Recidivistul care și-a violat întreaga familie a fost arestat

Alin Bezna (39 de ani) s-a întors în închisoare la patru luni după ce a fost eliberat condiţionat în urma unei ispăşirii unei pedepse pentru viol, săvârşită în 2012 asupra mamei sale, atunci în vârstă de 57 de ani. De această dată, magistraţii Judecătoriei Petroşani au decis arestarea sa preventivă, pentru două violuri săvârşite asupra surorii sale. Sentința a fost contestată, iar luni, Tribunalul Hunedoara va decide soarta sa.

Potrivit anchetatorilor, inculpatul a profitat de faptul că partenerul de viaţă al surorii sale a plecat de acasă şi s-a năpustit asupra femeii fără să ţină cont de starea precară de sănătate a acesteia, care nu poate respira decât cu un aparat special. A ameninţat că o va omorî dacă se opune şi dacă va striga după ajutor. Alin Bezna nu şi-a recunoscut faptele, susţinând că era băut.

Şi-a violat mama şi nepoata
În octombrie 2012, Alin Bezna a fost arestat preventiv după ce îşi violase mama, în vârstă de 57 de ani, de mai multe ori. A motivat că era băut. Cu un an însă, mai devreme, recidivistul fusese eliberat din închisoare, după ce ispăşise nouă ani de detenţie pentru două violuri. Una dintre victime a fost sora mai mică a acesuia, iar cealaltă o nepoată în vârstă de 14 ani. Sentinţa a fost pronunţată în 2003, când violatorul avea 25 de ani. Din fişa de cazier judiciar rezulta că Alin Bezna a mai fost condamnat la pedepse privative de libertate, fiind recidivist, dovedind astfel perseverenţă pe calea infracţionalităţii. În 31 octombrie 2002 a fost arestat. Ulterior, pe lângă pedepsele pentru viol, a mai fost condamnat în alte dosare şi pentru furturi şi lovituri cauzatoare de moarte.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece − 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii         Se strâng ajutoare pentru sinistraţi         Muncitoarea care și-a atacat șeful cu un cuțit a fost reținută pentru 24 de ore         Primăria solicită fonduri UE pentru Cetatea Devei         Buget negativ pentru CEH. Pierderea e imensă         Școala veche de patru decenii intră în reabilitare         Incident grav în fabrica de cablaje: o angajată și-a înjunghiat șeful         Razie în Petroşani         Paznicii unităţilor miniere îşi cer salariile în instanţă         Magazinul fără vânzători, înființat de un devean, care funcționează pe încredere         Seminarul Mănăstirii Prislop, în topul școlilor din țară: aici nicio elevă nu a picat Bacalaureatul         În pericol după ce o maşină a rupt conducta de gaz         Geoparcul Dinozaurilor din Țara Hațegului va fi evaluat de UNESCO         Accident produs la beție         Cum s-a lucrat pe șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva         Trei drumuri județene și un pod vor fi reabilitate         Treceri de pietoni cu material antiderapant în Deva