Pro mişcare. Fitness urban la Deva VIDEO FOTOGALERIE

În jur de 30 de tineri s-au adunat, ieri după masă, în Parcul Cetăţii din Deva pentru a face mişcare în mod organizat, în aer liber.

“Suntem la al doilea antrenament de fitness urban pe care îl organizăm în Deva, iar numărul participanţilor este mult mai mare ca la primul. În mod organizat, dar şi gratuit, persoane de orice vârstă pot face exerciţii fizice, benefice pentru sănătate. Ne dorim să promovăm acest concept Street Work Out în cât mai multe comunităţi din ţară”, a declarat Doru Dorobăţ, reprezentant al Federaţiei Mondiale de Street Work Out şi fondator al Fitness Urban – Grup România.

[wzslider autoplay=”true”]

Printre cei prezenţi la “mişcarea” din Deva s-a aflat, alături de un grup de la Petroşani, şi cunoscuta alpinistă Alexandra Marcu.

“Este o foarte bună modalitate de a face sport şi de a petrece ceva timp în mijlocul naturii. Personal nu ratez niciun fel de astfel de ocazie”, a spus Alexandra.

Exerciţiile efectuate ieri, nu doar la Deva, ci şi la Orăştie, unde au participat persoane cu vârste între 4 şi 64 de ani, sunt “profi”, fiind executate sub îndrumarea lui Doru Dorobăţ, instructor calificat de fitness şi primul recordman al României la flotări, dar pot fi vizionate şi pe site-ul fitnessurban.ro. Duminica viitoare, devenii sunt aşteptaţi la ora 12, tot în Parcul Cetăţii, pentru o altă porţie de mişcare în aer liber.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Păsat şi tocană de oaie la Târgul de produse tradiţionale. Costul: 21.000 de lei         Salvaţi de pe Transalpina         ADMINISTRAŢIE PSD. Şapte ani de jalbe la „Împărăţia” primarului Cazacu din Brad. Degeaba!         Ofertele de restaurare a Castelului Corvinilor vor fi reevaluate         Accident pe DN 66. S-a răsturnat cu camionul         TURISM. Demersuri pentru declararea zonei Vulcan – Pasul Vîlcan staţiune de interes local         Șir de accidente grave pe șoselele Hunedoarei         Accident pe Calea Zarandului din Deva. Un autocar și un autocamion sunt implicate în coliziune         Ministrul Energiei nu ar vrea să renunţe la centralele pe cărbune         150 de ani de activitate corală neîntreruptă în Orăștie         Autobuz implicat într-un accident mortal pe DJ 687 Hunedoara – Deva         ZILELE MAGHIARE DIN JUDEŢUL HUNEDOARA. Au fost decernate premiile ”Barcsay Ákos” 2018         FOTO: Accident grav pe autostradă. Șase mașini au fost implicate, iar șapte oameni au fost răniți         Probleme mari pe listele “Fără penali”. Sute de semnături anulate în Valea Jiului. Primarul Uricaniului, ameninţat cu o plângere penală!         Liga a treia. Victorie pentru CS Hunedoara, eșec pentru Deva         Mai multe drumuri județene devin drumuri forestiere         Amenzi pentru tăieri ilegale de lemne         Soarta minelor Lupeni şi Lonea e pecetluită. Nici măcar nu sunt luate în calcul în Strategia Energetică a României         Tânăr prins la furat în Hunedoara         Zilele Maghiare din Județul Hunedoara – 22-30 septembrie 2018