PRIMĂRIA HUNEDOARA. Ultimele zile de reduceri la plata taxelor

Locuitorii municipiului Hunedoara sunt înştiinţaţi că data de 1 aprilie 2019, este ultima zi pentru plata impozitelor și taxelor locale cu bonificație de 10%

 

 

Având în vedere că ziua de 31 martie 2019 este zi nelucrătoare, termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor locale aferente semestrului I al anului se prelungește până luni, 1 aprilie 2019, inclusiv, conform legii.

 

Condiţii de plată

 

Direcția Economică din cadrul Primăriei Municipiului Hunedoara aduce la cunoștința hunedorenilor că impozitele și taxele locale se achită integral sau în două rate egale, în conformitate cu Codul Fiscal. „După această dată, se va percepe o majorare de 1% din cuantumul obligațiilor fiscale principale neachitate la termen, calculată pentru fiecare lună sau fracțiune de lună de întârziere. În cazul în care se optează pentru plata integrală a impozitului pe clădiri, teren respectiv mijloace de transport, persoanele fizice și persoanele juridice beneficiază de o bonificație de 10%”, informează biroul de presă al Primăriei.

 

Program de încasări

 

Pentru a evita aglomerația de la ghișee, Primăria Municipiului Hunedoara pune la dispoziția contribuabililor modalități facile de achitare online: pe site-ul www.primariahunedoara.ro prin plată online, cu autentificare; pe www.ghiseul.ro, unde contul poate fi creat imediat. Programul de încasări la ghişeele Primăriei Municipiului Hunedoara este următorul: luni, marţi și miercuri – între orele 7:30-16:30; joi – între orele 7:30-18:30; vineri – între orele 7:30-14:00.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Spitalul județean de urgență amenajează o secție pentru RMN         Bărbat tâlhărit după ce a fost ademenit cu o noapte de sex         COSTEL AVRAM face minuni cu drumurile judeţene. Pe facebook şi din vorbe         ÎN APĂRAREA ŞEFULUI. Actori din Petroşani, cu jalba la „Împărăţie”         Incendiu în Deva         Accident grav pe DN 76, produs de o tânără de 19 ani         După 2.000 de ani… A apărut asfaltul până la poalele cetății dacice Piatra Roșie         Piatra romană descoperită sub cea mai veche biserică a Hunedoarei         Cum arată Parcul Dendrologic Simeria, la venirea primăverii         Tragedie lângă șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva         Părintele Crăciun Opre a fost pomenit la 7 ani de la trecerea la cele veșnice         Crucea de Flori, tradiția de Florii din Hunedoara         Paștele la Biserica Romano-Catolică din Hunedoara         Prima fântână arteziană de pe noua pietonală a intrat în probe         O APRECIERE OFICIALĂ. Sarmizegetusa Regia, model de bună guvernare a monumentelor UNESCO         Cât a mai rămas de executat din Lotul trei al Autostrăzii Lugoj – Deva, după cinci ani de lucrări         ALDE HUNEDOARA. Michael Meltzer: „Viitorul termocentralei Mintia este pe gaz”         Femeie înșelată de o necunoscută         Centrul pietonal din Hunedoara va fi inaugurat de Ziua Europei         Cea mai vârstnică femeie din Deva a împlinit 105 ani