Programul Zilelor Hunedoarei: Andra, Smiley și Loredana vor concerta în Centrul Vechi

Primăria a alocat un buget de 300.000 de lei pentru organizarea festivalului Zilele Hunedoarei. A fost stabilit programul evenimentelor din perioada 16 – 22 iulie.

Festivalul începe cu Ziua porților deschise la Complexul de Agrement Corvina, din 16 iulie. Marți, 17 iulie, va fi Ziua porților deschise la Grădina Zoologică și „West Bartending Challenge” la Castelul Corvinilor. Miercuri, la Castelul Corvinilor are lor spectacolul muzical istoric „Principele”, programat în cadrul festivalului de operă și muzică clasică „Hunedoara lirică”. Joi va fi Ziua porților deschise la: Castelul Corvinilor, Muzeul de Arheologie, Istorie și Etnografie, Casa Breslelor și un spectacol de muzică și dans Coreea de Sud – Busan BukGu, la Castelul Corvinilor.

Vineri va avea loc Parada Portului hunedorean, la care participă ansambluri de muzică și dansuri pădurenești din județul Hunedoara. Alaiul va urma traseul Stadionul „Michael Klein” – Bulevardul Dacia – Bulevardul Republicii – Bulevardul Libertății – Centrul Vechi. Tot vineri are loc „Gala de Excelență – Hunedoreni de succes, în Centrul Vechi, precum și un spectacol folcloric. Seara se va încheia cu recitalul Loredanei.

Sâmbătă, 21 Iulie, pe scena din Centrul Vechi vor urca trupa de balet „Piruet”, trupa de dans sportiv „Caffe Latino” Hunedoara, Clubul Copiilor Hunedoara, trupa de balet „Frumoșii balerini”, Fanfara „Hațegana”, grupul de dans „La Fiesta”, Aleen – M.A&Beto.MC, trupa Strada Mare, iar seara se va încheia cu concertul artistului Smiley.

Duminică, vor susține spectacole Ansamblul de dansuri „Barbunco Romano”, „Shine Dance”, N.G.U., La fiesta, Got-x, va fi o demonstrație de karate Champions Club Karate, iar Andra va fi invitata specială a serii. Un foc de artificii va încheia, duminică seara, Zilele Hunedoarei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece + nouăsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Scrisoarea deschisă a primarului Marcel Goia: „Autoritățile Publice Locale, bătaia de joc a Statului Român”         Traseu turistic refăcut de salvamontiști în Retezat         Rezultatele Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi – 19 octombrie 2018         „Trofeul Cetăţii” – turneu internaţional de şah la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”         Proteste la ArcelorMittal Hunedoara         La Salonul Hunedorean al Cărții, Editura Școala Ardeleană a fost la înălțime         Comunicat de presă (P): Senatoarea PNL, Carmen Hărău: Educația și cercetarea sunt scoase din agenda curentă a PSD         Imagini aeriene de pe Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva. Când va fi inaugurat         CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului         Sarmizegetusa Regia, în imagini de poveste