Proiect de reabilitare a Bazinului de înot din Hunedoara

Documentația unui proiect de un milion de euro, privind reabilitarea Bazinului de înot din Hunedoara, va fi supusă dezbaterii în ședința de joi a Consiliului Local Hunedoara. Proiectul va fi depus apoi de primărie la Compania Națională de Investiții, a informat primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu.

„Bazinul de Înot din municipiul Hunedoara a fost construit în anul 1970, având aria construită la sol de 1.733 de metri pătrați, cu regim de înălțime: subsol+parter+etaj parțial, incluzând un bazin cu dimensiunile de 25 x 15 m (h apă=2,00 m) și un bazin mic, având dimensiunile de 12,50 x 6,00 m (h apă=1,50 m). Având în vedere că de aproximativ 35 de ani nu s-au mai efectuat lucrări de reparații la fațada imobilului, precum și în vederea reducerii costurilor de exploatare și întreținere și îndeplinirii cerințelor privind organizarea competițiilor de înot la nivel național și internațional, se dorește reabilitarea acestei clădiri. Reabilitarea imobilului Bazin de Înot fiind o lucrare de anvergură, se dorește să se execute prin  Programul naţional de construcţii de interes public sau social – Regenerarea urbana a orașelor, municipiilor subprogramul Bazine de înot  al Companiei Naţionale de Investiţii”, se arată în proiectul de hotărâre ce vizează aprobarea documentaţiei tehnică – faza DALI a investiției.

Și proiectul de reabilitare a Pieței Obor va fi propus pentru finanțare Companiei Naționale de Investiții. De asemenea, prin aceeași companie, vor fi continuate lucrările de modernizare a sălii de sport a Colegiului Tehnic „Matei Corvin” din Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece − 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Clădirea Colegiului Iancu de Hunedoara va fi reabilitată pe fonduri UE         Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu         Portret. Diana Beța – 10 curat la Evaluarea Națională!         Eleva de Nota 10 de la „Decebal”         Salvamont reface traseele din Retezat înaintea începerii sezonului turistic         Restricții pe autostrăzile A1 și A6 până în luna septembrie         Turiștii care vizitează Cetatea Devei au la dispoziție două sisteme de ghidare         Primăria a eliberat, astăzi, autorizația pentru instalația de desprăfuire de la ArcelorMittal         Accident cumplit de muncă în Deva         Amfiteatrul cu 5.000 de locuri, ridicat pe ruinele arenei din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Medalie de aur pentru muzeu, la Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia”         Controversele nodului rutier de pe Autostrada Deva – Orăștie, după accidentul soldat cu patru morți         Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne