Sărbătoarea Anului Nou în Deva și Hunedoara

Câteva mii de deveni au numărat ultimele secunde din 2017 și au întâmpinat anul 2018 împreună cu artiștii trupei Iris, invitații speciali ai Revelionului în aer liber organizat în Piața Unirii.

Oamenii au venit în centrul istoric al municipiului, pentru a petrece de Anul Nou. Jocurile de lumini, focurile de artificii și muzica au animat atmosfera de sărbătoare.

În Hunedoara, cel mai aglomerat loc în noaptea Anului Nou a fost, pentru prima dată în ultimii ani, Parcul Tineretului.

Aici au fost invitați localnicii să asiste la focurile de artificii care au marcat Revelionul. De pe aleile parcului împodobit cu figurine și cu decorațiuni de sărbători, oamenii au privit spre cer și s-au bucurat de spectacolele de lumini.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cea mai sălbatică zonă a fostei mocănițe a Hunedoarei a devenit traseu educativ         Cum va fi iluminată festiv Hunedoara de sărbători         Cursanții de limbă chineză la momentul bilanțului         Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, în conflict de interese. Sentința este definitivă!         DISPONIBILIZĂRI. 70 de angajați ai CEH pleacă din sistem. Unii ajung direct în șomaj!         De ce au întors armele sindicatele? Au admis inițial insolvența CEH, acum o resping!         Transalpina va fi închisă         Ziua Armatei Române, celebrată în Hunedoara         Toamna transformă satele din Munţii Apuseni într-un adevărat paradis         PETROȘANI/ Lemnul din toaletarea copacilor, donat bătrânilor         NEMULȚUMIT. Alin Simota a contestat condamnarea pentru fals în declarații         Ilie Balaci a murit         Turiste rătăcite în Masivul Godeanu         Prins la furat de cablu, pe calea ferată         Gara Brad, la doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare         Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara