Proiect de reabilitare a Bazinului de înot din Hunedoara

Documentația unui proiect de un milion de euro, privind reabilitarea Bazinului de înot din Hunedoara, va fi supusă dezbaterii în ședința de joi a Consiliului Local Hunedoara. Proiectul va fi depus apoi de primărie la Compania Națională de Investiții, a informat primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu.

„Bazinul de Înot din municipiul Hunedoara a fost construit în anul 1970, având aria construită la sol de 1.733 de metri pătrați, cu regim de înălțime: subsol+parter+etaj parțial, incluzând un bazin cu dimensiunile de 25 x 15 m (h apă=2,00 m) și un bazin mic, având dimensiunile de 12,50 x 6,00 m (h apă=1,50 m). Având în vedere că de aproximativ 35 de ani nu s-au mai efectuat lucrări de reparații la fațada imobilului, precum și în vederea reducerii costurilor de exploatare și întreținere și îndeplinirii cerințelor privind organizarea competițiilor de înot la nivel național și internațional, se dorește reabilitarea acestei clădiri. Reabilitarea imobilului Bazin de Înot fiind o lucrare de anvergură, se dorește să se execute prin  Programul naţional de construcţii de interes public sau social – Regenerarea urbana a orașelor, municipiilor subprogramul Bazine de înot  al Companiei Naţionale de Investiţii”, se arată în proiectul de hotărâre ce vizează aprobarea documentaţiei tehnică – faza DALI a investiției.

Și proiectul de reabilitare a Pieței Obor va fi propus pentru finanțare Companiei Naționale de Investiții. De asemenea, prin aceeași companie, vor fi continuate lucrările de modernizare a sălii de sport a Colegiului Tehnic „Matei Corvin” din Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece + 18 =

ACTUALITATE
Program special cu publicul la primărie         Un șofer băut a produs un accident pe o trecere de pietoni din Deva         Mica Unire în anul Centenarului         Preşedintele Bobora se ascunde după fusta unui directoar administrativ în cazul abuzului de la Sanatoriul Geoagiu         Cursuri gratuite la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva         Ziua Unirii Principatelor Române – Programul complet al manifestărilor         Cele opt hectare de teren de la marginea Hunedoarei au fost vândute         Ce soartă va avea ultima școală din Bulzeștii de sus: șapte copii mai învață aici         Patru statui noi în Hunedoara         Mărturii în dosarul matriței din Sarmizegetusa Regia         Elevă călcată de mașină pe trecerea de pietoni         Podul rutier peste Strei, din orașul Călan, va fi refăcut         Prins la furat de lemne cu camioneta         L-au acuzat degeaba. Medicul Bende Barna Gavril a câștigat procesul cu ANI         TEATRU LA PRIMARIA DEVA. Oancea vs. Mareş, „Ce formidabilă harababură”         Femeie rănită grav de mașina scăpată de sub control, care a intrat pe trotuar         Încă un an eșuat pentru furnalul de la Govâjdia, cel mai vechi din România         Localnicii își bat joc de cea mai spectaculoasă cascadă cu ape termale         Atenție! Se montează parapeți pe DN 7, la ieșirea din Deva și în Mintia         Agresiune într-o școală din Călan