Recidivistul care și-a violat întreaga familie a fost arestat

Alin Bezna (39 de ani) s-a întors în închisoare la patru luni după ce a fost eliberat condiţionat în urma unei ispăşirii unei pedepse pentru viol, săvârşită în 2012 asupra mamei sale, atunci în vârstă de 57 de ani. De această dată, magistraţii Judecătoriei Petroşani au decis arestarea sa preventivă, pentru două violuri săvârşite asupra surorii sale. Sentința a fost contestată, iar luni, Tribunalul Hunedoara va decide soarta sa.

Potrivit anchetatorilor, inculpatul a profitat de faptul că partenerul de viaţă al surorii sale a plecat de acasă şi s-a năpustit asupra femeii fără să ţină cont de starea precară de sănătate a acesteia, care nu poate respira decât cu un aparat special. A ameninţat că o va omorî dacă se opune şi dacă va striga după ajutor. Alin Bezna nu şi-a recunoscut faptele, susţinând că era băut.

Şi-a violat mama şi nepoata
În octombrie 2012, Alin Bezna a fost arestat preventiv după ce îşi violase mama, în vârstă de 57 de ani, de mai multe ori. A motivat că era băut. Cu un an însă, mai devreme, recidivistul fusese eliberat din închisoare, după ce ispăşise nouă ani de detenţie pentru două violuri. Una dintre victime a fost sora mai mică a acesuia, iar cealaltă o nepoată în vârstă de 14 ani. Sentinţa a fost pronunţată în 2003, când violatorul avea 25 de ani. Din fişa de cazier judiciar rezulta că Alin Bezna a mai fost condamnat la pedepse privative de libertate, fiind recidivist, dovedind astfel perseverenţă pe calea infracţionalităţii. În 31 octombrie 2002 a fost arestat. Ulterior, pe lângă pedepsele pentru viol, a mai fost condamnat în alte dosare şi pentru furturi şi lovituri cauzatoare de moarte.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece − trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Telecabina Devei rămâne oprită chiar și după reparațiile de la începutul lunii         Comunicat de presă: Mărțișor PNL pentru copiii României: alocații mai mari!         TREI BAZINE ÎNCHISE TEMPORAR. Aqualand Deva anunță lucrări de igienizare         Două femei au fost lovite de un camion         Pe 3 martie, la Deva, o comedie la care râzi cu lacrimi         TRADIŢIA MERGE ŞNUR. Asta înseamnă „pentru toate gusturile”: Mărţişoare comestibile la Deva         Sentință definitivă pentru violatorul din Hunedoara         Jaf într-un tren care circula pe ruta Deva – Simeria         Copil lovit de mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni         Schitul Sfântul Nectarie. Povestea celei mai noi mănăstiri din Hunedoara         Negoiu, satul de poveste din Ținutul Pădurenilor, cu două șosele care duc la granița județului         Baloo, celebrat la 19 ani         Ministrul Tineretului și Sportului și-a vizitat ”zestrea” din județul Hunedoara         Lansarea implementării proiectului: “Creșterea eficienței energetice a blocului 13A – Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva”, cod SMIS 117065         Primăria Deva premiază performanţa         BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ ORGANIZEAZĂ Cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză la Deva         Drumul Județean spre Lacul Cinciș, la fel de dezastruos ca în anii trecuți         Tânărul care a ucis o adolescentă într-un accident pe trecerea de pietoni a primit sentința definitivă         Accident rutier grav pe DN 66: cinci oameni au fost răniți. Printre victime sunt doi copii         Raportul de activitate pe anul 2018 al Tribunalului Hunedoara