Școală din Deva închisă după un incident grav

O clădire a Școlii Gimnaziale numărul 6 din Deva a fost închisă, de miercuri, în urma unui incident grav petrecut, marți, într-o sală de clasă. O bucată din tencuiala unei săli de curs s-a prăbușit din tavan peste o profesoară, rănind-o în zona capului. „Victima a primit îngrijiri la cabinetul medical al școlii, de unde a fost transportată la spital, pentru investigații mai amănunțite”, a precizat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara. Profesoara a suferit un traumatism cranian. A fost pansată, de asemenea, pentru a se opri sângerarea abundentă.

În urma prăbușirii bucății de tencuială cu diametrul de circa 1,5 metri, elevii au fost evacuați din sala de clasă, iar conducerea Primăriei Deva a decis ca aceștia fie mutați temporar în celelalte clădiri al Colegiului Energetic „D. Hurmuzescu”. Clădirea școlii din Deva are o vechime de peste 40 de ani, fiind necesare reparații capitale, susțin reprezentanții Inspectoratului Școlar al Județului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece − unu =

ACTUALITATE
L-au acuzat degeaba. Medicul Bende Barna Gavril a câștigat procesul cu ANI         TEATRU LA PRIMARIA DEVA. Oancea vs. Mareş, „Ce formidabilă harababură”         Femeie rănită grav de mașina scăpată de sub control, care a intrat pe trotuar         Încă un an eșuat pentru furnalul de la Govâjdia, cel mai vechi din România         Localnicii își bat joc de cea mai spectaculoasă cascadă cu ape termale         Atenție! Se montează parapeți pe DN 7, la ieșirea din Deva și în Mintia         Agresiune într-o școală din Călan         Hunedoreni reținuți în dosarul jafului vagoanelor de cărbune         Peste 100 de candidați pe posturile de ofițeri și agenți de poliție         Gestul motocicliștilor care au schimbat viaţa „bunicului Victor“         Grupare de hoți de cărbune destructurată. Prejudiciul este imens         Elevii din Hunedoara dați dispăruți de familii au revenit acasă         Mii de familii au rămas în beznă în urma fenomenelor meteo extreme         Ziua Unirii Principatelor Române, celebrată în Hunedoara         Cod portocaliu de vreme rea în județul Hunedoara         SCÂNTEI ÎN CL DEVA. Răzvan Mareş rămâne vice. PSD trage clapă devenilor         Sarmizegetusa Regia se va închide pentru 30 de zile         Doi adolescenți sunt dați dispăruți         Soarta celor doi viceprimari ai Devei va fi decisă         Doliu în breasla magistraților din Hunedoara