Programul biroului de la Petroşani al CJAS ar putea fi extins

Programul biroului de la Petroşani al Casei Judeţene de Asogurări de Sănătate ar putea fi modificat la două zile pe săptămână, faţă de o zi, cât este acum.

cjasÎnfiinţarea la Petroşani a unui birou al Casei de Asigurări de Sănătate s-a dovedit o iniţiativă extrem de utilă. Sute de oameni au apelat la acest birou înfiinţat în urma colaborării dintre ofcialii Consiliului Judeţean Hunedoara şi Primăriei Petroşani, fericiţi că nu mai sunt nevoiţi să bată drumul până la Deva pentru adeverinţele de care au nevoie, ori pentru cardurile europene de sănătate.

Biroul CJAS de la Petroşani a fost inaugurat la finele lunii februarie şia  constituit o gură de oxigen pentru persoanele din Valea Jiului care, pentru orice document, străbăteau 200 de kilometri, dus întors, până la sediul de la Deva. Biroul CJAS funcţionează în incinta Ambulatoriului de specialitate al Spitalului de Urgenţă Petroşani şi, pentru început, s-a stabilit un program săptămânal, adică în fiecare zi de joi, de la ora 10  la ora 15. Numai că afluxul de oameni este foarte mare, iar cozile se formează încă de dimineaţa devreme, aşa că se ia în calcul posibilitatea ajustării programului de funcţionare. „Probabil acest program va trebui prelungit. O să iau legătura cu reprezentanţii CJAS, aşa încât să biroul de la Petroşani poată funcţiona măcar două zile pe săptămână”, a declarat Tiberiu Balint, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.

Iniţiativa înfiinţării acestui birou a venit din partea a doi consilieri din Valea Jiului, respectiv Adrian Zvâncă şi Adrian David, iar conducerea CJ Hunedoara şi edilii din Petroşani au reuşit să pună în practică proiectul.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 19 =

ACTUALITATE
Peste 250 de infractori depistați cu ajutorul tehnicii criminialistice         POSTUL PAȘTELUI. Arsenie Boca și secretele celor mai puternice învăţături din Post         Singurătatea satelor din tărâmul de vis al Grădiștii Muncelului         Tânărul din Hunedoara care îi tunde gratuit pe sărmanii dintr-un oraş englez         Alin Simota face primii pași spre eliberare         În atenția crescătorilor de ovine         Curățenie generală pe râul Zlaști         Elevă bătută într-o școală din Deva         Cetatea Devei, subiectul unui nou scandal: ce beneficii și-au dat administratorii sitului         Cum este devastată pădurea de pe Dealurile Silvașului         Soarta cimitirului din Hațeg a fost decisă de magistrați         RAPORT DE CONTURI. Dregătorii hunedoreni s-au întrecut în furăciuni         Accident rutier grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         Accident rutier produs de o tânără de 22 de ani         Razii la transportatorii de lemne: o cantitate impresionantă de material lemnos confiscată de Poliție         PAS CU PAS. Căpuşa favorită a primarilor PNL a intrat în afaceri şi cu Deva         Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului, cunoscut în Europa prin proiectul Danube GeoTour         Târgul de Mărțișor își deschide porțile pe 26 februarie, în Piața Unirii         Premii pentru elevii de la Liceul de Arte         Cinci incendii în ultimele zile, în orașele Hunedoarei