PROBLEMELE CETĂȚEANULUI. Scandal pe locurile de parcare în Deva

Un devean îi acuză pe angajaţii biroului de Cadastru din cadrul Primăriei Deva de favoritism. Bărbatul, Corneliu Gavril, susţine că un vecin de-al lui va primi un loc de parcare în locul său, în condiţiile în care nu are toate actele necesare în dosar.

 

„Este vorba despre locul de parcare al unui vecin care a murit. Soţia lui a zis că pot face eu cerere mai departe. În data de 4 (ianuarie, n.r.) m-am dus cu actele necesare la Primăria Deva, am avut numărul de înregistrare 3. După ce am depus actele, un domn de la Cadastru mi-a spus că am nevoie de ştampilă de la asociaţia de proprietari, ca să fie dosarul complet. Asta am şi făcut”, povesteşte Corneliu Gavril.

Luni, bărbatul a mers la Primăria Deva, pentru a vedea ce are de plată, crezând că totul s-a rezolvat, având toate actele în regulă. Acolo a aflat că locul lui de parcare este al unui alt vecin, care nu avea dosarul complet.

“Cei de la Cadastru mi-au spus că vecinul meu şi-a depus cererea în 28 sau 29 decembrie, anul trecut şi că, moral, e dreptul lui acel loc de parcare. Dar eu nu am văzut nicio cerere şi mi-au spus că nici nu avea ştampila de la asociaţia de proprietari. Am sunat la şefa asociaţiei şi ea mi-a spus că abia azi, la ora 10:00, i-a ştampilat cererea vecinului meu. Păi, atunci, dacă nu are toate actele, cum să îi dai lui locul de parcare? De altfel, nici nu sunt sigur că el are maşina înregistrată la primărie, pentru care să plătească impozit. Au văzut că eu la 8:00 m-am dus la ei şi l-au sunat pe om repede să îşi aranjeze actele”, mai spune Corneliu Gavril.

Şefa asociaţiei de proprietari a blocului 8 de pe Aleea Armatei confirmă spusele lui Corneliu Gavril. „Da, aşa este, azi, la ora 10:00, am ştampilat cererea domnului pentru acel loc de parcare. Însă nu vreau să intervin între ei doi, fiindcă sunt conflictele lor. Nu mă bag eu în asta”, susţine femeia, nevrând să-şi decline identitatea.

Răzvan Mareş, viceprimarul Devei, crede că este vorba despre o simplă neînţelegere şi dă asigurări că se va interesa de caz, după care va da şi un verdict.

„Voi verifica ceea ce spune acest domn şi după aceea voi putea spune mai multe. Până atunci nu pot da o declarație, fiindcă nu am toate datele problemei”, a declarat Răzvan Mareş.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + zece =

ACTUALITATE
MODELUL ORADEA. Poliţie locală fără ifose, turism fără vedetism politic         Eminesciana 2018         DOSARELE SECRETE ALE HUNEDOAREI. Cum a fost şters regele Mihai din tradiţia păstrată de femeile din Ținutul Pădurenilor         Trafic rutier oprit pentru un an pe DN 66 A         Cum a trenat ancheta șefului de Poliție Dănuț Mocanu         Dosar penal pentru tentativă de înşelăciune prin metoda „accidentul”         Accident pe DN 76 provocat de un șofer care a adormit la volan         Drumul de poveste din Ţinutul Pădurenilor, afectat de alunecări de teren         Adolescenta de 15 ani, găsită de Poliție după 10 zile de la dispariție         Accident grav pe DN 66 A: s-au prăvălit cu mașina în Jiu. Două dintre victime au murit         Ceremonia de înmânare a Diplomelor de Cetățean de Onoare a Municipiului Orăștie jurnalistului Cornel Nistorescu și medicului Dorel Săndesc         La aniversarea scriitorului Gligor Hașa         Tavanul gării din Hunedoara s-a prăbușit. Clădirea a fost închisă         O femeie de 29 de ani a fost prinsă după ce a înșelat mai mulți deveni         Accident pe șoseaua spre Retezat         Înșelată de angajați la „Deratizare”         Cum va arăta Sarmizegetusa Regia în următorii ani: 17 hectare de pădure din sit ar putea dispărea         Raportul Corpului de Control la SPIGM Deva: prejudiciu de aproape 500.000 lei         Turist lăsat fără 46.000 de lei de pe carduri de trei tâlhari         Lista terenurilor din patrimoniul Hunedoarei vândute în ultimul deceniu