PROBLEMELE CETĂȚEANULUI. Scandal pe locurile de parcare în Deva

Un devean îi acuză pe angajaţii biroului de Cadastru din cadrul Primăriei Deva de favoritism. Bărbatul, Corneliu Gavril, susţine că un vecin de-al lui va primi un loc de parcare în locul său, în condiţiile în care nu are toate actele necesare în dosar.

 

„Este vorba despre locul de parcare al unui vecin care a murit. Soţia lui a zis că pot face eu cerere mai departe. În data de 4 (ianuarie, n.r.) m-am dus cu actele necesare la Primăria Deva, am avut numărul de înregistrare 3. După ce am depus actele, un domn de la Cadastru mi-a spus că am nevoie de ştampilă de la asociaţia de proprietari, ca să fie dosarul complet. Asta am şi făcut”, povesteşte Corneliu Gavril.

Luni, bărbatul a mers la Primăria Deva, pentru a vedea ce are de plată, crezând că totul s-a rezolvat, având toate actele în regulă. Acolo a aflat că locul lui de parcare este al unui alt vecin, care nu avea dosarul complet.

“Cei de la Cadastru mi-au spus că vecinul meu şi-a depus cererea în 28 sau 29 decembrie, anul trecut şi că, moral, e dreptul lui acel loc de parcare. Dar eu nu am văzut nicio cerere şi mi-au spus că nici nu avea ştampila de la asociaţia de proprietari. Am sunat la şefa asociaţiei şi ea mi-a spus că abia azi, la ora 10:00, i-a ştampilat cererea vecinului meu. Păi, atunci, dacă nu are toate actele, cum să îi dai lui locul de parcare? De altfel, nici nu sunt sigur că el are maşina înregistrată la primărie, pentru care să plătească impozit. Au văzut că eu la 8:00 m-am dus la ei şi l-au sunat pe om repede să îşi aranjeze actele”, mai spune Corneliu Gavril.

Şefa asociaţiei de proprietari a blocului 8 de pe Aleea Armatei confirmă spusele lui Corneliu Gavril. „Da, aşa este, azi, la ora 10:00, am ştampilat cererea domnului pentru acel loc de parcare. Însă nu vreau să intervin între ei doi, fiindcă sunt conflictele lor. Nu mă bag eu în asta”, susţine femeia, nevrând să-şi decline identitatea.

Răzvan Mareş, viceprimarul Devei, crede că este vorba despre o simplă neînţelegere şi dă asigurări că se va interesa de caz, după care va da şi un verdict.

„Voi verifica ceea ce spune acest domn şi după aceea voi putea spune mai multe. Până atunci nu pot da o declarație, fiindcă nu am toate datele problemei”, a declarat Răzvan Mareş.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018         Episcopia Devei și Hunedoarei a câștigat procesul pentru numele și imaginea duhovnicului Arsenie Boca         Arborii de pe Bulevardul Corvin au fost extrași, pentru noua pietonală. Vor fi plantați alții în locul lor         Copilă de 10 ani, rănită pe trecerea de pietoni         Accident grav în Deva         Nicio speranță pentru gara Hunedoarei și pentru calea ferată spre Simeria, la șase luni de la închidere         CEH furnizează servicii de sistem de cel puţin 400 MW până în 2020         O seară de astronomie, airsoft pe timp de noapte și concert rock în Cetatea Devei         Expoziție la muzeu: „Frumusețea neconvențională. Arta tatuajului”.         Mircea Nistor a fost propus cetățean de onoare al județului Hunedoara         Lansare de carte: Dumitru Tâlvescu, volumul de versuri „Prosperia”         PE MINUS/ Rectificare de buget negativă la Lupeni. Primarul vrea să meargă în instanţă!         SALVARE LA ÎNĂLŢIME/ Simulare de cutremur la Vulcan. Cum a decurs exerciţiul         Super-tunelul construit la Orăștie, pe magistrala feroviară de mare viteză         Bani europeni pentru reabilitarea termică a blocurilor din Deva         Cronica unei ecologizări mânjite populist de primarul Cazacu         „Găinarii” lemnelor de foc amendați de Poliție         A secat complet Lacul Săulești