PE MALPRAXIS Proces în cazul copilului născut infirm angajat de o firmă specializată de avocatură

main mic drFamilia pruncului născut cu malformaţii grave, deşi în urma ecografiilor, medicii din Petroşani au anunţat-o pe mamă că nou-născutul va fi sănătos, a făcut demersuri pentru a chema în instanţă medicii, pentru malpraxis.

O casă de avocatură specializată a preluat cazul. „Principalele probleme identificate de echipa de avocaţi şi experţi medico-legali privesc diagnosticarea profund eronată, fundamentată pe o interpretare necorespunzătoare a actelor medicale (în special ecografii), instituirea unor investigaţii medicale inadecvate şi neefectuarea unor investigaţii clinice şi paraclinice complexe de specialitate”, a declarat Cristian Winzer, reprezentantul casei de avocatură care îi reprezintă pe părinţii pruncului. Avocaţii au precizat că s-a solicitat tragerea la răspundere penală a doctoriţelor Sidonia Faibiş şi Cristina Mustocea şi a întregului personal medical implicat în gestionarea acestui caz medical pentru vătămare corporală din culpă, cu obligarea acestora, în solidar cu Spitalul de Urgenţă Petroşani, la plata de despăgubiri către familia nou-născutului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei + cincisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații         Accident extrem de grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Accident produs la beție         Accident pe DN 66, produs de un tânăr         Accident pe DN 7 produs de un camionagu turc         De la Petroşani, la Deva/ Fost director al CEH în litigiu cu compania energetică         Rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe șoseaua Deva – Lugoj         Red Bull Romaniacs se implică în două proiecte sociale în Valea Jiului         Construcția artezienelor din centrul Hunedoarei poate începe         PORTRET. Xenia, prinţesa războinică din ringul de box         Accident cu motocicleta, pe Transalpina         Accident pe autostrada A1, la Orăștie         Natura îşi face dreptate pe Defileul Jiului. Apele îşi recuceresc vechile albii         Se strâng ajutoare pentru sinistraţi         Muncitoarea care și-a atacat șeful cu un cuțit a fost reținută pentru 24 de ore         Primăria solicită fonduri UE pentru Cetatea Devei         Buget negativ pentru CEH. Pierderea e imensă         Școala veche de patru decenii intră în reabilitare         Incident grav în fabrica de cablaje: o angajată și-a înjunghiat șeful         Razie în Petroşani