Școală din Deva închisă după un incident grav

O clădire a Școlii Gimnaziale numărul 6 din Deva a fost închisă, de miercuri, în urma unui incident grav petrecut, marți, într-o sală de clasă. O bucată din tencuiala unei săli de curs s-a prăbușit din tavan peste o profesoară, rănind-o în zona capului. „Victima a primit îngrijiri la cabinetul medical al școlii, de unde a fost transportată la spital, pentru investigații mai amănunțite”, a precizat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara. Profesoara a suferit un traumatism cranian. A fost pansată, de asemenea, pentru a se opri sângerarea abundentă.

În urma prăbușirii bucății de tencuială cu diametrul de circa 1,5 metri, elevii au fost evacuați din sala de clasă, iar conducerea Primăriei Deva a decis ca aceștia fie mutați temporar în celelalte clădiri al Colegiului Energetic „D. Hurmuzescu”. Clădirea școlii din Deva are o vechime de peste 40 de ani, fiind necesare reparații capitale, susțin reprezentanții Inspectoratului Școlar al Județului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci + douăzeci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Restricții pe autostrăzile A1 și A6 până în luna septembrie         Turiștii care vizitează Cetatea Devei au la dispoziție două sisteme de ghidare         Primăria a eliberat, astăzi, autorizația pentru instalația de desprăfuire de la ArcelorMittal         Accident cumplit de muncă în Deva         Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei         Lansare de carte la Hunedoara         Simulator de incendiu prezentat, în premieră în România, la I.S.U. Hunedoara         ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș