PROMOVARE Elevii au fost „poliţişti pentru o zi”

DSC_0145Aproximativ 20 de elevi de la liceele din municipiul Deva au fost invitaţii de onoare ai poliţiştilor hunedoreni, cu ocazia unei campanii denumite „Să ştii mai multe, să fii mai bun”

Elevii mai multor licee din municipiul Deva au fost invitaţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean hunedoara să se familiarizeze cu activitatea poliţiştilor. Întâlnirea dintre adolescenţi şi poliţişti a avut loc luni, la sediul IPJ Hunedoara. Ofiţerii de poliţie le-au arătat vizitatorilor cum îşi desfăşoară activitatea în structurile Poliţiei. Elevii au fost lăsaţi să îmbrace vestoanele „mascaţilor” şi au învăţat cum funcţionează aparatele radar montate pe autospecialele Poliţiei Rutiere. Au făcut cunoştinţă cu câinii poliţişti şi au vizionat imagini de la intervenţiile în care sunt implicaţi poliţiştii. În această săptămână, activităţile de informare şi prevenire care se adresează adolescenţilor, derulate de IPJ Hunedoara, vor continua. Ele au loc în cadrul unei campanii derulate la nivel naţional, de Ministerul Educaţiei Naţionale. „Săptămâna „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” este un bun prilej pentru a-i familiariza pe elevi cu rolul şi principalele atribuţii ale poliţiştilor hunedoreni şi, în egală măsură, pentru a-i învăţa cum trebuie să procedeze pentru a nu deveni victime ale diverselor fapte antisociale”, transmite IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + patru =

ACTUALITATE
Peste 250 de infractori depistați cu ajutorul tehnicii criminialistice         POSTUL PAȘTELUI. Arsenie Boca și secretele celor mai puternice învăţături din Post         Singurătatea satelor din tărâmul de vis al Grădiștii Muncelului         Tânărul din Hunedoara care îi tunde gratuit pe sărmanii dintr-un oraş englez         Alin Simota face primii pași spre eliberare         În atenția crescătorilor de ovine         Curățenie generală pe râul Zlaști         Elevă bătută într-o școală din Deva         Cetatea Devei, subiectul unui nou scandal: ce beneficii și-au dat administratorii sitului         Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani         Razii la transportatorii de lemne: o cantitate impresionantă de material lemnos confiscată de Poliție         PAS CU PAS. Căpuşa favorită a primarilor PNL a intrat în afaceri şi cu Deva         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, cunoscut în Europa prin proiectul Danube GeoTour         Târgul de Mărțișor își deschide porțile pe 26 februarie, în Piața Unirii         Premii pentru elevii de la Liceul de Arte         Cinci incendii în ultimele zile, în orașele Hunedoarei