Programul biroului de la Petroşani al CJAS ar putea fi extins

Programul biroului de la Petroşani al Casei Judeţene de Asogurări de Sănătate ar putea fi modificat la două zile pe săptămână, faţă de o zi, cât este acum.

cjasÎnfiinţarea la Petroşani a unui birou al Casei de Asigurări de Sănătate s-a dovedit o iniţiativă extrem de utilă. Sute de oameni au apelat la acest birou înfiinţat în urma colaborării dintre ofcialii Consiliului Judeţean Hunedoara şi Primăriei Petroşani, fericiţi că nu mai sunt nevoiţi să bată drumul până la Deva pentru adeverinţele de care au nevoie, ori pentru cardurile europene de sănătate.

Biroul CJAS de la Petroşani a fost inaugurat la finele lunii februarie şia  constituit o gură de oxigen pentru persoanele din Valea Jiului care, pentru orice document, străbăteau 200 de kilometri, dus întors, până la sediul de la Deva. Biroul CJAS funcţionează în incinta Ambulatoriului de specialitate al Spitalului de Urgenţă Petroşani şi, pentru început, s-a stabilit un program săptămânal, adică în fiecare zi de joi, de la ora 10  la ora 15. Numai că afluxul de oameni este foarte mare, iar cozile se formează încă de dimineaţa devreme, aşa că se ia în calcul posibilitatea ajustării programului de funcţionare. „Probabil acest program va trebui prelungit. O să iau legătura cu reprezentanţii CJAS, aşa încât să biroul de la Petroşani poată funcţiona măcar două zile pe săptămână”, a declarat Tiberiu Balint, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.

Iniţiativa înfiinţării acestui birou a venit din partea a doi consilieri din Valea Jiului, respectiv Adrian Zvâncă şi Adrian David, iar conducerea CJ Hunedoara şi edilii din Petroşani au reuşit să pună în practică proiectul.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.         Beneficiarii de ajutor social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră         Bărbat dispărut de peste trei săptămâni         Un incendiu a mistuit casa femeii care trăia în mijlocul unei păduri din Ţinutul Pădurenilor         Castelul Corvinilor a adus peste șase milioane de lei la bugetul local         Un autotren scăpat de sub control a blocat circulația pe calea ferată         Vremea rea anulează traseul din Petroșani pentru permisele de conducere         Șeful de la Permise Auto a fost agresat în plină stradă de o gașcă de tineri         Sentință pentru cuplul ucigaș care a jefuit casa de amanet din Hunedoara         Cum se petrecea la nunți în Hunedoara anilor 1950         Un incendiu a distrus acoperișul unei case din Lupeni         PETROȘANI/ Copertina pieței distrusă sub greutatea zăpezii așteaptă încălzirea vremii         Ajutor pentru bătrânii din Dealu Babii         Casa de cultură din Orăștie va fi reabilitată         Patinoarul din Deva – record la distracție         Adolescenta căzută de pe pasarela din Simeria a fost transferată la Timișoara