Programul biroului de la Petroşani al CJAS ar putea fi extins

Programul biroului de la Petroşani al Casei Judeţene de Asogurări de Sănătate ar putea fi modificat la două zile pe săptămână, faţă de o zi, cât este acum.

cjasÎnfiinţarea la Petroşani a unui birou al Casei de Asigurări de Sănătate s-a dovedit o iniţiativă extrem de utilă. Sute de oameni au apelat la acest birou înfiinţat în urma colaborării dintre ofcialii Consiliului Judeţean Hunedoara şi Primăriei Petroşani, fericiţi că nu mai sunt nevoiţi să bată drumul până la Deva pentru adeverinţele de care au nevoie, ori pentru cardurile europene de sănătate.

Biroul CJAS de la Petroşani a fost inaugurat la finele lunii februarie şia  constituit o gură de oxigen pentru persoanele din Valea Jiului care, pentru orice document, străbăteau 200 de kilometri, dus întors, până la sediul de la Deva. Biroul CJAS funcţionează în incinta Ambulatoriului de specialitate al Spitalului de Urgenţă Petroşani şi, pentru început, s-a stabilit un program săptămânal, adică în fiecare zi de joi, de la ora 10  la ora 15. Numai că afluxul de oameni este foarte mare, iar cozile se formează încă de dimineaţa devreme, aşa că se ia în calcul posibilitatea ajustării programului de funcţionare. „Probabil acest program va trebui prelungit. O să iau legătura cu reprezentanţii CJAS, aşa încât să biroul de la Petroşani poată funcţiona măcar două zile pe săptămână”, a declarat Tiberiu Balint, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.

Iniţiativa înfiinţării acestui birou a venit din partea a doi consilieri din Valea Jiului, respectiv Adrian Zvâncă şi Adrian David, iar conducerea CJ Hunedoara şi edilii din Petroşani au reuşit să pună în practică proiectul.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Poliția Locală din Deva a demarat o campanie împotriva celor care împrăștie gunoaiele din tomberoane         Ce soartă are drumul spre Râușor, devastat de viituri         A înfipt cuțitul în soțul ei după un conflict domestic         Rezultatele la Evaluarea Națională         Bazin de înot construit în Petrila         Ursici, satul din Munții Orăștiei unde oamenii trăiesc ca în vremea dacilor         ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei         Lansare de carte la Hunedoara         Simulator de incendiu prezentat, în premieră în România, la I.S.U. Hunedoara         ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare         Comercianții de la Zilele Municipiului Petroșani, taxați de asociatul Primăriei         Fotbalul, eterna poveste         Concursul Internaţional de Interpretare Pianistică „PRO PIANO –ROMÂNIA”