Școală din Deva închisă după un incident grav

O clădire a Școlii Gimnaziale numărul 6 din Deva a fost închisă, de miercuri, în urma unui incident grav petrecut, marți, într-o sală de clasă. O bucată din tencuiala unei săli de curs s-a prăbușit din tavan peste o profesoară, rănind-o în zona capului. „Victima a primit îngrijiri la cabinetul medical al școlii, de unde a fost transportată la spital, pentru investigații mai amănunțite”, a precizat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara. Profesoara a suferit un traumatism cranian. A fost pansată, de asemenea, pentru a se opri sângerarea abundentă.

În urma prăbușirii bucății de tencuială cu diametrul de circa 1,5 metri, elevii au fost evacuați din sala de clasă, iar conducerea Primăriei Deva a decis ca aceștia fie mutați temporar în celelalte clădiri al Colegiului Energetic „D. Hurmuzescu”. Clădirea școlii din Deva are o vechime de peste 40 de ani, fiind necesare reparații capitale, susțin reprezentanții Inspectoratului Școlar al Județului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + unu =

ACTUALITATE
O tânără s-a spânzurat în locuința ei din Deva         Profesorul Eli Androne Petru a câștigat procesul cu primăria         Situația celor două mari proiecte de infrastructură derulate în Hunedoara prin POR 2014 – 2020         Zeci de angajați ai fabricii Terpena au de suferit de pe urma dezastrului. S-au plâns la ITM Hunedoara         Concert de muzică populară în Piața Cetății         Copil de 12 ani rănit în accident         Au furat două motofierăstraie         Persoane bănuite de furt depistate de poliţiştii hunedoreni         ȘI TU POȚI DEVENI SALVATOR!         Evaziune de peste 22 de miliaone de lei. Români și chinezi implicați în afacerile ilegale         Ascensoare noi în Spitalui municipal Hunedoara         Noi mărturii în dosarul matriței din Sarmizegetusa Regia         Fitness în aer liber la poalele Cetății         Sorin Vasilescu participă la o întâlnire în Austria cu specialiști în arheologie         CEH pierde 300 de tone de huilă în fiecare zi         Turiștii din Parâng sunt așteptați cu un drum plin de gropi         A XVI-a ediție a Festivalului – Concurs „Tudorică Munteanu”, organizat în Orăștie         Proiect de lege important. Fermierii care vor fi scutiți de la plata taxelor pentru sănătate, șomaj și salarii         18 octombrie – ziua în care Huniazii au intrat în istorie         Monica Iacob Ridzi a depus o cerere de eliberare condiționată