Pro mişcare. Fitness urban la Deva VIDEO FOTOGALERIE

În jur de 30 de tineri s-au adunat, ieri după masă, în Parcul Cetăţii din Deva pentru a face mişcare în mod organizat, în aer liber.

“Suntem la al doilea antrenament de fitness urban pe care îl organizăm în Deva, iar numărul participanţilor este mult mai mare ca la primul. În mod organizat, dar şi gratuit, persoane de orice vârstă pot face exerciţii fizice, benefice pentru sănătate. Ne dorim să promovăm acest concept Street Work Out în cât mai multe comunităţi din ţară”, a declarat Doru Dorobăţ, reprezentant al Federaţiei Mondiale de Street Work Out şi fondator al Fitness Urban – Grup România.

[wzslider autoplay=”true”]

Printre cei prezenţi la “mişcarea” din Deva s-a aflat, alături de un grup de la Petroşani, şi cunoscuta alpinistă Alexandra Marcu.

“Este o foarte bună modalitate de a face sport şi de a petrece ceva timp în mijlocul naturii. Personal nu ratez niciun fel de astfel de ocazie”, a spus Alexandra.

Exerciţiile efectuate ieri, nu doar la Deva, ci şi la Orăştie, unde au participat persoane cu vârste între 4 şi 64 de ani, sunt “profi”, fiind executate sub îndrumarea lui Doru Dorobăţ, instructor calificat de fitness şi primul recordman al României la flotări, dar pot fi vizionate şi pe site-ul fitnessurban.ro. Duminica viitoare, devenii sunt aşteptaţi la ora 12, tot în Parcul Cetăţii, pentru o altă porţie de mişcare în aer liber.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ZILELE CREDINȚEI ȘI CULTURII LA DEVA, ediția a V-a, 25-29 iunie 2018         Drumuri stricate de camioanele încărcate cu lemne         Arte marțiale pe Cetatea Devei         Lansare de carte la Hunedoara         Simulator de incendiu prezentat, în premieră în România, la I.S.U. Hunedoara         ACCIDENTUL FILMAT ÎN DIRECT: Imagini cutremurătoare cu carnajiu pe autostrada A1, provocat de un șofer care a intrat pe contrasens         Inundații în comuna Densuș         Dosarul lui Laurențiu Nistor analizat de judecătorii de la Înalta Curte. Miza – 80.000 de lei         Zilele Petroșaniului, sub semnul Centenarului         Apele Jiului înghit amenajările hidrotehnice stopate         FOTBAL. CS Hunedoara înfrântă în primul meci al barajului de promovare         Comercianții de la Zilele Municipiului Petroșani, taxați de asociatul Primăriei         Fotbalul, eterna poveste         Concursul Internaţional de Interpretare Pianistică „PRO PIANO –ROMÂNIA”         Imagini șocante pe autostradă: patru oameni au murit după ce un șofer a intrat pe contrasens         Comunicat de presă Daimler România         Accident pe bulevard         Trei tineri din Hunedoara reținuți pentru spargeri         Au început Zilele Municipiului Petroșani.         Drumul spre Retezat a rămas închis, iar traseele sunt nesigure