Proiect de reabilitare a Bazinului de înot din Hunedoara

Documentația unui proiect de un milion de euro, privind reabilitarea Bazinului de înot din Hunedoara, va fi supusă dezbaterii în ședința de joi a Consiliului Local Hunedoara. Proiectul va fi depus apoi de primărie la Compania Națională de Investiții, a informat primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu.

„Bazinul de Înot din municipiul Hunedoara a fost construit în anul 1970, având aria construită la sol de 1.733 de metri pătrați, cu regim de înălțime: subsol+parter+etaj parțial, incluzând un bazin cu dimensiunile de 25 x 15 m (h apă=2,00 m) și un bazin mic, având dimensiunile de 12,50 x 6,00 m (h apă=1,50 m). Având în vedere că de aproximativ 35 de ani nu s-au mai efectuat lucrări de reparații la fațada imobilului, precum și în vederea reducerii costurilor de exploatare și întreținere și îndeplinirii cerințelor privind organizarea competițiilor de înot la nivel național și internațional, se dorește reabilitarea acestei clădiri. Reabilitarea imobilului Bazin de Înot fiind o lucrare de anvergură, se dorește să se execute prin  Programul naţional de construcţii de interes public sau social – Regenerarea urbana a orașelor, municipiilor subprogramul Bazine de înot  al Companiei Naţionale de Investiţii”, se arată în proiectul de hotărâre ce vizează aprobarea documentaţiei tehnică – faza DALI a investiției.

Și proiectul de reabilitare a Pieței Obor va fi propus pentru finanțare Companiei Naționale de Investiții. De asemenea, prin aceeași companie, vor fi continuate lucrările de modernizare a sălii de sport a Colegiului Tehnic „Matei Corvin” din Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 14 =

ACTUALITATE
Profesorul Eli Androne Petru a câștigat procesul cu primăria         Situația celor două mari proiecte de infrastructură derulate în Hunedoara prin POR 2014 – 2020         Zeci de angajați ai fabricii Terpena au de suferit de pe urma dezastrului. S-au plâns la ITM Hunedoara         Concert de muzică populară în Piața Cetății         Copil de 12 ani rănit în accident         Au furat două motofierăstraie         Persoane bănuite de furt depistate de poliţiştii hunedoreni         ȘI TU POȚI DEVENI SALVATOR!         Evaziune de peste 22 de miliaone de lei. Români și chinezi implicați în afacerile ilegale         Ascensoare noi în Spitalui municipal Hunedoara         Noi mărturii în dosarul matriței din Sarmizegetusa Regia         Fitness în aer liber la poalele Cetății         Sorin Vasilescu participă la o întâlnire în Austria cu specialiști în arheologie         CEH pierde 300 de tone de huilă în fiecare zi         Turiștii din Parâng sunt așteptați cu un drum plin de gropi         A XVI-a ediție a Festivalului – Concurs „Tudorică Munteanu”, organizat în Orăștie         Proiect de lege important. Fermierii care vor fi scutiți de la plata taxelor pentru sănătate, șomaj și salarii         18 octombrie – ziua în care Huniazii au intrat în istorie         Monica Iacob Ridzi a depus o cerere de eliberare condiționată         Gheorghe Ile a cerut daune în instanță unui consilier local pentru denigrare