Recuperat de jandarmi după ce s-a accidentat în munţi

Un bărbat de 32 de ani, din Petrila, care s-a accidentat în munte, a  fost coborât de jandarmi şi transportat la spital. Iniţial, după victimă a plecat o ambulanţă dar, din cauza terenului accidentat, salvarea nu a putut ajunge până la locul unde era bărbatul.

Jandarmii montani din cadrul Postului Parâng şi salvamontiştii au fost solicitaţi, la finele săptămânii trecute, să intervină de personalul medical al unei ambulanţe, pentru a transporta o persoană rănită aflată în zona Voievodu din munţii Şureanu.

Echipajul medical nu a putut ajunge cu ambulanţa la locul unde se afla persona accidentată datorită drumului inaccesibil, iar ultima parte a drumului a fost parcursă de pe jos.  „Jandarmii montani şi salvamontiştii au acordat sprijin personalului medical pentru a transporta cu targa bărbatul rănit, din locul în care se afla la ambulanţă. Transportul bărbatului cu targa a durat peste 90 de minute”, au precizat reprezentanţii IJJ Hunedoara. Ulterior, bărbatul în vârstă de 32 ani, domiciliat în oraşul Petrila, a fost condus cu ambulanţa la spitalul din municipiul Petroşani.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × patru =

ACTUALITATE
Bărbaţi surprinşi de poliţiştii locali în timp ce furau deşeuri metalice         Accident rutier pe șoseaua Călan – Hațeg         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Explicațiile CNAIR pentru întârzierile de pe Autostrada Lugoj – Deva         Au furat cupru din curtea S.E. Paroșeni         Pradă de mistreți, de 180 de kilograme, confiscată de polițiști         Razii la afacerile cu brazi de Crăciun         Dănuț Mocanu a ajuns adjunct la Poliția Petroșani         Mesajul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului şi a Anului Nou         Colecția SENSE pentru ocazii speciale         Accident mortal în Simeria         Falşi angajaţi ai unei firme de deratizare au obţinut 128 de lei, în urma unei „lucrări” la domiciliu         Angajata unui magazin non-stop a fost tâlhărită         Profesorul care le-a ținut elevilor săi o lecție despre famlia Ridzi a fost „achitat”         Patru monede antice au fost recuperate de Poliție         O piață din Deva se va numi a Regelui Mihai I al României         Colindători la primărie         Coroane de flori în memoria Majestății Sale Regele Mihai I         Cântecul măturătoarei de fluturi         Nicolae Furdui Iancu va colinda la Deva