Sărbătoarea Anului Nou în Deva și Hunedoara

Câteva mii de deveni au numărat ultimele secunde din 2017 și au întâmpinat anul 2018 împreună cu artiștii trupei Iris, invitații speciali ai Revelionului în aer liber organizat în Piața Unirii.

Oamenii au venit în centrul istoric al municipiului, pentru a petrece de Anul Nou. Jocurile de lumini, focurile de artificii și muzica au animat atmosfera de sărbătoare.

În Hunedoara, cel mai aglomerat loc în noaptea Anului Nou a fost, pentru prima dată în ultimii ani, Parcul Tineretului.

Aici au fost invitați localnicii să asiste la focurile de artificii care au marcat Revelionul. De pe aleile parcului împodobit cu figurine și cu decorațiuni de sărbători, oamenii au privit spre cer și s-au bucurat de spectacolele de lumini.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Sărbătoarea Anului Nou în Deva și Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece + cincisprezece =

ACTUALITATE
Peste 700 de burse pentru elevii din Petroșani         Controversele turismului mai scump la muzeele și locurile istorice ale Hunedoarei         Ambasadorul Republicii Belarus, în vizită în județul Hunedoara         Peste 300 de elevi din Deva au participat la campania „Am 14 ani!”         Adolescent de 15 ani prins după ce a furat o mașină         Au confiscat un metru cub de lemne         Șoferul unui camion cu lemne amendat         Alertă meteo – Cod galben în județ         Proiect realizat sub 20 la sută. Peste 10 milioane de euro a înghițit până acum Parângul         Jandarmul hunedorean Alin Marian din nou pe podium         Satul de pe muntele dacilor, readus la viață         Cinci turişti au rămas blocaţi pe crestele Retezatului         CĂDERI DE STÂNCI Șoseaua spre Retezat a fost blocată de alunecările de teren         Tezaure impresionante de comori dacice recuperate de procurori         Minorul dispărut de acasă după ce a lăsat un bilet de adio a fost găsit         Sentință definitivă pentru medicul acuzat că a fraudat examenele de recrutare în Poliție         Contestație la executare depusă de Iulian Ceia         Verdict în dosarul comorilor dacice         Ajutor de stat pentru CEH         Începe procesul fraților Gărdean, afaceriștii acuzați de dare de mită