SCHIMB DE EXPERIENȚĂ ÎN S.U.A. Medicii oftalmologi de la OpticLine, spre o altă dimensiune a practicii medicale

O perioadă de pregătire în cadrul unuia dintre cele mai importante Centre Universitare de Medicină oftalmologică din lume, este, adesea, un apogeu al vieţii profesionale

Medicii Daniel şi Laura Angelescu, de la Clinica de Oftalmologie OpticLine Deva, sunt gata să păşească într-o altă dimensiune a practicii medicale, printr-un stagiu de practică efectuat pe continentul american, la renumitul Spital Universitar din Iowa City. La categoria Oftalmologie, clinicile universitare Iowa City se află pe primele locuri, ca performanţă medicală, între universităţile din Statele Unite ale Americii.

„Se poate revoluţiona şi medicina românească”

“Cele două săptămâni de practică medicală petrecute în Statele Unite ale Americii, la una dintre cele mai bune şi renumite clinici oftalmologice din lume, au fost memorabile. Cu siguranţă nu vom uita vreodată experienţa trăită la clinica de oftalmologie a grandioasei Universităţi Iowa, ci ne vom aminti cu drag de ea, ca fiind o treaptă semnificativă în procesul nostru de dezvoltare personală şi profesională. Cazurile întâlnite pe continentul american ne-au lărgit orizontul cu încă puţin, impregnându-ne dorinţa de a ridica medicina românească la acelaşi nivel. Profesionalismul, tehnologia avansată, aparatura de o performanţă greu de imaginat, precum şi etica medicală ne-au impresionat şi ne-au redemonstrat faptul că medicina oftalmologică este una dintre cele mai fascinante ramuri ale medicinii. Întorcându-ne în ţara în care ne-am născut şi pe care o iubim, ne-am setat obiectivul de a ne strădui cât mai mult să oferim şi compatrioţilor noştri accesul la servicii medicale precum în Occident. În ciuda multor obstacole, cu ambiţie, multă muncă, nu fără sacrificiu şi perseverenţă, credem că se poate revoluţiona şi medicina românească. Poate nu în totalitate acum, dar cu siguranţă viitorul arată promiţător!”, declară, plini de optimism, medicii Daniel şi Laura Angelescu, cei care au pus bazele clinicii din Deva, în urmă cu trei ani.

OpticLine, la ceas aniversar

În 4 aprilie, OpticLine – Dr. Angelescu a aniversat 3 ani de când şi-a deschis porţile în Deva.

Ce înseamnă OpticLine – 3 ani:

✔️Peste 23 500 de pacienţi în cele două clinici din Deva şi Petroşani;

✔️Peste 5000 de intervenţii (operaţii cataractă, laser, retină) în total;

✔️2000 de pacienţi la Petroşani, în doar 5 luni de la deschiderea clinicii, în 2018.

✔️O reţea extinsă în judeţul Hunedoara, care cuprinde 2 clinici, 9 optici medicale,

Dr. Daniel Angelescu: „Prin intermediul reţelelor de socializare, am primit numeroase gânduri bune şi urări călduroase. Suntem copleşiţi de multitudinea aprecierilor şi ţinem să mulţumim fiecăruia: Vă mulţumim că existaţi şi ne dorim să rămâneţi în continuare alături de noi!”

Toţi cei care doresc să beneficieze de serviciile oftalmologice de specialitate din cadrul clinicilor OpticLine, pot suna pentru programări la următoarele numere de telefon:

0354 409 826 – Deva, Bdul. Decebal, bl.M, la parter; 0744 922 606 – Petroşani, Str. Avram Iancu, Bl.12, la parter.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru + cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Spitalul județean de urgență amenajează o secție pentru RMN         Bărbat tâlhărit după ce a fost ademenit cu o noapte de sex         COSTEL AVRAM face minuni cu drumurile judeţene. Pe facebook şi din vorbe         ÎN APĂRAREA ŞEFULUI. Actori din Petroşani, cu jalba la „Împărăţie”         Incendiu în Deva         Accident grav pe DN 76, produs de o tânără de 19 ani         După 2.000 de ani… A apărut asfaltul până la poalele cetății dacice Piatra Roșie         Piatra romană descoperită sub cea mai veche biserică a Hunedoarei         Cum arată Parcul Dendrologic Simeria, la venirea primăverii         Tragedie lângă șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva         Părintele Crăciun Opre a fost pomenit la 7 ani de la trecerea la cele veșnice         Crucea de Flori, tradiția de Florii din Hunedoara         Paștele la Biserica Romano-Catolică din Hunedoara         Prima fântână arteziană de pe noua pietonală a intrat în probe         O APRECIERE OFICIALĂ. Sarmizegetusa Regia, model de bună guvernare a monumentelor UNESCO         Cât a mai rămas de executat din Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, după cinci ani de lucrări         ALDE HUNEDOARA. Michael Meltzer: „Viitorul termocentralei Mintia este pe gaz”         Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani