Recidivistul care și-a violat întreaga familie a fost arestat

Alin Bezna (39 de ani) s-a întors în închisoare la patru luni după ce a fost eliberat condiţionat în urma unei ispăşirii unei pedepse pentru viol, săvârşită în 2012 asupra mamei sale, atunci în vârstă de 57 de ani. De această dată, magistraţii Judecătoriei Petroşani au decis arestarea sa preventivă, pentru două violuri săvârşite asupra surorii sale. Sentința a fost contestată, iar luni, Tribunalul Hunedoara va decide soarta sa.

Potrivit anchetatorilor, inculpatul a profitat de faptul că partenerul de viaţă al surorii sale a plecat de acasă şi s-a năpustit asupra femeii fără să ţină cont de starea precară de sănătate a acesteia, care nu poate respira decât cu un aparat special. A ameninţat că o va omorî dacă se opune şi dacă va striga după ajutor. Alin Bezna nu şi-a recunoscut faptele, susţinând că era băut.

Şi-a violat mama şi nepoata
În octombrie 2012, Alin Bezna a fost arestat preventiv după ce îşi violase mama, în vârstă de 57 de ani, de mai multe ori. A motivat că era băut. Cu un an însă, mai devreme, recidivistul fusese eliberat din închisoare, după ce ispăşise nouă ani de detenţie pentru două violuri. Una dintre victime a fost sora mai mică a acesuia, iar cealaltă o nepoată în vârstă de 14 ani. Sentinţa a fost pronunţată în 2003, când violatorul avea 25 de ani. Din fişa de cazier judiciar rezulta că Alin Bezna a mai fost condamnat la pedepse privative de libertate, fiind recidivist, dovedind astfel perseverenţă pe calea infracţionalităţii. În 31 octombrie 2002 a fost arestat. Ulterior, pe lângă pedepsele pentru viol, a mai fost condamnat în alte dosare şi pentru furturi şi lovituri cauzatoare de moarte.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + douăzeci =

ACTUALITATE
Atenție! Se montează parapeți pe DN 7, la ieșirea din Deva și în Mintia         Agresiune într-o școală din Călan         Hunedoreni reținuți în dosarul jafului vagoanelor de cărbune         Peste 100 de candidați pe posturile de ofițeri și agenți de poliție         Gestul motocicliștilor care au schimbat viaţa „bunicului Victor“         Grupare de hoți de cărbune destructurată. Prejudiciul este imens         Elevii din Hunedoara dați dispăruți de familii au revenit acasă         Mii de familii au rămas în beznă în urma fenomenelor meteo extreme         Ziua Unirii Principatelor Române, celebrată în Hunedoara         Cod portocaliu de vreme rea în județul Hunedoara         SCÂNTEI ÎN CL DEVA. Răzvan Mareş rămâne vice. PSD trage clapă devenilor         Sarmizegetusa Regia se va închide pentru 30 de zile         Doi adolescenți sunt dați dispăruți         Soarta celor doi viceprimari ai Devei va fi decisă         Doliu în breasla magistraților din Hunedoara         Accident rutier pe DN 66, cu doi răniți         Consiliul județean a returnat 2.000.000 lei pentru drumul din munții Orăștiei         Atleta Maria Cioncan va fi comemorată în Hunedoara         Incident grav în gara Devei. Agenții de pază au deschis focul         Autoutilitară mistuită de flăcări pe autostradă