PROBLEMELE CETĂȚEANULUI. Scandal pe locurile de parcare în Deva

Un devean îi acuză pe angajaţii biroului de Cadastru din cadrul Primăriei Deva de favoritism. Bărbatul, Corneliu Gavril, susţine că un vecin de-al lui va primi un loc de parcare în locul său, în condiţiile în care nu are toate actele necesare în dosar.

 

„Este vorba despre locul de parcare al unui vecin care a murit. Soţia lui a zis că pot face eu cerere mai departe. În data de 4 (ianuarie, n.r.) m-am dus cu actele necesare la Primăria Deva, am avut numărul de înregistrare 3. După ce am depus actele, un domn de la Cadastru mi-a spus că am nevoie de ştampilă de la asociaţia de proprietari, ca să fie dosarul complet. Asta am şi făcut”, povesteşte Corneliu Gavril.

Luni, bărbatul a mers la Primăria Deva, pentru a vedea ce are de plată, crezând că totul s-a rezolvat, având toate actele în regulă. Acolo a aflat că locul lui de parcare este al unui alt vecin, care nu avea dosarul complet.

“Cei de la Cadastru mi-au spus că vecinul meu şi-a depus cererea în 28 sau 29 decembrie, anul trecut şi că, moral, e dreptul lui acel loc de parcare. Dar eu nu am văzut nicio cerere şi mi-au spus că nici nu avea ştampila de la asociaţia de proprietari. Am sunat la şefa asociaţiei şi ea mi-a spus că abia azi, la ora 10:00, i-a ştampilat cererea vecinului meu. Păi, atunci, dacă nu are toate actele, cum să îi dai lui locul de parcare? De altfel, nici nu sunt sigur că el are maşina înregistrată la primărie, pentru care să plătească impozit. Au văzut că eu la 8:00 m-am dus la ei şi l-au sunat pe om repede să îşi aranjeze actele”, mai spune Corneliu Gavril.

Şefa asociaţiei de proprietari a blocului 8 de pe Aleea Armatei confirmă spusele lui Corneliu Gavril. „Da, aşa este, azi, la ora 10:00, am ştampilat cererea domnului pentru acel loc de parcare. Însă nu vreau să intervin între ei doi, fiindcă sunt conflictele lor. Nu mă bag eu în asta”, susţine femeia, nevrând să-şi decline identitatea.

Răzvan Mareş, viceprimarul Devei, crede că este vorba despre o simplă neînţelegere şi dă asigurări că se va interesa de caz, după care va da şi un verdict.

„Voi verifica ceea ce spune acest domn şi după aceea voi putea spune mai multe. Până atunci nu pot da o declarație, fiindcă nu am toate datele problemei”, a declarat Răzvan Mareş.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece − treisprezece =

ACTUALITATE
Cine sunt cei mai buni elevi ai promoției 2018         Absolvire la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva         Absolvire în sărbătoare, la Liceul Teoretic „Téglás Gábor”         Elevii de la Colegiul Național Decebal au celebrat absolvirea         Crimă urmată de sinucidere într-un teribil accident rutier (GALERIE FOTO)         Directorul Complexului Energetic Hunedoara a demisionat         Accident mortal pe DN 76         Cetatea Deva a fost ecologizată de elevi de la Colegiul Național Decebal         Pasionații de mașini sunt așteptați la Deva Auto Show 2018         CONTROVERSE. Războiul pe numele lui Arsenie Boca a continuat la Mănăstirea Prislop         Campanie preventivă pe teme de educaţie rutieră         Doi ani de întârziere la Autostrada Lugoj – Deva         Accident mortal pe DN 7, cu motocicleta         Marius Surgent, deputat ALDE Hunedoara: „În coaliția PSD-ALDE nu s-a discutat niciodată despre modificări la Pilonul II de pensii”         Premii la Concursul Euroregional „Eugen Cuteanu”-Timişoara         Ștrandul din Hunedoara se deschide în 1 iunie         Cupa Ioan Corvin         Au început lucrările de reabilitare a Străzii Gheorghe Barițiu         Trofeul Micului Cititor         Poliţiştii au confiscat peste 80 de metri cubi de lemne