Recidivistul care și-a violat întreaga familie a fost arestat

Alin Bezna (39 de ani) s-a întors în închisoare la patru luni după ce a fost eliberat condiţionat în urma unei ispăşirii unei pedepse pentru viol, săvârşită în 2012 asupra mamei sale, atunci în vârstă de 57 de ani. De această dată, magistraţii Judecătoriei Petroşani au decis arestarea sa preventivă, pentru două violuri săvârşite asupra surorii sale. Sentința a fost contestată, iar luni, Tribunalul Hunedoara va decide soarta sa.

Potrivit anchetatorilor, inculpatul a profitat de faptul că partenerul de viaţă al surorii sale a plecat de acasă şi s-a năpustit asupra femeii fără să ţină cont de starea precară de sănătate a acesteia, care nu poate respira decât cu un aparat special. A ameninţat că o va omorî dacă se opune şi dacă va striga după ajutor. Alin Bezna nu şi-a recunoscut faptele, susţinând că era băut.

Şi-a violat mama şi nepoata
În octombrie 2012, Alin Bezna a fost arestat preventiv după ce îşi violase mama, în vârstă de 57 de ani, de mai multe ori. A motivat că era băut. Cu un an însă, mai devreme, recidivistul fusese eliberat din închisoare, după ce ispăşise nouă ani de detenţie pentru două violuri. Una dintre victime a fost sora mai mică a acesuia, iar cealaltă o nepoată în vârstă de 14 ani. Sentinţa a fost pronunţată în 2003, când violatorul avea 25 de ani. Din fişa de cazier judiciar rezulta că Alin Bezna a mai fost condamnat la pedepse privative de libertate, fiind recidivist, dovedind astfel perseverenţă pe calea infracţionalităţii. În 31 octombrie 2002 a fost arestat. Ulterior, pe lângă pedepsele pentru viol, a mai fost condamnat în alte dosare şi pentru furturi şi lovituri cauzatoare de moarte.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 9 =

ACTUALITATE
Petru Androne Eli a câștigat procesul cu primăria         Sinucidere în spital         Bulevardul Mihai Viteazul va fi modernizat         Parcarea jefuită de pe DN 76         Polițiștii au descins la locuințele unor tineri, suspectați de trafic de cannabis și cocaină         Comori dacice impresionante traficate de un german         Despre soarta cărților…         INIŢIATIVĂ. Aleşii ALDE prezintă surse de finanţare pentru Deva         Noaptea Lungă a Industriei – În 10 mai, Cugir și Sebes         Întâlnire inedită în Cetatea Deva         INVENTARUL ȚINUT LA SECRET DE CONSILIUL JUDEȚEAN. Cât de proaste sunt drumurile Hunedoarei         S-a reluat furnizarea gazului metan la Termocentrala Mintia         Percheziții la persoane bănuite de înșelăciune. Prejudiciul depășește 200.000 de lei         DEVA. Mesaj emoţionant transmis de primarul Florin Oancea veteranilor de război         ULTIMUL EPISOD. Sarmizegetusa Regia, o istorie a furtunilor care au devastat monumentul UNESCO (IV)         Restaurarea Cetăţii Orăştiei va costa cinci milioane de euro         Nori de praf peste Hunedoara, de la combinatul siderurgic         Peste 85.000 de puieţi vor fi plantaţi în această primăvară în munţii Orăştiei         Penalizări date constructorilor Lotului III din Autostrada Lugoj – Deva         Artezienele din centrul Hunedoarei mai au de așteptat