PROBLEMELE CETĂȚEANULUI. Scandal pe locurile de parcare în Deva

Un devean îi acuză pe angajaţii biroului de Cadastru din cadrul Primăriei Deva de favoritism. Bărbatul, Corneliu Gavril, susţine că un vecin de-al lui va primi un loc de parcare în locul său, în condiţiile în care nu are toate actele necesare în dosar.

 

„Este vorba despre locul de parcare al unui vecin care a murit. Soţia lui a zis că pot face eu cerere mai departe. În data de 4 (ianuarie, n.r.) m-am dus cu actele necesare la Primăria Deva, am avut numărul de înregistrare 3. După ce am depus actele, un domn de la Cadastru mi-a spus că am nevoie de ştampilă de la asociaţia de proprietari, ca să fie dosarul complet. Asta am şi făcut”, povesteşte Corneliu Gavril.

Luni, bărbatul a mers la Primăria Deva, pentru a vedea ce are de plată, crezând că totul s-a rezolvat, având toate actele în regulă. Acolo a aflat că locul lui de parcare este al unui alt vecin, care nu avea dosarul complet.

“Cei de la Cadastru mi-au spus că vecinul meu şi-a depus cererea în 28 sau 29 decembrie, anul trecut şi că, moral, e dreptul lui acel loc de parcare. Dar eu nu am văzut nicio cerere şi mi-au spus că nici nu avea ştampila de la asociaţia de proprietari. Am sunat la şefa asociaţiei şi ea mi-a spus că abia azi, la ora 10:00, i-a ştampilat cererea vecinului meu. Păi, atunci, dacă nu are toate actele, cum să îi dai lui locul de parcare? De altfel, nici nu sunt sigur că el are maşina înregistrată la primărie, pentru care să plătească impozit. Au văzut că eu la 8:00 m-am dus la ei şi l-au sunat pe om repede să îşi aranjeze actele”, mai spune Corneliu Gavril.

Şefa asociaţiei de proprietari a blocului 8 de pe Aleea Armatei confirmă spusele lui Corneliu Gavril. „Da, aşa este, azi, la ora 10:00, am ştampilat cererea domnului pentru acel loc de parcare. Însă nu vreau să intervin între ei doi, fiindcă sunt conflictele lor. Nu mă bag eu în asta”, susţine femeia, nevrând să-şi decline identitatea.

Răzvan Mareş, viceprimarul Devei, crede că este vorba despre o simplă neînţelegere şi dă asigurări că se va interesa de caz, după care va da şi un verdict.

„Voi verifica ceea ce spune acest domn şi după aceea voi putea spune mai multe. Până atunci nu pot da o declarație, fiindcă nu am toate datele problemei”, a declarat Răzvan Mareş.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + unsprezece =

ACTUALITATE
Despre fericire și nu numai…         Petrecere de Haloween la bibliotecă         Accident rutier grav pe șoseaua Petrila – Jieț         Vagonul unui marfar a fost distrus într-un incendiu, la Simeria Triaj         Achitări în dosarul DIICOT al oamenilor de afaceri din Geoagiu, după un deceniu de anchetă și procese         A murit scriitorul hunedorean Eugen Evu         good.bee Credit sprijină „Finanţarea echitabilă pentru toţi!”         Viceprimarul din Bănița a fost condamnat. Rechizitoriul accidentului în care a murit un motociclist         Brandul Sense lansează campania aniversară „10 ani de modă românească”         Uniunea Națională a Notarilor Publici din România – Ziua Porţilor Deschise         Premierul Mihai Tudose se va afla într-o vizită de lucru în Hunedoara         Sentință definitivă pentru bătăușii din centrul Devei         Jandarmii montani au fost testați în Cheile Tăii         Ștafeta Veteranilor va trece prin Deva         Situația contractelor de deszăpezire pentru drumurile naționale din vestul țării         Cum a evoluat în 25 de ani populaţia marilor oraşe din judeţul Hunedoara         Decembrie ’89 pe mai multe voci         Rectorul Radu Sorin este cel mai bine plătit profesor din Hunedoara         Tomograf nou achiziționat de Spitalul din Hunedoara         Bine că ești tu deștept! Alegeri în Deva. Conspirație, transpirație și clăbuci