PROMOVARE Elevii au fost „poliţişti pentru o zi”

DSC_0145Aproximativ 20 de elevi de la liceele din municipiul Deva au fost invitaţii de onoare ai poliţiştilor hunedoreni, cu ocazia unei campanii denumite „Să ştii mai multe, să fii mai bun”

Elevii mai multor licee din municipiul Deva au fost invitaţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean hunedoara să se familiarizeze cu activitatea poliţiştilor. Întâlnirea dintre adolescenţi şi poliţişti a avut loc luni, la sediul IPJ Hunedoara. Ofiţerii de poliţie le-au arătat vizitatorilor cum îşi desfăşoară activitatea în structurile Poliţiei. Elevii au fost lăsaţi să îmbrace vestoanele „mascaţilor” şi au învăţat cum funcţionează aparatele radar montate pe autospecialele Poliţiei Rutiere. Au făcut cunoştinţă cu câinii poliţişti şi au vizionat imagini de la intervenţiile în care sunt implicaţi poliţiştii. În această săptămână, activităţile de informare şi prevenire care se adresează adolescenţilor, derulate de IPJ Hunedoara, vor continua. Ele au loc în cadrul unei campanii derulate la nivel naţional, de Ministerul Educaţiei Naţionale. „Săptămâna „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” este un bun prilej pentru a-i familiariza pe elevi cu rolul şi principalele atribuţii ale poliţiştilor hunedoreni şi, în egală măsură, pentru a-i învăţa cum trebuie să procedeze pentru a nu deveni victime ale diverselor fapte antisociale”, transmite IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Ministrul Transporturilor: Tronsonul IV va fi gata în 2018. Dealul liliecilor încurcă planurile de realizare a Autostrăzii         ALDE A DEPUS ÎN PARLAMENT LEGEA LOBBY-ULUI. Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: Ne dorim reglementarea acestei activităţi, după liberele practici din lumea democratică         Noaptea bibliotecilor         Hoți de cărbune prinși la furat. Prada a însumat șapte tone de minereu         ALDE vrea să câştige Hunedoara cu „Dezvoltarea judeţului prin turism”         IN MEMORIAM. Nicolae Adam, 10 ani de la „naşterea pentru eternitate”         Accident mortal în Dobra         Păsat şi tocană de oaie la Târgul de produse tradiţionale. Costul: 21.000 de lei         Salvaţi de pe Transalpina         ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți