S-a rupt din nou (pentru a câta oară…) drumul spre Sarmizegetusa Regia

Șoseaua spre Sarmizegetusa Regia a fost din nou ruptă de viituri. „Drumul Județean 705 A Costești-Sarmizegetusa Regia a fost afectat în patru locuri de apele învolburate. Zonele au fost semnalizate corespunzător, iar CJ Hunedoara va demara lucrările de reparații”, a informat Consiliul Județean Hunedoara. Cei 18 kilometri ai șoselei Costești – Sarmizegetusa Regia au fost inaugurați în luna mai a anului 2016, fiind construiți începând din vara anului 2015, în urma unui proiect al Consiliului Judeţean Hunedoara, finanţat din fonduri de la UE, prin Programul Operaţional Regional 2013. În ultimii trei ani, de mai multe ori drumul a fost rupt în urma unor ploi abundente, cel mai recent eveniment fiind înregistrat la mijlocul lunii martie, când viiturile au produs surpări pe sectorul de la poalele Sarmizegetusei Regia. Atunci, drumul a fost închis pentru aproape o săptămână traficului rutier, pentru reparațiile necesare.
FOTO: Consiliul Județean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “S-a rupt din nou (pentru a câta oară…) drumul spre Sarmizegetusa Regia

  1. Nicolae

    Totusi Consiliul Judetean care a avizat proiectul si a platit lucrarea , ce vina are ? Sau e incompetent sau “manjit” ! Cam atat 🙁 . Sa nu faci protectia de mal si sa folosesti piatra de rau si nu piatra concasata trebuie sa fi mafiot ! 🙁 🙁 Rusine !

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Răspunsul fabulos dat de un român viceprimarului care i-a jignit pe șoferii de TIR         Cel mai bătrân “agent electoral” iese la pensie. Culoarul Mureş Nord trece de la promisiune la statutul de contract         Centenar I. D. Sîrbu         Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Voluntarii refac una dintre vechile biserici din Ţara Haţegului         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare