Salvaţi de pe Transalpina

Nouă persoane care au rămas blocate în noaptea de luni spre marţi pe DN 67C Transalpina au fost salvate marţi dimineaţa de salvamontişti şi drumari. Cele nouă persoane se aflau în trei autoturisme şi un microbuz care au intrat pe Transalpina în jurul orei 23.00, dar salvamontiştii au fost anunţaţi abia marţi dimineaţa despre faptul că au rămas blocaţi.

Turiştii au fost surprinşi de căderile de zăpăda şi au rămas blocate cu autoturismele in caldarea Urdele. Drumarii din cadrul SDN Gorj au acţionat cu utilaje pentru a debloca drumul, iar salvamontiştii din Gorj s-au deplasat în zona cu o ambulanţa Salvamont, dar de la un punct au continuat drumul pe jos pentru a ajunge in locul unde erau blocate maşinile. Unele autoturisme nu mai aveau combustibil şi nu mai puteau face căldura, iar o parte dintre cei surprinşi în ele erau imbracaţi de vară.

Carmen COSMAN – PREDA

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara         Onirismul „cangrenat”, bandajele elegiacului și cadențele simplității. Despre o resurecție a poemului în lirica lui Daniel Mariș         Termoficare/ Serviciu de peste 80 de milioane concesionat de Primăria Petroșani         Accident grav în Gara Simeria: o tânără ar fi încercat să se sinucidă