Programul Zilelor Hunedoarei: Andra, Smiley și Loredana vor concerta în Centrul Vechi

Primăria a alocat un buget de 300.000 de lei pentru organizarea festivalului Zilele Hunedoarei. A fost stabilit programul evenimentelor din perioada 16 – 22 iulie.

Festivalul începe cu Ziua porților deschise la Complexul de Agrement Corvina, din 16 iulie. Marți, 17 iulie, va fi Ziua porților deschise la Grădina Zoologică și „West Bartending Challenge” la Castelul Corvinilor. Miercuri, la Castelul Corvinilor are lor spectacolul muzical istoric „Principele”, programat în cadrul festivalului de operă și muzică clasică „Hunedoara lirică”. Joi va fi Ziua porților deschise la: Castelul Corvinilor, Muzeul de Arheologie, Istorie și Etnografie, Casa Breslelor și un spectacol de muzică și dans Coreea de Sud – Busan BukGu, la Castelul Corvinilor.

Vineri va avea loc Parada Portului hunedorean, la care participă ansambluri de muzică și dansuri pădurenești din județul Hunedoara. Alaiul va urma traseul Stadionul „Michael Klein” – Bulevardul Dacia – Bulevardul Republicii – Bulevardul Libertății – Centrul Vechi. Tot vineri are loc „Gala de Excelență – Hunedoreni de succes, în Centrul Vechi, precum și un spectacol folcloric. Seara se va încheia cu recitalul Loredanei.

Sâmbătă, 21 Iulie, pe scena din Centrul Vechi vor urca trupa de balet „Piruet”, trupa de dans sportiv „Caffe Latino” Hunedoara, Clubul Copiilor Hunedoara, trupa de balet „Frumoșii balerini”, Fanfara „Hațegana”, grupul de dans „La Fiesta”, Aleen – M.A&Beto.MC, trupa Strada Mare, iar seara se va încheia cu concertul artistului Smiley.

Duminică, vor susține spectacole Ansamblul de dansuri „Barbunco Romano”, „Shine Dance”, N.G.U., La fiesta, Got-x, va fi o demonstrație de karate Champions Club Karate, iar Andra va fi invitata specială a serii. Un foc de artificii va încheia, duminică seara, Zilele Hunedoarei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019         Primăria Deva a achitat la zi banii destinați navetei cadrelor didactice         Trafic reluat în zona pasajului de cale ferată de pe strada Hărăului         Imagini senzaționale de pe Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva. Ce s-a întâmplat pe Dealul Liliecilor         Șosele noi în Ținutul Pădurenilor         Gafă în direct a viceprimarului din Vulcan: „Stă şi învârte de volan, pe 2.000 de euro. Tot să nu muncească”         Avem un județ turistic! Degeaba!         Accident rutier pe Calea Zarandului din Deva         Codrii dispăruți. Tăierile masive de pădure din Ținutul Pădurenilor se văd din satelit         Povestea Buzduganului lui Ioan de Hunedoara, din Porţile de fier ale Transilvaniei         O viitură a provocat distrugeri șoselei construite pe fonduri UE în Ținutul Pădurenilor         Sarmizegetusa Regia își deschide porțile pentru copii         Reparații pe Autostrada Deva – Orăștie         Accident grav cu motocicleta         Ruinele combinatului siderurgic din Hunedoara, înghiţite de natură         DIN NOU DESPRE GUNOAIE. Brădenii reclamă proastele servicii de salubrizare         SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești         Autostrada Lugoj – Deva. Cum arată ultimul kilometru de pe Lotul trei         Noaptea Muzeelor. Mii de oameni la Castelul Corvinilor         Carmen Hărău, senator PNL: “Cod roșu de avarie: sectorul energetic național!”