Pro mişcare. Fitness urban la Deva VIDEO FOTOGALERIE

În jur de 30 de tineri s-au adunat, ieri după masă, în Parcul Cetăţii din Deva pentru a face mişcare în mod organizat, în aer liber.

“Suntem la al doilea antrenament de fitness urban pe care îl organizăm în Deva, iar numărul participanţilor este mult mai mare ca la primul. În mod organizat, dar şi gratuit, persoane de orice vârstă pot face exerciţii fizice, benefice pentru sănătate. Ne dorim să promovăm acest concept Street Work Out în cât mai multe comunităţi din ţară”, a declarat Doru Dorobăţ, reprezentant al Federaţiei Mondiale de Street Work Out şi fondator al Fitness Urban – Grup România.

[wzslider autoplay=”true”]

Printre cei prezenţi la “mişcarea” din Deva s-a aflat, alături de un grup de la Petroşani, şi cunoscuta alpinistă Alexandra Marcu.

“Este o foarte bună modalitate de a face sport şi de a petrece ceva timp în mijlocul naturii. Personal nu ratez niciun fel de astfel de ocazie”, a spus Alexandra.

Exerciţiile efectuate ieri, nu doar la Deva, ci şi la Orăştie, unde au participat persoane cu vârste între 4 şi 64 de ani, sunt “profi”, fiind executate sub îndrumarea lui Doru Dorobăţ, instructor calificat de fitness şi primul recordman al României la flotări, dar pot fi vizionate şi pe site-ul fitnessurban.ro. Duminica viitoare, devenii sunt aşteptaţi la ora 12, tot în Parcul Cetăţii, pentru o altă porţie de mişcare în aer liber.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Finalizare proiect ”Extinderea capacității de producție a SECURIT GRUP SRL”         Condamnat după ce și-a înființat o cultură de cannabis         PETROȘANI/ Dezvoltare universitară cu fonduri europene         Telegondola spre Pasul Vîlcan, oprită din cauza vântului         Soarta tristă a femeii rămase fără casa ridicată în mijlocul pădurii         Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC         Aproape 600.000 de lei pentru paza obiectivelor INSEMEX         Cine a câștigat licitația pentru restaurarea Castelului Corvinilor         Superlativele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara         CONCURS DE INCOMPETENŢE. La eşecuri, şefii Consiliului Judeţean dau vina pe subalterni         ÎN SLUJBA VIEŢII, ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Cinci ani de funcţionare a Centrului pentru Situaţii de Urgenţă fără nicio secundă de întrerupere         Zimbrii dau târcoale satelor din Țara Hațegului         Străinii atrași de frumusețea unei așezări din Ținutul Pădurenilor         Trimis în judecată pentru abuzarea fiicelor         Orașele hunedorene care se întrec pentru cele mai importante finanțări UE         Începe sesiunea de iarnă la Universitatea Petroșani         Drumurile naționale intră în reparații         SIFONARE DE PARALE CU SF-URI. Primăria Hunedoara a cumpărat studii duble pentru reabilitarea Centrului Istoric         Infractori adolescenți. Și-au urmărit victima până la bloc și i-au smuls poșeta de pe umăr         Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri județene.