PE MALPRAXIS Proces în cazul copilului născut infirm angajat de o firmă specializată de avocatură

main mic drFamilia pruncului născut cu malformaţii grave, deşi în urma ecografiilor, medicii din Petroşani au anunţat-o pe mamă că nou-născutul va fi sănătos, a făcut demersuri pentru a chema în instanţă medicii, pentru malpraxis.

O casă de avocatură specializată a preluat cazul. „Principalele probleme identificate de echipa de avocaţi şi experţi medico-legali privesc diagnosticarea profund eronată, fundamentată pe o interpretare necorespunzătoare a actelor medicale (în special ecografii), instituirea unor investigaţii medicale inadecvate şi neefectuarea unor investigaţii clinice şi paraclinice complexe de specialitate”, a declarat Cristian Winzer, reprezentantul casei de avocatură care îi reprezintă pe părinţii pruncului. Avocaţii au precizat că s-a solicitat tragerea la răspundere penală a doctoriţelor Sidonia Faibiş şi Cristina Mustocea şi a întregului personal medical implicat în gestionarea acestui caz medical pentru vătămare corporală din culpă, cu obligarea acestora, în solidar cu Spitalul de Urgenţă Petroşani, la plata de despăgubiri către familia nou-născutului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece + șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CE RĂMÂNE DUPĂ RAPORTĂRILE MĂREŢE. Incompetenţa şi angajările „pe pile” falimentează turismul hunedorean         Orchestra Metropolitană București concertează la Castelul COrvinilor         18 octombrie 1409 – ziua istorică a Huniazilor         Deva – un oraș ecologic și durabil         Scandal în jurul unui bal al bobocilor. Un preot s-a revoltat pentru tema aleasă: Demoni vă doriţi, demoni veţi avea în şcoli în loc de elevi”         Cetatea Blidaru, locul de vis din patrimoniul UNESCO, ignorat de autorități         Vârstnic jefuit în scara blocului         Lansare de carte         Zilele icoanei încep la Deva         Transporturi agabaritice pe ruta Nădlac – Hunedoara         Salonul Hunedorean al Cărții în anul Centenarului         Sarmizegetusa Regia, în imagini de poveste         Ucigașul celor două femei din Balomir adus în instanță. Detaliile crimelor înfiorătoare săvârșite de tânăr         Ședință la Prefectură pe tema drumurilor din județ         Accident rutier grav în Deva         (P) We are more than work! – Falk Pruscha, fost CEO al Star Transmission şi Star Assembly, ne împărtăşeşte impresiile experienţei sale în România         Retrocedarea terenurilor din Retezat a dus la închiderea complexului Pietrele         Accident grav în Deva, produs la beție         Ambasadorul SUA a primit cheia municipiului Hunedoara         Telecabina de la Cetatea Devei rămâne oprită