PE MALPRAXIS Proces în cazul copilului născut infirm angajat de o firmă specializată de avocatură

main mic drFamilia pruncului născut cu malformaţii grave, deşi în urma ecografiilor, medicii din Petroşani au anunţat-o pe mamă că nou-născutul va fi sănătos, a făcut demersuri pentru a chema în instanţă medicii, pentru malpraxis.

O casă de avocatură specializată a preluat cazul. „Principalele probleme identificate de echipa de avocaţi şi experţi medico-legali privesc diagnosticarea profund eronată, fundamentată pe o interpretare necorespunzătoare a actelor medicale (în special ecografii), instituirea unor investigaţii medicale inadecvate şi neefectuarea unor investigaţii clinice şi paraclinice complexe de specialitate”, a declarat Cristian Winzer, reprezentantul casei de avocatură care îi reprezintă pe părinţii pruncului. Avocaţii au precizat că s-a solicitat tragerea la răspundere penală a doctoriţelor Sidonia Faibiş şi Cristina Mustocea şi a întregului personal medical implicat în gestionarea acestui caz medical pentru vătămare corporală din culpă, cu obligarea acestora, în solidar cu Spitalul de Urgenţă Petroşani, la plata de despăgubiri către familia nou-născutului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
3 lei pentru Salvital. Pe cap de locuitor. Totalul – peste 125.000 de lei         Contractul de finanțare pentru reabilitarea a 10 drumuri județene ar putea fi semnat în zilele următoare         Primăria Deva susține financiar Spitalul Județean de Urgență         Povestea tristă a turnului celei mai vechi biserici din Deva         Primăria Municipiului Deva va plăti, luni, bursele de merit și performanță         Au cerut sprijin pentru revizia tractoarelor și curățarea terenurilor împădurite         Au refuzat facturile la gunoi. Primarii din Valea Jiului față în față cu Supercom. CJ Hunedoara – mediator         Expertiza care arată cât de degradat este podul peste Strei         Incendiu puternic la marginea autostrăzii         O clipă de neatenție i-a fost fatală unui șofer din Deva         Razie de amploare în Hunedoara. A fost prins un recidivist extrem de periculos         Florin Oancea: Un nou pas important pentru deschiderea și dezvoltarea zonei Grigorescu din Deva         Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: Raportat la 2018, bugetul investițiilor este mai mare cu 15,7 miliarde de lei         HUNEDOARA PESEDISTĂ. Gunoierul Brai – Cata funcţionează fără autorizaţie de mediu. Garda de mediu zice că e OK şi fără         Accident rutier grav. ATV-ul condus de un tânăr a fost lovit de mașină         Sentință pentru Marian Muntean, în dosarul de conflict de interese         Dosarul de dare de mită pentru lucrări în turism se întoarce în instanță. Frații Gărdean vin din nou în fața judecătorilor         Doi bărbaţi au murit înecați în nordul şi centrul judeţului Hunedoara         Drum județean blocat de bolovani         Sprijin pentru vârstnici și pentru copiii cu dizabilități