Recuperat de jandarmi după ce s-a accidentat în munţi

Un bărbat de 32 de ani, din Petrila, care s-a accidentat în munte, a  fost coborât de jandarmi şi transportat la spital. Iniţial, după victimă a plecat o ambulanţă dar, din cauza terenului accidentat, salvarea nu a putut ajunge până la locul unde era bărbatul.

Jandarmii montani din cadrul Postului Parâng şi salvamontiştii au fost solicitaţi, la finele săptămânii trecute, să intervină de personalul medical al unei ambulanţe, pentru a transporta o persoană rănită aflată în zona Voievodu din munţii Şureanu.

Echipajul medical nu a putut ajunge cu ambulanţa la locul unde se afla persona accidentată datorită drumului inaccesibil, iar ultima parte a drumului a fost parcursă de pe jos.  „Jandarmii montani şi salvamontiştii au acordat sprijin personalului medical pentru a transporta cu targa bărbatul rănit, din locul în care se afla la ambulanţă. Transportul bărbatului cu targa a durat peste 90 de minute”, au precizat reprezentanţii IJJ Hunedoara. Ulterior, bărbatul în vârstă de 32 ani, domiciliat în oraşul Petrila, a fost condus cu ambulanţa la spitalul din municipiul Petroşani.

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − 6 =

ACTUALITATE
Accident rutier grav pe Calea Zarandului         Accident rutier în Cristur, pe șoseaua Hunedoara – Deva         Consiliul Județean pregătește banii pentru refacerea șoselei spre Sarmizegetusa Regia         Soarta tristă a așezării romane de la Micia, locul istoric care ar fi putut aduce turiști         Un polițist din Hunedoara a prins un tâlhar, după ce l-a alergat pe străzi         ADVERTORIAL. Educația financiară este vitală pentru un antreprenor         BIROCRAŢIA SUFOCĂ ROMÂNIA. Două miliarde de euro de la UE n-au mai ajuns la drumurile patriei         INSTITUŢIA PREFECTULUI. Lista despăgubirilor a fost aprobată de Guvern         O tânără a fost jefuită în Hunedoara         Accident în Hunedoara, produs de un bărbat de 71 de ani         PROIECT PILOT. Tablete pentru elevi şi laptopuri pentru dascăli, moca, de la stat         Pagube de peste jumătate de milion de lei în judeţul Hunedoara         Aproape 200 de cadre didactice, cercetători, academicieni și scriitori au dat publicității apelul ”Dreptul la Educație”         Ministrul Turismului la Geoagiu Băi. Mircea Titus Dobre: „Ce a fost până acum a fost o pancartă”         Drumul Ilia – Gelmar se va face cu 40 milioane euro, bani europeni         Semnal de alarmă: Hunedoara înconjurată de terenuri poluate. Cât de nocive sunt haldele de steril         Imagini aeriene de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Cum s-a lucrat (VIDEO)         Atenționare meteo: cod galben de ploi și vijelii!         Scandal în trafic cu urmări grave, filmat de un martor (VIDEO)         Accidentul rutier din intersecția de la Sântuhalm. Cine a fost vinovat