Programul biroului de la Petroşani al CJAS ar putea fi extins

Programul biroului de la Petroşani al Casei Judeţene de Asogurări de Sănătate ar putea fi modificat la două zile pe săptămână, faţă de o zi, cât este acum.

cjasÎnfiinţarea la Petroşani a unui birou al Casei de Asigurări de Sănătate s-a dovedit o iniţiativă extrem de utilă. Sute de oameni au apelat la acest birou înfiinţat în urma colaborării dintre ofcialii Consiliului Judeţean Hunedoara şi Primăriei Petroşani, fericiţi că nu mai sunt nevoiţi să bată drumul până la Deva pentru adeverinţele de care au nevoie, ori pentru cardurile europene de sănătate.

Biroul CJAS de la Petroşani a fost inaugurat la finele lunii februarie şia  constituit o gură de oxigen pentru persoanele din Valea Jiului care, pentru orice document, străbăteau 200 de kilometri, dus întors, până la sediul de la Deva. Biroul CJAS funcţionează în incinta Ambulatoriului de specialitate al Spitalului de Urgenţă Petroşani şi, pentru început, s-a stabilit un program săptămânal, adică în fiecare zi de joi, de la ora 10  la ora 15. Numai că afluxul de oameni este foarte mare, iar cozile se formează încă de dimineaţa devreme, aşa că se ia în calcul posibilitatea ajustării programului de funcţionare. „Probabil acest program va trebui prelungit. O să iau legătura cu reprezentanţii CJAS, aşa încât să biroul de la Petroşani poată funcţiona măcar două zile pe săptămână”, a declarat Tiberiu Balint, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.

Iniţiativa înfiinţării acestui birou a venit din partea a doi consilieri din Valea Jiului, respectiv Adrian Zvâncă şi Adrian David, iar conducerea CJ Hunedoara şi edilii din Petroşani au reuşit să pună în practică proiectul.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece − 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Noaptea bibliotecilor         Hoți de cărbune prinși la furat. Prada a însumat șapte tone de minereu         ALDE vrea să câştige Hunedoara cu „Dezvoltarea judeţului prin turism”         IN MEMORIAM. Nicolae Adam, 10 ani de la „naşterea pentru eternitate”         Accident mortal în Dobra         Păsat şi tocană de oaie la Târgul de produse tradiţionale. Costul: 21.000 de lei         Salvaţi de pe Transalpina         ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva