Programul Zilelor Hunedoarei: Andra, Smiley și Loredana vor concerta în Centrul Vechi

Primăria a alocat un buget de 300.000 de lei pentru organizarea festivalului Zilele Hunedoarei. A fost stabilit programul evenimentelor din perioada 16 – 22 iulie.

Festivalul începe cu Ziua porților deschise la Complexul de Agrement Corvina, din 16 iulie. Marți, 17 iulie, va fi Ziua porților deschise la Grădina Zoologică și „West Bartending Challenge” la Castelul Corvinilor. Miercuri, la Castelul Corvinilor are lor spectacolul muzical istoric „Principele”, programat în cadrul festivalului de operă și muzică clasică „Hunedoara lirică”. Joi va fi Ziua porților deschise la: Castelul Corvinilor, Muzeul de Arheologie, Istorie și Etnografie, Casa Breslelor și un spectacol de muzică și dans Coreea de Sud – Busan BukGu, la Castelul Corvinilor.

Vineri va avea loc Parada Portului hunedorean, la care participă ansambluri de muzică și dansuri pădurenești din județul Hunedoara. Alaiul va urma traseul Stadionul „Michael Klein” – Bulevardul Dacia – Bulevardul Republicii – Bulevardul Libertății – Centrul Vechi. Tot vineri are loc „Gala de Excelență – Hunedoreni de succes, în Centrul Vechi, precum și un spectacol folcloric. Seara se va încheia cu recitalul Loredanei.

Sâmbătă, 21 Iulie, pe scena din Centrul Vechi vor urca trupa de balet „Piruet”, trupa de dans sportiv „Caffe Latino” Hunedoara, Clubul Copiilor Hunedoara, trupa de balet „Frumoșii balerini”, Fanfara „Hațegana”, grupul de dans „La Fiesta”, Aleen – M.A&Beto.MC, trupa Strada Mare, iar seara se va încheia cu concertul artistului Smiley.

Duminică, vor susține spectacole Ansamblul de dansuri „Barbunco Romano”, „Shine Dance”, N.G.U., La fiesta, Got-x, va fi o demonstrație de karate Champions Club Karate, iar Andra va fi invitata specială a serii. Un foc de artificii va încheia, duminică seara, Zilele Hunedoarei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri