Pro mişcare. Fitness urban la Deva VIDEO FOTOGALERIE

În jur de 30 de tineri s-au adunat, ieri după masă, în Parcul Cetăţii din Deva pentru a face mişcare în mod organizat, în aer liber.

“Suntem la al doilea antrenament de fitness urban pe care îl organizăm în Deva, iar numărul participanţilor este mult mai mare ca la primul. În mod organizat, dar şi gratuit, persoane de orice vârstă pot face exerciţii fizice, benefice pentru sănătate. Ne dorim să promovăm acest concept Street Work Out în cât mai multe comunităţi din ţară”, a declarat Doru Dorobăţ, reprezentant al Federaţiei Mondiale de Street Work Out şi fondator al Fitness Urban – Grup România.

[wzslider autoplay=”true”]

Printre cei prezenţi la “mişcarea” din Deva s-a aflat, alături de un grup de la Petroşani, şi cunoscuta alpinistă Alexandra Marcu.

“Este o foarte bună modalitate de a face sport şi de a petrece ceva timp în mijlocul naturii. Personal nu ratez niciun fel de astfel de ocazie”, a spus Alexandra.

Exerciţiile efectuate ieri, nu doar la Deva, ci şi la Orăştie, unde au participat persoane cu vârste între 4 şi 64 de ani, sunt “profi”, fiind executate sub îndrumarea lui Doru Dorobăţ, instructor calificat de fitness şi primul recordman al României la flotări, dar pot fi vizionate şi pe site-ul fitnessurban.ro. Duminica viitoare, devenii sunt aşteptaţi la ora 12, tot în Parcul Cetăţii, pentru o altă porţie de mişcare în aer liber.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + patru =

ACTUALITATE
Persoană accidentată grav în Masivul Vâlcan         Primăria a chemat deținuții pentru a face curățenie în două blocuri sociale         Scandal cu acuzații grave în Consiliul Local Deva         Adolescentă rănită într-un accident, în Deva         Nereguli la transportatorii de lemne         Tâlharii din Vulcan, capturați de Poliție         Primarul Florin Oancea a cerut din nou schimbarea din funcție a viceprimarului Răzvan Mareș         Spitalul din Hunedoara s-a dotat cu cinci ascensoare de ultimă generație         ANALIZĂ. Pe fondul războiului Mareș-Oancea, se schimbă jocul puterii în Consiliul Local Deva         Consilierii ALDE și PSRo au format grup politic în CL Deva         Lista drumurilor județene pentru care CJ Hunedoara va aloca bani în 2018         Tragedie inexplicabilă în Petroșani         Minora dispărută de patru zile a fost găsită         S-au branșat ilegal la rețeaua electrică         Prins la furat pe vagon         Inspectorii de muncă au amendat CEH după tragedia din Mina Lupeni         Angajatul unei benzinării din Deva a adus la poliție un portmoneu plin cu bani         Extaz și agonie pe Strada palatelor din Hunedoara         DEZVĂLUIRI. Noaptea de coșmar a hoțului care a spart Castelul Corvinilor         „Leii șoselelor” care ne omoară în trafic. Cazul Norocel, recidivistul liber după prăpădul de pe străzi