PROMOVARE Elevii au fost „poliţişti pentru o zi”

DSC_0145Aproximativ 20 de elevi de la liceele din municipiul Deva au fost invitaţii de onoare ai poliţiştilor hunedoreni, cu ocazia unei campanii denumite „Să ştii mai multe, să fii mai bun”

Elevii mai multor licee din municipiul Deva au fost invitaţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean hunedoara să se familiarizeze cu activitatea poliţiştilor. Întâlnirea dintre adolescenţi şi poliţişti a avut loc luni, la sediul IPJ Hunedoara. Ofiţerii de poliţie le-au arătat vizitatorilor cum îşi desfăşoară activitatea în structurile Poliţiei. Elevii au fost lăsaţi să îmbrace vestoanele „mascaţilor” şi au învăţat cum funcţionează aparatele radar montate pe autospecialele Poliţiei Rutiere. Au făcut cunoştinţă cu câinii poliţişti şi au vizionat imagini de la intervenţiile în care sunt implicaţi poliţiştii. În această săptămână, activităţile de informare şi prevenire care se adresează adolescenţilor, derulate de IPJ Hunedoara, vor continua. Ele au loc în cadrul unei campanii derulate la nivel naţional, de Ministerul Educaţiei Naţionale. „Săptămâna „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” este un bun prilej pentru a-i familiariza pe elevi cu rolul şi principalele atribuţii ale poliţiştilor hunedoreni şi, în egală măsură, pentru a-i învăţa cum trebuie să procedeze pentru a nu deveni victime ale diverselor fapte antisociale”, transmite IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu         Portret. Diana Beța – 10 curat la Evaluarea Națională!         Eleva de Nota 10 de la „Decebal”         Salvamont reface traseele din Retezat înaintea începerii sezonului turistic         Restricții pe autostrăzile A1 și A6 până în luna septembrie         Turiștii care vizitează Cetatea Devei au la dispoziție două sisteme de ghidare         Primăria a eliberat, astăzi, autorizația pentru instalația de desprăfuire de la ArcelorMittal         Accident cumplit de muncă în Deva         Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei