Rețele de apă și canalizare modernizate în Hunedoara

În primăvara anului viitor vor începe lucrările la noile rețele de apă și canalizare din Hunedoara. Abia după finalizarea lor străzile vor putea fi modernizate.

28 kilometri de rețele de apă în Hunedoara și satele aparținătoare municipiului vor fi modernizați în cadrul celui mai recent proiect finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020.
Victor Arion, directorul operatorului SC Apaprod SA Deva, care administrează rețelele de apă și canalizare din zona Hunedoarei, a precizat că investițiile aprobate în zona municipiului Hunedoara de Autoritatea de Management POIM și JASPERS se ridică la peste 9,6 milioane de euro pentru rețelele de apă și 12,6 milioane de euro, pentru rețeaua de canalizare, în cadrul unui proiect derulat în județ, care are o valoare avizată de 156 de milioane de euro. Investițiile vizează modernizarea și extinderea rețelelor de apă în Hunedoara, în satele Boș, Zlaști, Groș, Răcăștie, Peștișul Mare și în alte zone ale municipiului. „Acest proiect este un proiect mare, trece prin multe etape de verificare la nivelul întregii țări. Am depus proiectul în 8 noiembrie 2017 și am obținut avizul în 4 aprilie 2018. Noi, proiectarea am licitat-o în octombrie 2015 și am obținut finanțarea pentru ea în mai 2017. Sunt proceduri foarte dure și stricte”, a declarat Victor Arion.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Manifestări.Eroii omagiaţi la 1.600 de metri altitudine         Comemorare la un an de la moartea scriitoarei Ileana Lucia Floran         Primarul propune premierea elevilor din echipa RobotX Hunedoara și a profesorului lor         Sute de participanți la Caravana Culturii în Cetatea Devei         Penele de curent nu vor mai bloca Telecabina care asigură transportul turiștilor în Cetatea Deva         Accident provocat de o tânără de 18 ani         Atenție șoferi. Traficul de pe Autostrada A1 va fi deviat pe centura Devei         Terenurile și clădirile pe care urma să fie construit parcul de retail Carrefour au fost achiziționate         19 turiști au rămas blocați în telecabina Cetății Devei         Sărbătoarea Pădurenilor de pe Dealul Cornetului         FOTO. Poiana Omului, paradisul din Munții Orăștiei         Ultimii pași înainte de reabilitarea Castelului Corvinilor         Villa rustica şi necropola antică de pe malul Lacului Cinciş         Aur pentru echipa României de robotică. Elevii din Hunedoara au întrecut 160 de țări         Drumul spre Lacul Cinciș a fost asfaltat parțial. Unde se poate circula în condiții normale         Biserica medievală Strei va intra în reparații         Cum trebuie purtati blugii skinny fit in functie de silueta – P.         NUMIRE. Cristian Ionică, noul director al Apa Serv Valea Jiului         OMAGIU. Monumentul salvatorilor minieri, la 10 ani de la tragedia de la Mina Petrila         ACORD Contractul Colectiv de Muncă al minerilor şi energeticienilor, prelungit cu încă un an