Salvaţi de pe Transalpina

Nouă persoane care au rămas blocate în noaptea de luni spre marţi pe DN 67C Transalpina au fost salvate marţi dimineaţa de salvamontişti şi drumari. Cele nouă persoane se aflau în trei autoturisme şi un microbuz care au intrat pe Transalpina în jurul orei 23.00, dar salvamontiştii au fost anunţaţi abia marţi dimineaţa despre faptul că au rămas blocaţi.

Turiştii au fost surprinşi de căderile de zăpăda şi au rămas blocate cu autoturismele in caldarea Urdele. Drumarii din cadrul SDN Gorj au acţionat cu utilaje pentru a debloca drumul, iar salvamontiştii din Gorj s-au deplasat în zona cu o ambulanţa Salvamont, dar de la un punct au continuat drumul pe jos pentru a ajunge in locul unde erau blocate maşinile. Unele autoturisme nu mai aveau combustibil şi nu mai puteau face căldura, iar o parte dintre cei surprinşi în ele erau imbracaţi de vară.

Carmen COSMAN – PREDA

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Prima fântână arteziană de noua pietonală a intrat în probe         O APRECIERE OFICIALĂ. Sarmizegetusa Regia, model de bună guvernare a monumentelor UNESCO         Cât a mai rămas de executat din Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, după cinci ani de lucrări         ALDE HUNEDOARA. Michael Meltzer: „Viitorul termocentralei Mintia este pe gaz”         Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani         DESCOPERĂ FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE SOCIALE A UNIVERSITĂȚII „1 DECEMBRIE 1918” DIN ALBA IULIA – Reușită prin vocație!         Complexul Aqualand Deva se redeschide sâmbătă         Se închide provizoriu circulația rutieră în dreptul pasajului de cale ferată de pe str. Hărăului din Deva         O tânără și mama sa au trecut prin momente cumplite         Costel Avram, luat în balon de actorii din Valea Jiului: „Rugby nu e teatru”         Spațiul expozițional al Galeriilor de Artă „Forma” din Deva va fi reamenajat         Transgaz a donat bani pentru spitalul din Brad         Bugetul județului va fi dezbătut vineri         Aleile din cartierul OM vor intra în reabilitare         Poliția Locală Deva, gazdă pentru elevi în cadrul săptămânii ,,Școala Altfel”         CONCURS INTERJUDEȚEAN. “Tehno – ART”, ediția a XI-a         DE ZIUA BIBLIOTECARULUI. Întâlnire cu un titan al Renașterii         Localnicii au transformat ruinele combinatului din Hunedoara în groapă de gunoi