PROMOVARE Elevii au fost „poliţişti pentru o zi”

DSC_0145Aproximativ 20 de elevi de la liceele din municipiul Deva au fost invitaţii de onoare ai poliţiştilor hunedoreni, cu ocazia unei campanii denumite „Să ştii mai multe, să fii mai bun”

Elevii mai multor licee din municipiul Deva au fost invitaţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean hunedoara să se familiarizeze cu activitatea poliţiştilor. Întâlnirea dintre adolescenţi şi poliţişti a avut loc luni, la sediul IPJ Hunedoara. Ofiţerii de poliţie le-au arătat vizitatorilor cum îşi desfăşoară activitatea în structurile Poliţiei. Elevii au fost lăsaţi să îmbrace vestoanele „mascaţilor” şi au învăţat cum funcţionează aparatele radar montate pe autospecialele Poliţiei Rutiere. Au făcut cunoştinţă cu câinii poliţişti şi au vizionat imagini de la intervenţiile în care sunt implicaţi poliţiştii. În această săptămână, activităţile de informare şi prevenire care se adresează adolescenţilor, derulate de IPJ Hunedoara, vor continua. Ele au loc în cadrul unei campanii derulate la nivel naţional, de Ministerul Educaţiei Naţionale. „Săptămâna „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” este un bun prilej pentru a-i familiariza pe elevi cu rolul şi principalele atribuţii ale poliţiştilor hunedoreni şi, în egală măsură, pentru a-i învăţa cum trebuie să procedeze pentru a nu deveni victime ale diverselor fapte antisociale”, transmite IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Ajutor pentru Maria, femeia rămasă fără casa din pădure         NEGOCIERI/ Sindicatul ”Muntele” solicită bilete de odihnă și tratament pentru angajații CEH!         O tânără a fost răpită, iar iubitul său a fost bătut și tâlhărit         Ordin de protecție pentru un bărbat din Petroșani care a amenințat fiicele concubinei sale         Peste 150 de elevi au fost examinați medical, după ce o profesoară a fost diagnosticată cu TBC         Tragedie în satul Merișor         Finalizare proiect ”Extinderea capacității de producție a SECURIT GRUP SRL”         Condamnat după ce și-a înființat o cultură de cannabis         PETROȘANI/ Dezvoltare universitară cu fonduri europene         Telegondola spre Pasul Vîlcan, oprită din cauza vântului         Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor