie bunică. Tâlharul, care este recidivist, ar fi vrut să fie cercetat în stare de libertate.

catuseValentin Ciprian Ciolacu va rămâne în arest, potrivit sentinţei pronunţate luni de magistraţii de la Judecătoria Petroşani, care au constatat legalitatea şi temeinicia arestării preventive a inculpatului aflat acum în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din Deva. Prin apărătorul din oficiu, tâlharul a cerut să-i fie înlocuită măsura arestării preventive cu cea a obligării de a nu părăsi localitatea. .

Tâlhăria a fost comisă în data de 1 septembrie, când Ciprian Ciolacu i-a sustras prin violenţă unei femei în vârstă de 60 ani, din municipiul Petroşani, poşeta în care avea bunuri în valoare de 400 lei. Cauza făcea obiectul unui dosar penal înregistrat iniţial cu autor necunoscut, însă după prinderea făptaşului, al două săptămâni de al comiterea faptei, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%. Bărbatul în vârstă de 25 de ani  a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, iar apoi a fost  prezentat Judecătoriei Petroşani, care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Zonă cu restricții pe autostrada A1!         Răsturnare de situaţie. Procesul stimulentelor de la Petroşani o ia de la capăt         Corpul de Control al Ministerului Energiei, trimis la CEH         Clădirile Colegiului Matei Corvin vor fi reabilitate pe fonduri UE         Copil de opt ani rănit într-un accident rutier         Femeie înșelată în Hunedoara         Crimă înfiorătoare în Orăştie: un tânăr de 20 de ani a murit, înjunghiat în inimă, de un vecin         Mort în surparea din subteranul Minei Lupeni         Trubaduri în Cetatea Devei         Surpare la Mina Lupeni!         Transporturi ilegale de lemne         Direcția Impozite și Taxe Locale Deva se mută în noul sediu         Peste 15000 de lei încasări în doar două zile la Ștrandul Municipal din Deva         Proiectul pentru reabilitarea incintei I a Cetății Devei a fost depus la ADR Vest         Încă o victimă în accidentul mortal de pe șoseaua Hunedoara – Deva         Sala de sport a fostului Liceu industrial 1 din Hunedoara a ajuns în ruină         Festivalul medieval Ioan de Hunedoara         Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție